Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kala3
    03. Svibanj 2015. 12:14

Evo i mene da se malo javim...
    Termin mi je za 10 dana i mogu rec da se ovih zadnjih mjesec dana bas osjecam veliko i tesko..
    Tlak mi je povisen pa se moram malo vise pazit.
    Kako vi stojite sa tlakom, jel  jos kojoj sad na kraju isto visi?

crvenokosa
    03. Svibanj 2015. 13:34

kala

Evo i mene da se malo javim…
    Termin mi je za 10 dana i mogu rec da se ovih zadnjih mjesec dana bas osjecam veliko i tesko..
    Tlak mi je povisen pa se moram malo vise pazit.
    Kako vi stojite sa tlakom, jel  jos kojoj sad na kraju isto visi?

Ja inače imam niski tlak, a u trudnoći mi je normalan, tako mi je bilo i u prvoj i sad.

Vmnina
    03. Svibanj 2015. 12:33

Ja sam bas aktivna zadnjih dana i jucer sam isto cistila i teglila stvari i mislim si ajde bar cu fino spavat kad sam umorna, al' eto sinoc nista od spavanja. Blagoo vama!
    Marlameri vidjet ces, jos par dana i onda ces se pocet bojat da ces prenijet
    E kala moj tlak je na pocetku bio 45/90 sad je napokon normalan 

Marlameri
    03. Svibanj 2015. 19:06

Crvenokosa i Kiki2906 blago vama. Kad me ne boli onda svako malo moram piškit pa mi onda teško zaspat. A danas sam malo češće i na dugoj nuždi i baš se loše osjećam. Vrti mi se u glavi, slabo mi je, imam neku vrućinu ma fuj. Baš sam sva bljak! I mali je neki miran.
    Vmnina poludit ću ako prenesem. Imam još plan za sljedeći tjedan, a onaj poslije nemam ništa i mislim da ću podivljat jer ću samo iščekivat.
    Kala ja inače imam visoki a sad stalno niski tlak i stalno mi je od njega slabo i vrti mi se.

kiki2906
    03. Svibanj 2015. 20:11

Meni danas cijeli dan kontrakcije..čak su neko vrijeme bile i redovite pa sam se prestrašila da je počelo...a dragi na poslu i nisam još pripremila torbu niti speglala bebinu robicu..al dobro sad se malo smirilo i mala mi je aktivna...

Marlameri i ja sam već par puta bila na velkoj nuždi i nadam se da nebu još krenulo jer nekak nisam spremna 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

• kala3
    03. Svibanj 2015. 21:09

Koliko vidim vise vas je sa nizim tlakom niti jedna nema visi ko ja... ja zbog toga malo usporila jer mi ne smije vise povecat.. prosetam lagano, malo skacem po lopti, beba jos uvjek visoko a ja zatvorena.. kako zbog tlaka nemogu neku zescu aktivnost vise ni ne znam sta radit.. prestala sam i magnezij pit da ne bi on otezavao otvaranje...
    Ma valjda ce se nesto pomaknut u ovih 10 dana ;-)

marea
    04. Svibanj 2015. 00:16

Eto i mene nakon puno vremena. Kala draga i ja imam problema s tlakom, cak sam i na kontrolama bila svako malo zbogntoga. Stalno mi je granicni. Evo ja sad za par dana 39 tjedan i sad se kao malo smirio tlak..nadam se da ce tako i ostati. Ja sam jos prije 10 dana bila otvorena 3 cm i tako stoji :) u utorak moram na kontrolu pa cemo vidjeti. Sada je samo.iscekivanje i da mi se tlak ne povisi....

marea
    04. Svibanj 2015. 00:19

Koliki ti bude Tlak? Meni je znao doci do 150/100...

kala3
    04. Svibanj 2015. 08:09

Meni do 150 a donji do 100. Rekli su mi da ne smije narast za jos 10.
    Ma valjda na kraju svakoj mora nesto bit, jer koja bi jedva cekala da ide rodit kad joj ne bi bilo nista i kad bi sa lakocom sve radile. Ovako znas da je kraj jedva cekas rijesit se neke tegobe i vidjet svoju bebicu ;-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI