Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    04. Svibanj 2015. 12:42

Mame moje moooooolim vas uđite u ovu sliku i lajkate, da dobijem mobitel!! www.facebook.com/jokersplit/photos/a.1035318906496970.1073741849.375801902448677/1036098479752346/?type=1&theater
    :*

crvenokosa
    04. Svibanj 2015. 13:40

Ja bila na CTG danas, sve ok, nema trudova 

cipelica
    04. Svibanj 2015. 23:01

moj tlak je malo viši 140/90, al mjeri mi ga uvijek odmah s vrata, pa onda malo sjednem par minuta i počne padat do 130/80.... opterećuje me taj tlak, al valjda će do kraja ostat u granicama normale

Marlameri
    05. Svibanj 2015. 06:39

Jutro svima! Cipelice ja sam prije trudnoće uvijek imala visoki tlak a sad u trudnoći baš dosta niski. A za visoki mi pomaže sok limuna, zblendanog češnjaka i meda. Taj je sok dobar za puno stvari a meni snizuje i tlak. E sad ne znam kako stojiš sa žgaravicom jer ja ga sad ne smijem pit jer mislim da bi me žgaravica ubila.
    Danas idem u dnevnu bolnicu i na ctg prvi put pa sam baš uzbuđena. Noćas nisam ni spavala previše od svih misli koje su mi prolazile glavom. A jedva čekam da čujem malo srčeko.

deverika
    05. Svibanj 2015. 10:52

Evo me! Bebač je super, ja sam super, nije puno narasto od zadnji put, ima 3 i pol kg. Dakle danas sam 37+5. Kaže dr. nikam mu se ne žuri, no nikad ne možete znati. Slušali smo ctg. piše mi ovako u trudničkoj: trudovi redovi - što to znači?-ne znam.
    Marlameri, sori što te gnjavim, zanima me da li mi možeš reči radno vrijeme fetalne medicine i opstetricije - znači tam kam se ide na ctg u Vt. jel se treba što zvat ili kaj? Jel to u novoj zgradi? ništ ne znam. moram otić početkom drugog tjedna tak su mi rekli.

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Elli27
    05. Svibanj 2015. 11:40

curke iz Virovitice , ajde pišite o toj dnevnoj , znači šta, za dva tjedna dobijem uputnicu i odem gore ? kakav novi dio? jel to nije di je i prije bila ambulanta i ctg? sad sam 36+2 , znaći za dva tj ću već bit punih 38, curka je na zadak pa mislim da me čeka carski a sad je već 3200

kiki2906
    05. Svibanj 2015. 13:07

Cure ja nezz kaj je meni..noćas sam spavala cijelu noć i  niti na wc nisam išla ni okretala se..digla sam se u 8 kaj sam malu spremila za vrtić i kad su otišli ja legla zaspala i do podne..sva sreća kaj je sveki doma kaj je napravila ručak jer ja nebi imala snage..i eto najela se i opet u krevetu jer imam osjećaj da bum hodajući zaspala...

Btw mi sutra idemo kod doktora pa bum dobila uputnicu za TA..jedva čekam da vidim kolika mi je pišuljica..

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Marlameri
    05. Svibanj 2015. 14:08

Hej curke evo me s pregleda. Obavila CTG, UZV i doktor me pregledao. Mali je 3500g, cerviks je 1/2 članka- valjda skraćen i otvorena 2cm. Piše tu još svašta al ne kužim sve. Ctg je registrirao i jedan trudić za koje ja uvijek mislim da su lažni. A ovaj doktor (nije moj kod kojeg idem stalno) me napsovao jer sam dobila 24 kg i kaže da moram na dijetu. I ne znam zašto mi je napisao odmaranje na lijevom boku a rekao mi je da sad mogu hodat koliko hoću? Ne kužim to. Jel onda da hodam il da odmaram?
    Deverika i Arlena u dnevnu se ide tam u stari dio gdje je nekad bila ginekologija. Znači na starom mjestu. Tamo je i UZV i CTG. I morate se naručit samo nisam sigurna za broj tel. jer mi je ostao na uputnici ali čini mi se da je 747 424. Ja sam zvala prošli tjedan za ovaj, a sad su mi dali termin sljedeći petak. I ne gnjaviš Deverika samo pitaj, a možda se i sretnemo. Ja se nekako nadam da neću dočekat termin. A i po UZV mi je kao tjedan dana ranije termin. Ovih dana sam odlučila bit aktivnija- koliko budem mogla. A sutra sam punih 37 pa sad kad bude sve je OK.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.