Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    07. Svibanj 2015. 21:19

Ja danas ka da sam imala 300 kg... spustili se malo na Rivu u setnju ua festu, sunce upeklo ka da je lito,a ja se jedva kretala...  zadnjih dana me nekad zaboli prepona i kuk, a nisam nesto pretjerano kila dobila...
    Marlameri, ja cvrsto stojim pri tome da bi blizanca...iman vec dva rogata Ovna...tako da ne bi Bika...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• kala3
    08. Svibanj 2015. 07:44

Jutro
    Kako ste?
    Ja ko po obicaju odspavala samo dio noci ali vek sam navikla da se cesto budim i ne mogu zaspat kasnije..
    Jucer bila na pregledu i kaze gin da necu jos i da cu radat ko prava prvorotkinja, dugo i tesko. Jos nisam nista otvorena i beba se jos nije dosta spustila. Malo me bacila u bed sa svim tim..

Marlameri
    08. Svibanj 2015. 07:51

Meni jučer bio dobar dan, čak sam dala i pramenove i ošišala se malo, sadila cvijeće i bila aktivna cijeli dan ali zato me danas boli trbuh od jutra. Eto svaki dan je drugačiji.
    Dare ja navijam da mali uskoro izađe van. I jučer kao da sam postala svjesna da će to bit uskoro. Znam da je to blizu i znam šta me čeka, a ja nekako kao da se to ne događa meni. I onda me jučer šupilo- halo ti ćeš za koji dan rodit, imat ćeš trudove, bolit će te i vratili su mi se svi osjećaji sa zadnjeg poroda. Do sad kao da sam ih ignorirala. Nekako sam zabrijala da će mi ovaj put bit lakše, manje bolno i da će ići brzinski, ali to je samo moja želja. A stvarnost me tek čeka. Uf malo me počela panika hvatat i neki strah od tih groznih bolova. Jer to je tu a mali mora van- nema druge!

crvenokosa
    08. Svibanj 2015. 08:08

jutro 
    Kako ste danas?
    Kala baš te utješila doktorica.
    Marlameri i mene kako koji dan uhvati strah, jučer me baš susjeda pitala da li me je strah, ali jedva čekam da svoju bebolinu uhvatim u ruke 

• kala3
    08. Svibanj 2015. 08:28

Ja se nisam nista raspitivala vezano za porod pa me nije strah jer neznam sta me ceka.. da gin jucer nije naglasila da cu se napatit bilo bi mi jos lakse ovako me ona bacila na razmisljanje...

deverika
    08. Svibanj 2015. 09:30

Kala ništa se ne sekiraj, evo šaljem ti optimizam! Tak je i meni moj gin rekao, da se bebaču baš i ne žuri..
    Također se često budim i rijetko spavam.

Evo ja u srijedu u Vt kod dr. Trubarac, ctg i plodna voda

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Dare12
    08. Svibanj 2015. 10:46

Zene, meni nekad navecer kad legnem dodje do glave pa jbt ja mogu svaki dan ic rodit, prvi nas je iznenadija, a sad spadam u one koje odbrojavaju. Nije me strah boli, jer i prvi put mi nije bilo toliko strasno koliko sam se ja priremila, jedino me tjesi da me nece 18 sati pustit da cekam i nema ni gelova ni dripova. Ne budem li se otvarala idem odma na carski. Mene vise panika sta cu s njima dvojicom...ovom rastu petice i neku noc je u 3 ipo tek zaspa.. i moram vam rec, da jutros kad sam izasla iz stana ,pomislila kako bi mogla otvorit sezonu kupanja dok sam u komadu...prevruce je...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    08. Svibanj 2015. 14:33

Kala ako ti to šta znači meni je prvi porod bio lakši od drugoga iako je duže trajalo. A i moja šogorica i prijateljica rodile prvi put i ni šivane nisu, sve prošlo super. Nema tu pravila. Samo nije mi jasno kako ginekologica, pogotovo zato što je žena može bit tako bešćutna i još te plaši. I ne mora svakom bit isto.
    Joj Dare da mi je sad bit blizu mora, garant bi se bacila u vodu. I kod nas na Bilogori je vruće a ja i moja kćer ko na plaži se sunčamo i uživamo. Samo nam fali voda da se rashladimo.
    A mogu si mislit kak vam je teško cure sa malom djecom i još sad bebica na putu. Moje cure su već velike pa će mi moći i pomoći, ali nedostatak velike razlike u godinama je što se neće igrat zajedno. mislim super se slažu moje cure i jako se vole ali mala voli barbike a velika već ganja dečke.

Marlameri
    09. Svibanj 2015. 00:28

Cure lagano me hvata panika. Već jedno 3 sata imam kao trudove, ali ne mogu baš reći da su pravi jer me neki bole i u leđima a neki samo kao menstrualni bolovi. I muka mi je i živčana sam i nervozna. Pokušala sam spavat jer sam mislila da će se onda smirit ali ništa. Za sad su nepravilni i razmak im je svakakav. Ali nadam se da to nije to jer tako mi je bilo i u zadnjoj trudnoći da sam dva puta prije pravih trudova, možda par dana prije imala takve lažne. A ne bih baš sad rodila jer bi išla sutra-odnosno danas u svatove a i bivši mi je rođen baš 9.5. pa ne bi da i mali ima rođendan na taj dan. Nadam se da je lažna uzbuna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.