Jutro
Marlameri ma možeš sad hodat, pa 37 tjedana si, a mali ti ima već 3500
Ja nemam nikakvih trudova ni lažnih ni pravih, opet ću prenjet
Kiki i meni je malena jučer bila jako mirna, možda im je takav dan bio.

Jutroo..
Meni danas jos 7 dana do termina, eh sad kad ce zapravo bit vidjet cemo. Isla sam jucer pogledat mjeseceve mjene i jedna je 11 pa onda 18 ako i to sta znaci ;-)
Meni beba i inace mirnija a u zadnje dane se bas smirila tako da moram pazit da vidim da li se mice..
O kg necu ni pricat to je sad na kraju zabranjena tema ;-)
Setnje mi idu znatno sporije i bas se zapusem nakon dira koji nije bas dug a na uzbrdicama pusem gore nego lokomotiva... kod mene se nis ne desava sta osjetim niti trudovi niti taj sluzni cep.. valjda ce me gin sutra ipqk obradovat s nekom vjescu da je nesto krenulo.
Marlameri imaš pravo..moguće da mi je od maženja tak zato jer me malo i boljelo pa je muž jedva stigo završit i drugi dan poslje toga rozi iscjedak..a žućkasti mi je već nekih tjedan dana..zvala sam bila doktora i reko mi da je taj žuti kao normalan da se tijelo priprema..a vidjet ću kaj mi bu reko za ovaj rozi..
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
JOOOOOJ!!!
Kamo sreće da mi je trudnoća bila zimska, odnosno da je beba proljetna, pa ja krepavam kraj peći. Curi mi znoj da jedva gledam!
Marlameri, ja još danas samo da zelje presadim i moj je vrt gotov! jupi!
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Curke eto me s pregleda..sve je super otvorena 1 prst a rozi iscjedak je radi sexa
Bebica je super čula sam srčeko i kaže da u bolnicu u TA odem za tjedan dana..jel tko zna dal se moram za vinogradsku naručit il mogu samo doći??
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Crvenokosa a znam i hodam koliko mogu ali baš i nisam u nekoj kondiciji od silnog mirovanja prošlih mjeseci. I počela sam se gegat ko patka jer me sve nešto pritišće.
Kala i ja sam gledala mjesečeve mijene jer sam obje curke rodila- odnosno pukao mi vodenjak u noći punog mjeseca. Sad to ispada 2.6. a to mi je malo dugo pa se nadam da ovaj put neće imat veze s punim mjesecom.
Kiki2906 eto sad i ja znam od čega je meni bio- ja sam to samo pretpostavljala.
A i ja se znojim i stalno mi je vruće. Pogotovo po noći. Al još malo curke! Eto Kala samo što nije a mi ćemo počet odbrojavat. I meni se sad sviđa datum 15.5.
Crvenokosa a znam i hodam koliko mogu ali baš i nisam u nekoj kondiciji od silnog mirovanja prošlih mjeseci. I počela sam se gegat ko patka jer me sve nešto pritišće.
Kala i ja sam gledala mjesečeve mijene jer sam obje curke rodila- odnosno pukao mi vodenjak u noći punog mjeseca. Sad to ispada 2.6. a to mi je malo dugo pa se nadam da ovaj put neće imat veze s punim mjesecom.
Kiki2906 eto sad i ja znam od čega je meni bio- ja sam to samo pretpostavljala.
A i ja se znojim i stalno mi je vruće. Pogotovo po noći. Al još malo curke! Eto Kala samo što nije a mi ćemo počet odbrojavat. I meni se sad sviđa datum 15.5.
Danas sam se i ja mojima žalila kako nemam ništa kondicije
Znači ima nas koje bi 15.05.

Ako netko ne zna evo da Vam kažem hehe
Bebimil radosnica
Hippu posaljite mail i poslat ce vam u roku par dana uzorke cajeva i letke ja sam dobila i zlicu
Novalac isto posalje neki pokloncic to jos cekam
Nivea takoder uzorci ali se cekaju dugo
Posaljite nemate sto izgubiti a mali znakobi paznje puno znace
Ako netko ne zna evo da Vam kažem hehe
Bebimil radosnica
Hippu posaljite mail i poslat ce vam u roku par dana uzorke cajeva i letke ja sam dobila i zlicu
Novalac isto posalje neki pokloncic to jos cekam
Nivea takoder uzorci ali se cekaju dugo
Posaljite nemate sto izgubiti a mali znakobi paznje puno znace
Hvala
Radosnicu sam dobila.

lu_os
Ja sam nikakva zadnja 2 dana....samo mi se spava... a mali nemiran, cudo jedno...
Ja sam prvo rodila nakon mazenja , pa otkad mi je reka sad da moram mirovat i da mi je skracen cerviks ne razmisljam uopce o tome...zelim da prodje 21.5. pa onda mogu...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji