kiki2906 baš mi je žao da te to tak sve boli. Ja sam prvorotka pa su me eto (da pokucam o drvo) jučer prvi put bolile noge i nadam se da će to tak još par tjedana i ostati bez boli.
Uvik nešto nadam se da ne pitam ništa preintimno, ako je oprosti mi, zanima me kako to da se beba rođena carskim rezom nagutala plodne vode? Da li su u bolnici dugo čekali ili?
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Joj deverika grozno sam..prvu trudnoću nisam ni osjetila osim pred kraj noge..a sad koma..od kad sam 3 mjeseca trudna me prepone bole a sad uz to mi se i zdjelica počela širiti..i još ova izraslina..pokušavam se kretati što više al sad mi je već teže..i šećer sam dobila...samo molim boga da čim prije rodimda sve to prođe...
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
kiki2906, imaš kupiti i u normalnim ljekarnama. Ja sam zadnji put 1dcl platila oko 35kn. Ali to imaš dugo. A da, gospina trava i maslinovo ulje. Ako netko ima domaće, svakako je bolje,ali može se kupiti. Sretno s tim!
Kiki 2906 razumijem te. Meni ova treća trudnoća isto teško pada ali ja sve to pripisujem godinama. I samo da uđem u taj famozni 37 tjedan. A ja sam imala groznih problema s hemeroidima i na kraju sam ih se riješila s tustikom ili sedumom, To je biljka koja raste kao ukrasna u vrtovima i ima mesnate listove. Treba pojesti 7 listova jedan za drugim. Čak nisu ni lošeg okusa. I meni su za par dana potpuno nestali hemeroidi a mučili su me mjesec dana toliko da sam jedva sjedila. E sad nisam sigurna da li je to pametno jesti u trudnoći ali možeš probat poslije. Ja nisam imala nikakvih nuspojava a pomoglo je. Prije toga sam uvijek prakticirala- pa i sad oprati se toplom vodom poslije wc-a i onda sam se mazala nevenovom masti. I to je pomagalo ali privremeno jer su se pri većim naporima hemeroidi opet vraćali, a sad ih više nemam- da kucnem u drvo.
Ej zene, danas bila na kontroli.. beba oko 2700g, nije me cacka, reka da i dalje odmaram sta vise i da se vidimo za 3 tjedna pa cemo vidit kako dalje.
Uvik nesto, kako se nagutala, a imala si dogovoreni carski? Mom se prvom to dogodilo, ali ja sam bila 18 sati u trudovima prije carskog...i vec san zaboravila sta ste jos pisale...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Cure puno vam hvala na savjetima..super ste...
Evo i ja danas bila kod doktora ali samo sam radila bris na streptokok al ne kod svojeg doktora jer je moj na godišnjem nego kod njegovog zamjenika..nalaz će biti za 7 do 10 dana..za tjedan dana idem kod svojeg doktora i vjerojatno onda krećem u bolnicu na preglede..ipak nam je to već 36 tt
Hej curke, evo mene s pregleda. Erik je 3150 g i prema UZV je 36+6- znači skoro tjedan dana veći. Ako nastavi rast ovim tempom imat će preko 4000g. A joj!!! Kak ću ga istiskat kroz malu rupicu!!!
I sve je OK. I dalje sam otvorena samo jedan prst tako da ipak one aktivnosti za vikend nisu potaknule otvaranje. I dobila sam uputnice za rodilište i dnevnu bolnicu i od sljedećeg tjedna krećem u dnevnu i na ctg čemu se baš veselim jer mi je super slušat bebino srce i pokrete. A i to je znak da smo ušli u finale. I baš sam sva važna sad kad dođem na pregled sa svojim ogromnim trbuhom a oko mene trudnice koje su još na početku. Jedva sam čekala taj trenutak da ja budem trudnica koja broji sitno!!!!! I nakupovala sam sve za maloga od kozmetike i dudice čak iako ih nijedna od mojih kćeri nije nikad sisala.I pelene i kadicu i baš sve što nam treba. Sad ću još sve lijepo oprat, polako spremat torbu i čekat taj čudesni trenutak. Sve ne mogu vjerovat ali jedva čekam trudove i to uzbuđenje kad znam da je krenulo!!!! Baš sam sad sva happy i uzbuđena!!!!! Cure ostalo nam je još maloooooooo!!!!!!!
Marlameri baš mi je drago da je sve super...ja sam prošli mjesec kupila svu kozmetiku za bebicu a robicu sam nešto dobila a nešto kupila i to sam sve danas oprala..i mene pere veliko uzbuđenje i jedva čekam da zagrlim svoju ribicu...a ti buš imala bome pravog dečkića..samo kaj taj uzv nije 100% pouzdan...curkeeee napokon smo na sitnooo hihihi baš sam happyyyyyy
Sortiraj odgovore
Najstariji