Ako netko ne zna evo da Vam kažem hehe
Bebimil radosnica
Hippu posaljite mail i poslat ce vam u roku par dana uzorke cajeva i letke ja sam dobila i zlicu
Novalac isto posalje neki pokloncic to jos cekam
Nivea takoder uzorci ali se cekaju dugo
Posaljite nemate sto izgubiti a mali znakobi paznje puno znace
lu_os
Ja sam nikakva zadnja 2 dana....samo mi se spava... a mali nemiran, cudo jedno...
Ja sam prvo rodila nakon mazenja , pa otkad mi je reka sad da moram mirovat i da mi je skracen cerviks ne razmisljam uopce o tome...zelim da prodje 21.5. pa onda mogu...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Marlameri i meni su sad odjednom izbili sitni pristici na jednoj strani lica, a nikad ih nisam imala prije
Sta se tice aktivnosti, ja bih jedan dan mogla obaviti sve po kuci k'o i da nisam trudna i ic u setnju fino, a drugi dan mrtva zena, lezim samo, napor mi je otic do wc-a
15.5 bas lijepo zvuci
Lu_jo ja dobila radosnicu a od nivee samo tester za podočnjake koji sam u isto vrijeme naručila i ništ drugo.
Dare ja se već zabrinula da nisi rodila. Znači ti ostaješ pri tome da bude blizanac. Ja u međuvremenu promijenila mišljenje i sad bi radije da izađe što prije makar bio i bik. Najprije mi se sviđao datum 25.5. a sad mi se više sviđa 15.5. Iako ovih dana sam malo počela bit aktivnija, danas i jučer čak sam i dizala neke teže stvari i samo tu i tamo koja kontrakcija kao i inače. Ja se nadam da će polka potaknut malog da izađe van da vidi šta to mama izvodi!
Crvenokosa i Vmnina a vama je i vrlo moguće da će bit oko 15.5. Ja još ipak imam 21 dan do termina pa ne vjerujem da će me ovaj moj malac poslušat. Još ak je tvrdoglav na tatu onda neće tak skoro.
Vmnina bome jesmo...i jedva čekam da zagrlim bebicu
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Nisam nikad ovako kratak komentar imala pa se moram popravit.
Noćas sam opet imala trudove.Probudili me. I sve si mislim hoće nešto krenut i onda se smirili nakon nekog vremena. Danas ništa. I samo sam jednom išla piškit!!! Jupiiiiii!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji