Eto ja sam pekla puno kifli + cijelodnevne kontrakcije
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Jutro curke! Mene noćas cijelu noć bolilo ko kad imam mengu ali nisam imala kontrakcije. Sad sam se ustala jer mi više nije bilo smisla ležat jer ne mogu spavat, oprala suđe i evo više ne boli. Očito će to sad bit češće. A jučer sam stvarno pretjerala- cijeli dan sam spremala, peglala i još teglila tešku torbu s namirnicama iz trgovine. Navečer sam počela vježbat na lopti. Jest da ne mogu bog zna šta izvest od vježbi al da bar malo razgibam zdjelicu. Al dobro, prolazi i ovaj 36 tjedan.
Evo i mene da se malo javim...
Termin mi je za 10 dana i mogu rec da se ovih zadnjih mjesec dana bas osjecam veliko i tesko..
Tlak mi je povisen pa se moram malo vise pazit.
Kako vi stojite sa tlakom, jel jos kojoj sad na kraju isto visi?
Ja sam bas aktivna zadnjih dana i jucer sam isto cistila i teglila stvari i mislim si ajde bar cu fino spavat kad sam umorna, al' eto sinoc nista od spavanja. Blagoo vama!
Marlameri vidjet ces, jos par dana i onda ces se pocet bojat da ces prenijet
E kala moj tlak je na pocetku bio 45/90 sad je napokon normalan
Crvenokosa i Kiki2906 blago vama. Kad me ne boli onda svako malo moram piškit pa mi onda teško zaspat. A danas sam malo češće i na dugoj nuždi i baš se loše osjećam. Vrti mi se u glavi, slabo mi je, imam neku vrućinu ma fuj. Baš sam sva bljak! I mali je neki miran.
Vmnina poludit ću ako prenesem. Imam još plan za sljedeći tjedan, a onaj poslije nemam ništa i mislim da ću podivljat jer ću samo iščekivat.
Kala ja inače imam visoki a sad stalno niski tlak i stalno mi je od njega slabo i vrti mi se.
Sortiraj odgovore
Najstariji