Ma kakva torba... pffff... ko to još pakira, hehehe, ja planiram ko da ni nisam trudna.
U srijedu idem na ctg i plodna voda pa ću čuti sve što trebam.
Nego, žene, ja imam jedan drugi problemić, a to je moj suprug, naime, kak mi se bliži termin, njega sve boli, danas glava, jučer ga sijeće u nogama, pa ga stopala bole, pa ga u leđima trga, pa ga u laktu svija.... joooj sav je jadan i moram ga tetošit i masirat i mora bit u centru pažnje, a ja mu dam to na volju dok je još to neko kratko vrijeme jedini muškarac u mom životu, hehe
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Jutro i od mene...
Kad smo kod godina Marlameri i ja sam fosil a meni ovo prva beba samo sta to mene uopce ne opterecuje...
Meni torba uglavnom sprema iako fali par sitnica tipa voda papuce sad sam se sjetila da i carape nisam stavila bit ce da jos nesto nisam..
Bez obzira sta mi je termin za 2 dana uopce jos ne pojmim to da ce beba uskoro doc i da ce nas se zivot dosta promjenit. Kao da toga nisam ni svjesna, bas mi je cudan taj osjecaj, mislila sam da cu nekako bit sprema na sve i sva uzbudena a ja uglavnom smirena, poluzbunjena i mislim totalno nespremna...
Kako se vi osjecate?
Jutro, jutro!
Ma nisam ni ja jos stavila keksice, vodu, slape, grudnjake, par pelenica za bebu i neznam ni ja sta.
Takve stvari planiram nadopunit jos, kad me pocne bolit, da lagano se spremim do kraja.
Vidis Marlameri kako smo mi razmazene, pa ako ce krenut, jaaao nebi bas danas mi ne paše, a ako nece krenut, onda kukamo, kad ce visee
deverika nista, vas dvoje jaucite u tandemu
kala ni ja nisam sigurna kako da se osjecam, negdje sam izmedu straha i srece zbog bebice, i jako me ljuti sta mi stav varira od hrabre hrabrice do uplasene placljivice (sta se tice samog porodaja).
Hej curke
Moja torba je spremna već par dana trebam samo neke sitnice ubacit...mene već danima muče kontrakcije i ne staju a bol u donjem dijelu leđa kod trtice je nepodnošljiva..osim kaj me po noći budi to i kaj moram na wc još mi se i listovi na nogama grče..jedva čekam da to završi i da dođe napokon moja irina..
Ja isto u srijedu idem prvi put na pregled u bolnicu..baš me zanima kaj mi budu rekli..meni je bitno da izdržim do nedjelje jer mi mala ima nekakvu predstavu u prirodi jer je sportašica i rekla je da ne smijem to propustiti
I tak..lagano odbrojavamo..napokon je i na nas došo red
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Jutro
Moja torba spremna, samo ubacim vodu i nešto za jest.
Ja ipak mislim da sam ja najstarija, za 8 dana punih 38 godina kuda odu godine
-
Ja noćas opet imala grčenje trbuha i neku bol u križima, već sam se ponadala da će krenut, ali stalo je.
Mene zanima jel idu vaši muževi s vama na porod?
Moj je htio ić i na prvi ali su tu noć kad sam ja išla rodit zatvorili bolnicu zbog svinjske gripe, tako da nije mogao ić samnom a malog je vidio kroz staklo jer nije mogao ni u posjetu doć.
Crvenokosa ja ću 21.8. napunit 38 tak da nisi puno starija. Al s obzirom da živim u malom mjestu gdje je normalno rađat s 18, naspram ostalih rodilja sam stara. Iako se ja tak ne osjećam.
A ja bila uvjerena kak će moj dragi htjet ići sa mnom. Prije ja nisam htjela da ide, a sad kad ja hoću on neće. Tak da opet idem sama.
I odustala sam od masaže međice. Ne ide to meni. A kak sam dva puta rodila tak ću i ovaj. Idem na porod neobrijana, bez rastegnute međice, bez kondicije, debela al zato imam friške pramenove i nabacit ću šminku pa ću se bolje osjećat. Na zadnjem porodu su mi popucale kapilare na licu i u očima od tiskanja jer se mala nije spuštala pa sad ne idem bez korektora u bolnicu jer sam izgledala grozno.
Joj a sve ne mogu vjerovat da smo blizu. Ali jedva čekam da primim mog Erika u naručje. A i njegove sestrice su nestrpljive. Mlađa stalno ispituje koliko još?
Moj dragi ide samnom..prvo je govorio da nema šanse al je kasnije reko da za ništa to nebi propustio..a sveki mi rekla da nek si obavezno na porod uzmem neku batinu da ak dragi padne u nesvijest da ga još bubnem s njom po glavi hahahah ja sam se pol sata smijala
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Sortiraj odgovore
Najstariji