Jutro
Moja torba spremna, samo ubacim vodu i nešto za jest.
Ja ipak mislim da sam ja najstarija, za 8 dana punih 38 godina kuda odu godine
-
Ja noćas opet imala grčenje trbuha i neku bol u križima, već sam se ponadala da će krenut, ali stalo je.

Mene zanima jel idu vaši muževi s vama na porod?
Moj je htio ić i na prvi ali su tu noć kad sam ja išla rodit zatvorili bolnicu zbog svinjske gripe, tako da nije mogao ić samnom a malog je vidio kroz staklo jer nije mogao ni u posjetu doć.
Crvenokosa
Meni ide.. mislim da ce mi tako bit lakse. Bio je do sad i na svakom pregledu, a ma bas svakom sta stvarno nisam ocekivala.. za porod vidim da mu nije svejedno malo je i njega frka al ne bi to propustio...
Bili su i svi nasi prijatelji kad su njihove zene radale i svi mu kazu da ide tako da mislim da nije ni razmisljao da nece ic..

Crvenokosa ja ću 21.8. napunit 38 tak da nisi puno starija. Al s obzirom da živim u malom mjestu gdje je normalno rađat s 18, naspram ostalih rodilja sam stara. Iako se ja tak ne osjećam.
A ja bila uvjerena kak će moj dragi htjet ići sa mnom. Prije ja nisam htjela da ide, a sad kad ja hoću on neće. Tak da opet idem sama.
I odustala sam od masaže međice. Ne ide to meni. A kak sam dva puta rodila tak ću i ovaj. Idem na porod neobrijana, bez rastegnute međice, bez kondicije, debela al zato imam friške pramenove i nabacit ću šminku pa ću se bolje osjećat. Na zadnjem porodu su mi popucale kapilare na licu i u očima od tiskanja jer se mala nije spuštala pa sad ne idem bez korektora u bolnicu jer sam izgledala grozno.
Joj a sve ne mogu vjerovat da smo blizu. Ali jedva čekam da primim mog Erika u naručje. A i njegove sestrice su nestrpljive. Mlađa stalno ispituje koliko još?
Crvenokosa ja ću 21.8. napunit 38 tak da nisi puno starija. Al s obzirom da živim u malom mjestu gdje je normalno rađat s 18, naspram ostalih rodilja sam stara. Iako se ja tak ne osjećam.
A ja bila uvjerena kak će moj dragi htjet ići sa mnom. Prije ja nisam htjela da ide, a sad kad ja hoću on neće. Tak da opet idem sama.
I odustala sam od masaže međice. Ne ide to meni. A kak sam dva puta rodila tak ću i ovaj. Idem na porod neobrijana, bez rastegnute međice, bez kondicije, debela al zato imam friške pramenove i nabacit ću šminku pa ću se bolje osjećat. Na zadnjem porodu su mi popucale kapilare na licu i u očima od tiskanja jer se mala nije spuštala pa sad ne idem bez korektora u bolnicu jer sam izgledala grozno.
Joj a sve ne mogu vjerovat da smo blizu. Ali jedva čekam da primim mog Erika u naručje. A i njegove sestrice su nestrpljive. Mlađa stalno ispituje koliko još?
generacijo moja
meni je mali neki dan reko mama "kad ćeš više rodit, to ti predugo traje" (ko da meni ne traje predugo).
I ja idem neobrijana, nisam masirala međicu, a kondicija mi je na nuli, a kako sam prvo rodila ću i drugo.

Moj dragi ide samnom..prvo je govorio da nema šanse al je kasnije reko da za ništa to nebi propustio..a sveki mi rekla da nek si obavezno na porod uzmem neku batinu da ak dragi padne u nesvijest da ga još bubnem s njom po glavi hahahah ja sam se pol sata smijala
Moj dragi ide samnom..prvo je govorio da nema šanse al je kasnije reko da za ništa to nebi propustio..a sveki mi rekla da nek si obavezno na porod uzmem neku batinu da ak dragi padne u nesvijest da ga još bubnem s njom po glavi hahahah ja sam se pol sata smijala
haha super ti je svekrva

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Crvenokosa ajd super, bar nisam jedina sa grivom!
Ma što prirodnije to bolje.
Joj cure ja sam danas koma. Ne funkcioniram.
Crvenokosa ajd super, bar nisam jedina sa grivom!
Ma što prirodnije to bolje.
Joj cure ja sam danas koma. Ne funkcioniram.
u prvoj trudnoći mi je to dragi sređivav i svejedno kad sam došla rodit su me opet tamo obrijali tako da me sad bas briga.

Kala, koliko je tebi godina?
Crvenokosa i Marlameri vi mozda jeste po godinama najstarije, al ja mislim da cu se oporavljat do 40-te zbog ovakvog ritma trudnoca...neki dan mi je jedna rekla da san ja pola zivota trudna...hahahahahha
Moj je govorija prvi put da on ne bi isa, al ako ja zelim da oce, na kraju kako sam iznendada zavrsila u bolnici nije moga docekat 8 ujutro da plati sve i da dodje u box sa mnom...i posli mu je bilo drago, iako nije bija na porodu kad je bija carski al je oda malog vidija. Tako da ovaj put ide bez problema, potvrdu vec uzela...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji