HAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Dare12 toliko si me nasmijala s onim da ćeš se oporavljati do 40-ih i ovo s govnom da sam mislila da će mi voda iscurit!
ja ne da imam grivu, nego imam neobuzdano žbunje, do međice ne mogu nikako doći a ne da ju masiram.
Al zato mi je kondicija super, danas išla na 3. kat ko strijela, po pijaci hodala, po trgovini, ma muž je iza mene kaskao... E da ja našla grudnjak za dojenje za 30kn
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Evo mi rastemo, maleni siki i pajki bas je dobar deseti dan smo isli na kontrolu, dobija na kilazi. Nakon tjedan dana smo krenuli i u setnje, bas nam je super. Jucer je bio i u shoppingu
Ribice super! Očito se i ti dobro osjećaš kad se već šećete. Samo uživajte i rastite!
A curke mi koje još čekamo moram primjetiti da se super držimo jer nismo izgubile smisao za humor.
Evo mene opet noćas hvatali neki bolovi- kao trudovi. I ja bila uvjerena da će krenut. Čekam da mi pukne vodenjak a ono opet lažna uzbuna. I tako opet jedna neprospavana noć iza mene. A jučer i noćas sam valjda svakih 10 minuta išla piškit.
Jutro...
Ja prospavala veci dio noci i usprkos tome osjecam se jos uvijek umorno... pojela cokolino i skupam volju da se sredim pa da idem po neke stvari koje mi trebaju dok jos ne uprzi sunce. Kasnije imam jos posla oko sredivanja kuce tako da imam sta radit a sudeci po svemu necu ocito rodit na termin koji mi je sutra..
Jutro...
Eto ja svaki put kad vam se tu pohvalim da mi je super bude nekaj..noćas sam tako loše spavala..vruće mi bilo znojila sam se a kontrakcije su me htjele razvalit..prek noći su samo u donjem dijelu trbuha a sad zadnja 3 cijeli trbuh..i ja samo čekam kad mi se bude vodenjak rasprsno od tolikog pritiska..i išla sam isto svako malo piškiti i 3 puta sam noćas imala veliku nuždu..ja bi ipak bila još malo u komadu
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Jutro zene... ribice , super...lipo napredujte i gustajte... ja neman nikakvih kontrakcija, bolova. Samo ovaj unutra vjezba i mene nervoza puca... lipse je kad te uvati iznenada nego ovako..
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Hahaha dareee
Kiki meni su rekli da je to ciscenje ugl par dana prije poroda jer se bebica dole spusti i sve pritisce.
E pa meni je tako bilo ima 3,4 dana i te kontrakcije svako malo pa me evo jos uvijek u komadu.
Cure koje ste rodile, jel dobijes neki osjecaj; evo sutra cu ili te stvarno iznenadi kad ni ne ocekujes
Ja sam imala to ciscenje kad mi je krenila voda i kad su krenili trudovi... meni je sad faza mogu sutra, mogu sutra zato mi je draze bilo prvi put jer je bilo jos misec dana. Ovo mi sad samo nervozu radi..
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Jutro
Ribica uživajte , ja jedva čekam da sa svojom bebicom odem u šetnje
.
I mene ovo isčekivanje ubija, stalno si mislim sad će krenut, čim me nešto zaboli.
Ja se uopće ne sjećam kako mi je bilo prva dva puta. Znam samo da od svih tih lažnih trudova nisam bila sigurna da je to to kad su počeli pravi dok mi nije vodenjak pukao. A sve drugo nemam pojma kak je bilo. A baš to što kažeš Dare- prvo smo samo molile Boga da uđemo u taj famozni 9 mjesec a sad ne možemo dočekat da već rodimo. Meni ostalo još 15 dana a ja bi već sad rodila. Po noći isto uvijek imam neke tegobe a po danu se smire. Osim što mi je teško hodat jer mi je jako pritisak dolje. I ne znam više čim bi se zabavila da ne mislim na to kad ću rodit. I isto sam nervozna ko pas. A joj šta će bit do kraja. Dare ostat ćemo ti i ja zadnje jer sve cure imaju termine prije nas. Samo da ne prenesemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji