Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    28. Travanj 2015. 06:54

Vmnina baš to što kažeš- trzam na svaki znak i stalno me nešto uplaši. A treća mi je trudnoća i mislila sam da ću ovaj put sve znat- a stalno me nešto iznenadi. Samo se nadam da ću ovaj put znat prepoznat prave trudove jer sam u zadnjoj trudnoći dva puta išla u bolnicu jer sam mislila da su krenuli pravi a ono ništa.
    Deverika blago tebi, ja više ni ne stajem na vagu osim kod doktora. Ma ni neću se sekirat sad s kilama- još malo pa gotovo.
    Kiki2906 po tome što pišeš očito ti se tijelo i malecka pripremaju za porod. A čitala sam da je to normalno od 36 tjedna kod prvorotki a kod nas koje smo više puta rodile beba se ni ne mora spustit do poroda. Meni je još uvijek visoko. A jučer su me popodne mučile kontrakcije pa sam samo molila boga da izdržim još ovaj tjedan do 37 da beba bude spremnija za vanjski svijet. A opet prema onome što sam čitala ima ih dosta koje rode i 3 tjedna nakon što im čep ispadne. A ja nekako mislim da je to bio čep jer je totalno drugačiji od običnog iscjetka. Tako da ću se primirit još ovaj tjedan i mirovat da uđemo u 37 tjedan pa onda krećem sa vježbanjem, hodanjem i svim ostalim.

kiki2906
    28. Travanj 2015. 08:56

Ne sjećam se kak mi je s prvom bilo al mislim da taj čep izgleda sluzavo i želatinasto i ko prošaran s kapilarama...odvratno i za zamislit a kamoli vidjet..noćas skoro da nisam ni spavala..mala se micala cijelu noć a mene zdjelica razvaljuje sa svakim mojim pokretom...još sam dobila najvećeg neprijatelja..hemeroide...radi ničega ne cvilim kaj me boli ali radi ovog mi idu krokodilske suze..jel zna koja kak da ih se čim prije riješim??mažem s melemom i nekom kremom za to al danas već treći ili četvrti dan i ne prolazi...

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Vmnina
    28. Travanj 2015. 10:43

Marlameri bas sam ja primjetila kako vise ni ne razmisljam o kilogramima. I opcenito neke trudnicke tegobe sta su me prije brinule uopce ne dozivim jer si stalno mislim -ma ja sam gotova s tim.
    Samo me zbunjuje sta je i moja beba prenisko osjetim pokrete ispod ruba gacica, otvorena sam za prst, jos taj iscjedak, ceste kontrakcije. A da je krenulo nesto onda nebi osjetila toliko pokrete ? Jer zna ona lupit i pod rebra.
    Ma nemam pojma...
    Kiki mojoj prijateljici je gin za hemice rekla da pokusa s hladnim oblozima, kockice leda i tako.

martina333
    28. Travanj 2015. 11:04

kiki2906, nista mi za hemeroide nije pomoglo kao mazanje sa kantarionovim uljem i preko noci sam znala nekad ostaviti oblog. Ja sam jedan dan plakala isto od bolova,a inace imam jako visoku toleranciju na bol i preko noci sam to rijesila. Ne skroz,ali dovoljno da mi ne idu suze vise i da mogu normalno funkcionirati. Sad namazem svako malo preko noci i sve je ok. Jos su tu nazalost,ali to je moja boljka od prije trudnoce pa znam da ne ide samo tako. Bitno da ih nit ne osjetim sto se bolova tice. Netko kaze da isti ucinak ima mast,ali ja nisam probala.

kiki2906
    28. Travanj 2015. 11:13

Martina i ja ih imam cijeli život..daj mi reci di mogu to ulje kupit jer nisam nikad ni čula za to...meni je prije uvijek pomagalo da prvo malo sjedim u toploj vodi i onda namažem s melemom...

kiki2906
    28. Travanj 2015. 11:16

Vmnina tak je isto i meni..skroz dolje u njoj nekad znam osjetit pokrete..a iscjedak mi je lagano žučkast..

Sutra idem kod doktora na bris za streptokok pa mu bum sve ispričala kak se osjećam...

Vmnina
    28. Travanj 2015. 11:24

Ovdje kod nas to ulje rade ljudi doma, crvene je boje, radi se od tkzv gospine trave. Malo se raspitaj pa mozda nades bas

kiki2906
    28. Travanj 2015. 11:27

Znači mogla bi naći u biljnoj ljekarni???

Vmnina
    28. Travanj 2015. 11:32

Pa mislim da bi mogla, da. A i ako ne bude bilo ona tamo teta bi trebala znat di ga ima.

kiki2906
    28. Travanj 2015. 12:02

E super...puno vam hvala cure :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.