Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    11. Svibanj 2015. 13:39

Crvenokosa ajd super, bar nisam jedina sa grivom!
    Ma što prirodnije to bolje.
    Joj cure ja sam danas koma. Ne funkcioniram.

Dare12
    11. Svibanj 2015. 13:42

Kala, koliko je tebi godina? 
    Crvenokosa i Marlameri vi mozda jeste po godinama najstarije, al ja mislim da cu se oporavljat do 40-te zbog ovakvog ritma trudnoca...neki dan mi je jedna rekla da san ja pola zivota trudna...hahahahahha 
    Moj je govorija prvi put da on ne bi isa, al ako ja zelim da oce, na kraju kako sam iznendada zavrsila u bolnici nije moga docekat 8 ujutro da plati sve i da dodje u box sa mnom...i posli mu je bilo drago, iako nije bija na porodu kad je bija carski al je oda malog vidija. Tako da ovaj put ide bez problema, potvrdu vec uzela...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

kiki2906
    11. Svibanj 2015. 14:04

Ja nemam grivu..dragi površinski sredi a onda kasnije drži ogledalo da ja preciznije sredim..to smo jučer sve sredili pa sad čekam..i znam se čim mrvicu naraste odma bum ja to opet išla strugat hahahah cure ne brinite se zbog svojih godina ja imam 27 tj imat ću za mjesec i pol pa se opet u ovoj trudnoći osjećam ko da imam 50..sve mi je teško..makar se danas baš dobro osjećam..imamo krecenje kuće pa smo jutros sveki i ja malo čistile pa smo otišle na kavu i sad se ja vratila kući a ona na poso..uskoro idem po malu u vrtić pa ćemo neku laganu šetnju i u parkić se igrat jer je predivno vrijeme...
    A moja sveki je legenda..za bubnut neku ludost ili napravit piz*ariju je prva..nikad nam nije dosadno..a takav isti je i moj dragi 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Vmnina
    11. Svibanj 2015. 15:10

Ja sam isto odustala od masiranja jer me strah da nesto ne sjebem hahaha. Kondicija na nuli. Al grivice nema. Eto bar to. Iako se ne opterecujem puno, sve je to normalno.
    I ja sam danas koma stisce mi se trbuh i boli u kombinaciji s ledima dole nisko, cak me guza boli. Nemogu stajat na nogama uopce. A beba lupa

• kala3
    11. Svibanj 2015. 16:18

Meni je sad 36..
    Vecina mojih prijatelja ima malu djecu ili ih jos ni nemaju tako da je u mom okruzenju to skoro pa normalna dob za radanje.. malo smo si uzeli dosta vremena za se izgustat prije ;-)
    Iako sam mi je malo zao sta nisam bar 5 god mlada, al jednostavno nisam stigla sve i kucu sredit i posao dovest do nekog nivoa tako da je privatni zivot i bebica do sad bio na cekanju..

Marlameri
    11. Svibanj 2015. 17:05

Ajd sad mi je malo lakše kad znam da nisam tak stara. Jer kažem vam tu oko mene sve trudnice su puno mlađe- većinom u 20-tim. Iako sam se i ja prvi put požurila i rodila sa 22.
    Vmnina pa ti si blizu i može ti krenut svaki čas. Ja danas uz sve svaki čas idem na wc i jedva hodam kak mi je mali zauzeo nezgodan položaj.
    Kiki2906 ja svom dragom predložila isto da me obrije a on se samo nasmijao- kao jesi normalna? Nije tak moderan.

Dare12
    11. Svibanj 2015. 18:06

Meni ce moj sva napravit sta god mu kazem i pomoc... a zadnjih dana sam strasno nervozna, danas sam tila ovog malog zatuc, da prostite razmelja je govno dok sam ga minjala svugdi po sebi, lice, ruke, majica i jos mu je to bilo super smisno...ajme! 
    A di su nam mame koje su vec rodile? ne javljaju se s dojmovima i kako bebe napreduju?! Ja sam i lani bila na forumu sa 15ak mama koje su imale tako proljetne bebe, pa smo cak presli na fb, napravili grupu samo za nas, jer nam je tamo lakse komunicirat i slike razmjenjivat, nego svaki put dolazit na forum...i evo jos uvik smo u pogonu... 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.