Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deverika
    01. Svibanj 2015. 10:20

I tak vam se ja danas logiram na Klokanicu... a kad ono piše 38. tjedan trudnoće: možete svaki čas očekivati porod. A ja wtf?! Pa zar već? ha? ma nek još malo pričeka... ja nisam spremna, ni torbu nisam spremila! aaaaaa...
    Marlameri, ja se svaki dan razgibavam u vrtu , a cijelu trudnoću puno hodam, jer sam i prije hodala svakodnevno i svi mi govore.. joooj pa ti ćeš se super i lagano porodit, vidi kak si puno aktivna, a mene sve strah i nadam se da je to istina .
    A što se tiče bacanja na muža mislim da mi više ni kran ne pomaže . A ni do međice ne mogu doći, tak da svaka čast.
    Eto mene još jedan pregled čeka u pon, pa onda dalje u Vt. I samo čekanje...brojanje sitnoga

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

kiki2906
    01. Svibanj 2015. 11:32

Hahahahah kran...presmiješno...mene u tome nemre ništa zaustavit...kad legnemo u krevet osjećam se kao vjeverica hahahah a inače sam ko morž

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Vmnina
    01. Svibanj 2015. 13:11

Dobar vam dan curke.
    Mi smo jucer bili na pregledu, sada smo 37tt+4, imamo 2,7kg ako je vjerovat tom uzv iii dalje prst otvorena.
    Gin kaze, e sada opusteno, presli smo 2,5 lakse se dise, sto vise setnjica i aktivnosti.
    Ja sam spakirala torbu jucer konacno i smislila bebolini outfit, i sebi isto
    Razradujem plan u glavi ako krene da cu onda lagano pod tus i dodat jos par sitnica u torbu, nigdje nije zurba jel. Bez panike, fino smireno. E sad, hoce to bas tako bit, neznam.
    Samo mi se neda prenijet
    Marlameri jesi ti masazu radila s kantarionovim uljem?

Marlameri
    01. Svibanj 2015. 18:52

Vmnina čitala sam da može i bademovo pa sam njega koristila. A danas nisam jer smo sad svi kod kuće pa mi je bed da mi netko ne uleti u sobu od cura. Opet ću u ponedjeljak. A danas opet cijeli dan po malo imam kontrakcije. A sad im se veselim.
    Sad sam se čak i predomislila što se horoskopskog znaka tiče- htjela sam da Erik bude blizanac ko tata i seka, a sad bi čak radije da se požuri pa nek bude i bik, sam da dugo ne ostane unutra jer sad dok se miče baš me zna bolit kad jadan vjerojatno nema puno mjesta unutra. 9.5. idem u svatove i planiram plesat- koliko budem mogla pa si mislim možda ga to natjera van. A 10.5. nam je godišnjica pa bi baš bilo prigodno da nam Erik dođe kao poklon.

Vmnina
    01. Svibanj 2015. 20:41

Sad su i meni kontrakcije postale simpa hahaa
    Bilo bi odlicno da se fino najedes u svatovima, malo pleses i sutra dobijete najbolji poklon ikad

Marlameri
    02. Svibanj 2015. 07:48

Pa da, tak si i ja mislim. Iako sam sa prvom kćeri isto bila u svatovima i plesala cijelu noć čak i polku pa sam rodila tek za 9 dana. Smiješno je to što u se u svakoj trudnoći moram čuvati i mirovati, a na kraju dođem skoro do termina. Jedino ovaj put ne pijem tablete pa možda ipak bude ranije. Iako za dečke kažu da ih se često prenese. Vidjet ćemo. Uglavnom moja maternica opako vježba od jučer. Navečer me tak zafrkalo da sam jedva ustala s kreveta. Baš kao trudovi jer uopće nije prestalo dok sam hodala, ali trajalo je nekih minutu-dvije i prestalo. Ipak bih htjela pričekat još par dana jer je još malo prerano. I evo mali je jutros prilično miran.

crvenokosa
    02. Svibanj 2015. 08:54

Jutro 
    Ja prestala pit magnezij i prestale i kontrakcije.
    Meni se sviđa datum 15.05.2015.g. 

Vmnina
    02. Svibanj 2015. 12:34

I ja sam prestala s magnezijem i rijetko me uhvate, prije dok sam pazila su bile cesce i bolnije.
    Sad kad su mi simpa, nema ih  
    I meni je 15.05. bas lijep datum

Marlameri
    02. Svibanj 2015. 17:19

E baš je i meni tako. Iako ja ni nisam stalno pila magnezij već sam više ležala. A danas sam cijeli dan na nogama i ništa mi nije. Tu i tamo mi se stegne trbuh al ništa posebno. I jedino me boli koža na trbuhu jer je napeta a drugo ništa. E sad kad bi nam se trebale pojačavat kontrakcije njih nema. Sve si mislim da ću ovaj put prenijet.

Dare12
    02. Svibanj 2015. 20:59

Alo zene, evo i mene... prezivila dvoje gradele u 2 dana, zadnji put sam s gradela isla u rodiliste, pa sam ova dva dana tema za zajebanciju bila da bi mogla u rodiliste, a i taman usla u 36tt ka i s prvim... sad lakse disem, jos 20ak dana i mogu ic rodit.  Kako ste vi provele jucerasnji dan?

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.