Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki2906
    03. Svibanj 2015. 20:11

Meni danas cijeli dan kontrakcije..čak su neko vrijeme bile i redovite pa sam se prestrašila da je počelo...a dragi na poslu i nisam još pripremila torbu niti speglala bebinu robicu..al dobro sad se malo smirilo i mala mi je aktivna...

Marlameri i ja sam već par puta bila na velkoj nuždi i nadam se da nebu još krenulo jer nekak nisam spremna 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

• kala3
    03. Svibanj 2015. 21:09

Koliko vidim vise vas je sa nizim tlakom niti jedna nema visi ko ja... ja zbog toga malo usporila jer mi ne smije vise povecat.. prosetam lagano, malo skacem po lopti, beba jos uvjek visoko a ja zatvorena.. kako zbog tlaka nemogu neku zescu aktivnost vise ni ne znam sta radit.. prestala sam i magnezij pit da ne bi on otezavao otvaranje...
    Ma valjda ce se nesto pomaknut u ovih 10 dana ;-)

marea
    04. Svibanj 2015. 00:16

Eto i mene nakon puno vremena. Kala draga i ja imam problema s tlakom, cak sam i na kontrolama bila svako malo zbogntoga. Stalno mi je granicni. Evo ja sad za par dana 39 tjedan i sad se kao malo smirio tlak..nadam se da ce tako i ostati. Ja sam jos prije 10 dana bila otvorena 3 cm i tako stoji :) u utorak moram na kontrolu pa cemo vidjeti. Sada je samo.iscekivanje i da mi se tlak ne povisi....

marea
    04. Svibanj 2015. 00:19

Koliki ti bude Tlak? Meni je znao doci do 150/100...

Marlameri
    04. Svibanj 2015. 07:02

Cure nije nam još puno ostalo pa će valjda sve bit u redu do kraja. A svaka ima neke svoje tegobe.
    Kiki2906 ja stalno imam neke znakove koji me uplaše da je počelo. Evo jutros sam imala užasan pritisak dolje ko kad rađaš pa te tjera na tiskanje. Već sam imala film da ću morat zvat hitnu jer je glavica već krenula, a onda otišla na wc i pritisak nestao. Ko zna kakve ću još scenarije proživljavat do kraja. A najbolje mi je to što mi je ovo već treći porod, a ja neuka ko da je prvi i sve me nešto iznenađuje. Ja sam skroz spremna za mog malenog i jedva čekam da ga primim ali rekla sam mu nek pričeka bar da još odem u svatove jer mi se nećaka udaje u subotu a onda nek ide van. A moram još i pramenove dat i malo se sredit da si budem ljepša kad rodim.

marea
    04. Svibanj 2015. 08:23

Meni je isto rekao dr. ako bzde preko 150/100 odmah u bolnicu. 
    Sad mi je tjedan dana ok tlak. A i doktor kod.kojeg idem u Ri zadnja tri puta me super umirio. Odlican doktor s odlicnim pristupom! Sutra sam opet kod.njega i nadam se da sam se vise otvorila da me zadrzi u bolnici pa da to krene napokon. :D 
    Kiki, dok god je i mokraca ok sve je u redu. A ionako smo presd kraj, ako se popne tlak induciraju nas.

kiki2906
    04. Svibanj 2015. 09:43

Bokić curke...evo ja se jučer pohvalila da sam super spavala a kad noćas šipak...cijeli dan i cijelu noć sam imala kontrakcije tak da ni spavat nisam mogla...
    Marlameri meni ti je stalno taj pritisak dolje i isto dosta često imam osjećaj da glavica izlazi...tak nas to sad gnjavi a ja bum garant prenesla..već se vidim 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

deverika
    04. Svibanj 2015. 11:21

Žene, što se tiče odlaska na veliku nuždu i ja to također često obavljam. Također sam sva bljak, do sad sam išla ko zmaj, sve sam mogla radit,a sad evo 4 dana jedva, i glavobolje me rasturaju. Nego, mene nešto drugo muči, a to da me leđa jako bole, ma otečena su mi kaže suprug... što s tim?!
    Danas evo idem na pregled, pa ću se javit! 

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.