Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    05. Svibanj 2015. 21:16

Arlena ja sam ti prirodna plavuša pa mi malo duže treba da shvatim!
    A za kile se isto neću sekirat, jer ni ne jedem puno a ne mislim bit na dijeti. Inače ne volim dijete jer ne mogu da ne jedem a pogotovo mi sad u trudnoći ne treba da se još i zbog toga sekiram. Sad me zanima samo koliko još- tražim po netu ima li to veze s početkom poroda kad se cerviks skrati i nisam našla bog zna šta jer svaka ima drugačije iskustvo. Al nešto se očito događa jer počeli su mi i prištići izbijat- a do sad nisam cijelu trudnoću imala nijedan. Usnice su mi napumpane, a sjećam se da su mi u zadnjoj trudnoći takve bile pred kraj. Jel imate vi kakvih naznaka da je porod blizu? A danas sam jedva posadila par tegli cvijeća- to pripisujem umoru pred porod! (koji kod mene traje skoro cijelu trudnoću ali sad ga pripisujem približavanju poroda) I evo svako malo steže mi se trbuh. Joj sam da izdržim do nedjelje da mogu u subotu u svatove. Baš mi se pleše. Bit ću ko ona slonica balerina sam ću obuć dugu suknju da mi se ne vide debele noge.

deverika
    05. Svibanj 2015. 22:19

meni nije jasno kaj znači redovni trudovi? ja ih nisam osijećala. 
    Aha, znači, treba se naručiti.. Hvala ti puno Marlameri, za sve!
    Ma meni nije ništ 
     A ja onda ovih 6 kg koje sam dobila neću nametati 

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

kiki2906
    06. Svibanj 2015. 01:05

Marlameri mi onda imamo slične simptome..danas sam imala neki rozasti iscjedak..i samo mi se spava...sutra sam kod svojeg doktora pa se javim kad završim kakva je dolje situacija..
    Meni se isto često stegne trbuh..danas samo 3 puta a jučer i prekjučer više..i mala mi je danas baš jako mirna..mrvicu sam ju samo osjetila i to da se valjda namjesti i to je to..
    Ja se nadam da nebum do 17og jer mi kćer ima priredbu u vrtiću i nebi htjela to propustit...

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Marlameri
    06. Svibanj 2015. 06:42

Jutro curke!!!!! Danas sam punih 37 tjedana!!!!!! Jupiiiiiii! Jedva sam dočekala, a sad se bojim da ću prenijet!
    Deverika blago tebi! A ja sam u prvoj trudnoći završila sa 63 kg s tim da sam u početku izgubila 5kg. A sad kak je, tak je! Nikom ni ne govorim koliko imam jer mi većinom kažu da imam ogroman trbuh al da se nisam udebljala puno! A-ha! A pod lažnim trudovima mislim na one koji bole samo u trbuhu i trbuh se stisne. Pravi me bole ko kad imaš mengu i još u leđima.
    Kiki 2906 ja imala takav iscjedak nakon što sam se dva dana mazila s mužem i još mi je poslije bilo puno guste, žute sluzi pa si ja mislim da je to taj famozni čep. Možda je i tebi čep?! Al meni prošlo već 10 dana i ništa se ne događa značajno. A očito imamo iste simptome. Ja samo da odem u te svatove i onda se mogu porodit. A ja sam se već pomirila s tim da ću propustit Marijino (mlađa kćer) natjecanje u nogometu na dječjoj olimpijadi jer je krajem mjeseca i upis u školu koji je 27.5. Jer po mom planu do tad ću već rodit! I još danas moram posadit cvijeće i ofarbat komodicu za bebe (čekam muža već mjesec dana, ali baš mu se i ne da).

crvenokosa
    06. Svibanj 2015. 07:59

Jutro 
    Marlameri ma možeš sad hodat, pa 37 tjedana si, a mali ti ima već 3500 
    Ja nemam nikakvih trudova ni lažnih ni pravih, opet ću prenjet 
    Kiki i meni je malena jučer bila jako mirna, možda im je takav dan bio.

• kala3
    06. Svibanj 2015. 08:23

Jutroo..
    Meni danas jos 7 dana do termina, eh sad kad ce zapravo bit vidjet cemo. Isla sam jucer pogledat mjeseceve mjene i jedna je 11 pa onda 18 ako i to sta znaci ;-)
    Meni beba i inace mirnija a u zadnje dane se bas smirila tako da moram pazit da vidim da li se mice..
    O kg necu ni pricat to je sad na kraju zabranjena tema ;-)
    Setnje mi idu znatno sporije i bas se zapusem nakon dira koji nije bas dug a na uzbrdicama pusem gore nego lokomotiva... kod mene se nis ne desava sta osjetim niti trudovi niti taj sluzni cep.. valjda ce me gin sutra ipqk obradovat s nekom vjescu da je nesto krenulo.

kiki2906
    06. Svibanj 2015. 08:45

Marlameri imaš pravo..moguće da mi je od maženja tak zato jer me malo i boljelo pa je muž jedva stigo završit i drugi dan poslje toga rozi iscjedak..a žućkasti mi je već nekih tjedan dana..zvala sam bila doktora i reko mi da je taj žuti kao normalan da se tijelo priprema..a vidjet ću kaj mi bu reko za ovaj rozi..

deverika
    06. Svibanj 2015. 09:53

JOOOOOJ!!!
    Kamo sreće da mi je trudnoća bila zimska, odnosno da je beba proljetna, pa ja krepavam kraj peći. Curi mi znoj da jedva gledam!
    Marlameri, ja još danas samo da zelje presadim i moj je vrt gotov! jupi!

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

kiki2906
    06. Svibanj 2015. 10:30

Curke eto me s pregleda..sve je super otvorena 1 prst a rozi iscjedak je radi sexa  
    Bebica je super čula sam srčeko i kaže da u bolnicu u TA odem za tjedan dana..jel tko zna dal se moram za vinogradsku naručit il mogu samo doći??

Marlameri
    06. Svibanj 2015. 13:19

Crvenokosa a znam i hodam koliko mogu ali baš i nisam u nekoj kondiciji od silnog mirovanja prošlih mjeseci. I počela sam se gegat ko patka jer me sve nešto pritišće.
    Kala i ja sam gledala mjesečeve mijene jer sam obje curke rodila- odnosno pukao mi vodenjak u noći punog mjeseca. Sad to ispada 2.6. a to mi je malo dugo pa se nadam da ovaj put neće imat veze s punim mjesecom.
    Kiki2906 eto sad i ja znam od čega je meni bio- ja sam to samo pretpostavljala.
    A i ja se znojim i stalno mi je vruće. Pogotovo po noći. Al još malo curke! Eto Kala samo što nije a mi ćemo počet odbrojavat. I meni se sad sviđa datum 15.5.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.