Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crvenokosa
    29. Travanj 2015. 19:39

Marlameri super za pregled i Erika, velika beba, sad možeš odahnut i opustit se 
    Ja isto bila na pregledu, otvorena za prst. Koliko je to u cm?
    Od ponedjeljka na CTG.

Marlameri
    30. Travanj 2015. 06:51

Kiki2906 znam da im ta težina s UZV-a nije pouzdana samo i šogorici i prijateljici su rekli da su manje bebe pa se ispostavilo da su teže za 600 g od UZV-a. Pa se nadam da je ipak točno nego da još bude u plusu. A kćeri su mi bile 3550 i 3280g na porodu tak da je Erik za sad najveći. Osim ako ne urani. Sad definitivno moram počet rastezat međicu. Jel koja od vas probala?

Vmnina
    30. Travanj 2015. 06:59

Ja nisam mene strah cekam tebe s dojmovima

kiki2906
    30. Travanj 2015. 08:14

Nisam ni ja to s prvom radila..nezz uopće kak bi ti..mislim da moj dragi to dovoljno napravi 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Dare12
    30. Travanj 2015. 12:06

Ej zene, evo da ja prezivim ova 2 dana sta idu pa ce mi bit lakse....nije mi panika, vise neka nelagoda da se ne ponovi sta i lani... a tezina priko uzv-a nikad nije tocna, sve je to relativno.. znam da je meni  za roka 2 dana prije poroda reka da ima oko 2500,a on se rodija 2870g. Ja sam u prvoj trudnoci 3 puta masirala medjicu, prvi put sama, a druga dva puta sam muzu objasnila kako...jer meni je nezgodno bilo, a stomak mi uopce nije bija veliki...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    30. Travanj 2015. 15:31

Dare12 razumijem tvoj strah, ja sam strahovala na početku najviše dok nisam prošla onih famoznih 8 tjedana kad sam zadnji put imala spontani. A i sad samo čekam taj 37 tj iako mislim da neće to bit tako skoro kad sam već dugo prst otvorena. A moj muž neće ni čut da mi pomogne s masažom. Nije tak moderan. A ja jutros probala i peče me i nije mi baš ugodno i nisam izdržala 10 min ali planiram nastavit. A nadam se da sam dobro shvatila kak se to radi. 
    Vmnina eto ja probala pa ajd sad i ti! Nije ugodno al nije ni strašno. Mislim si ne može odmoć, a daj bože da pomogne da ne dobijem još jedan rez. 
     I evo šta još planiram radit za lakši porod- vježbat na lopti zdjelicu, hodat što više po stepenicama, šetat navečer da steknem bar malo kondicije i od sljedećeg vikenda bacat se što više na muža- jer poslije zadnjeg druženja sam imala dosta jake kontrakcije. E da i pijem čaj od lista maline ubrane iz maminog vrta. Pa ćemo vidjet pomaže li to sve.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.