Uh zene, meni je danas tlak u malom noznom prstu...ove nagle promjene vrimena ce me dotuc, ipak san ja zena u godinama... i danas sam spremila dio stvari u torbu za rodiliste...kakva je situacija kod vas glede toga?

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Mimi cestitke tebi i bebici!
Torba spakirana ima 2 tjedna!
Mi se evo dosađujemo, malo smo uzivali u domacim jagodama sa slagom
Bebolina je jako nisko, kaze doktor da je napipao glavicu, e sad neznam!
Jer je bas aktivna mislim da nece skoro pa sam nestrpljiva, dok npr.jucer su me bolila leda i jajnici i mislila sam-nemoj bebo josss, nebi ja ipak

Ja ovaj put nisam pakirala zbog predostroznosti... prosli put mi je bila spakirana u 35tt. A moglo bi to brzo bit kad je bol u ledjima...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare ne spominji godine. Ipak sam ja najstarija ovdje- 37 i vjerojatno ću bit i u rodilištu. I ja sam se držala tvog iskustva pa sam torbu spakirala tek kad sam ušla u 36 tjedan iako nisam baš još sve. Moram si kupit još vodu, sok i nešto za grickanje. Al za to još imam vremena.
Vmnina a ja bi već sad iako imam još 16 dana. A evo i kod mene opet bolovi, cijelu noć i menstrualni i u leđima ali bez grčenja trbuha. I traju još. Sva se preznojavam od njih. Boli baš grozno. Ali danas još ne mogu rodit jer moram posadit cvijeće i još otići na posao. E kad bi to tak išlo ko naručeno kad se mi sjetimo. Samo me strah da ću prenijet. Ta mi se ideja ne sviđa.

Ma kakva torba... pffff... ko to još pakira, hehehe, ja planiram ko da ni nisam trudna.
U srijedu idem na ctg i plodna voda pa ću čuti sve što trebam.
Nego, žene, ja imam jedan drugi problemić, a to je moj suprug, naime, kak mi se bliži termin, njega sve boli, danas glava, jučer ga sijeće u nogama, pa ga stopala bole, pa ga u leđima trga, pa ga u laktu svija.... joooj sav je jadan i moram ga tetošit i masirat i mora bit u centru pažnje, a ja mu dam to na volju dok je još to neko kratko vrijeme jedini muškarac u mom životu, hehe
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Jutro i od mene...
Kad smo kod godina Marlameri i ja sam fosil a meni ovo prva beba samo sta to mene uopce ne opterecuje...
Meni torba uglavnom sprema iako fali par sitnica tipa voda papuce sad sam se sjetila da i carape nisam stavila bit ce da jos nesto nisam..
Bez obzira sta mi je termin za 2 dana uopce jos ne pojmim to da ce beba uskoro doc i da ce nas se zivot dosta promjenit. Kao da toga nisam ni svjesna, bas mi je cudan taj osjecaj, mislila sam da cu nekako bit sprema na sve i sva uzbudena a ja uglavnom smirena, poluzbunjena i mislim totalno nespremna...
Kako se vi osjecate?
Jutro, jutro!
Ma nisam ni ja jos stavila keksice, vodu, slape, grudnjake, par pelenica za bebu i neznam ni ja sta.
Takve stvari planiram nadopunit jos, kad me pocne bolit, da lagano se spremim do kraja.
Vidis Marlameri kako smo mi razmazene, pa ako ce krenut, jaaao nebi bas danas mi ne paše, a ako nece krenut, onda kukamo, kad ce visee
deverika nista, vas dvoje jaucite u tandemu
kala ni ja nisam sigurna kako da se osjecam, negdje sam izmedu straha i srece zbog bebice, i jako me ljuti sta mi stav varira od hrabre hrabrice do uplasene placljivice (sta se tice samog porodaja).

Hej curke
Moja torba je spremna već par dana trebam samo neke sitnice ubacit...mene već danima muče kontrakcije i ne staju a bol u donjem dijelu leđa kod trtice je nepodnošljiva..osim kaj me po noći budi to i kaj moram na wc još mi se i listovi na nogama grče..jedva čekam da to završi i da dođe napokon moja irina..
Ja isto u srijedu idem prvi put na pregled u bolnicu..baš me zanima kaj mi budu rekli..meni je bitno da izdržim do nedjelje jer mi mala ima nekakvu predstavu u prirodi jer je sportašica i rekla je da ne smijem to propustiti
I tak..lagano odbrojavamo..napokon je i na nas došo red
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji