uvik nesto, cestitam! Neka ste vi dobro, sve ostalo ce proci.
Sto se iscjetka tice, ja ga imam stalno i inace nosim uvijek dnevni ulozak,ali jutros ga je bas bas bilo,ali nema sukrvice kao sto bi kao trebalo biti pa ja stalno mislim da je to samo obican iscjedak.
Ali ako je to ikakav pokazatelj, ja imam takav iscjedak vec tjednima tako da Marlameri, mislim da te to ne treba bas previse brinuti.
Crvenokosa, ja bas jutros razmisljam o tom spustenom trbuhu i vise sam sama sebi dosadna. Stalno ga gledam pa si mislim kako mi zadnjih dana visi jako i da se jako spustio, a onda opet vise nisam sigurna.
Meni izgleda da nema tog znaka ili pomoci dok ono ne odluci van. Nadam se da ce moj bebac uskoro jer smo danas u prvom danu preko termina.
Uvik nesto, cestitke... sta je bilo s bebom da je ostala na neonatologiji? Bitno da je sad sve ok.
Marlameri, bolje da izdrzis bar do 37tt da izbjegnes sve te peripetije, vjezbe i preglede... ja imam cesto iscjedak ali bijelkasti i takav mi je bija u prvoj trudnoci, samo znam da mi je u prvoj trudnoci dr. reka da izbjegavam dnevne uloske radi upala i bakterija, radije pamucne gacice, pa ih cesce minjat... Ja nisam nista konkrevetno poduzela od zadnjeg pregleda, nekako me strah, a sutra je kontrola pa cemo vidit sta kaze...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Hvala vam !
Dare,
nagutala se plodne vode, a kasnije zaradila infekciju MRSE.
Ali, nadamo se da je sve iza nas.
Ma hvala Bogu i Gospi.
29.8.2022. ➕
Uvik nešto čestitam i kao što kažeš bitno da je sad sve u redu!
Cure hvala na vašim iskustvima. Ma i ja stalno imam iscjedak, ali je proziran inače kao za ovulaciju pa me zato i zabrinulo što je ovaj bio gust, žut i bilo ga je baš puno (opet sorry na opisu). A ne mogu vjerovat da bi mogla bit toliki baksuz da se cijelo vrijeme čuvam i sad 2 puta si dam oduška i da me to zezne. Nadam se da nije ništa. A čitala sam malo po forumima i po iskustvima drugih bi to mogao bit čep ali nekima krene i par tjedana ranije. Ma nadam se da nije ništa. Danas nemam kontrakcija već me samo boli trbuh.
I nije mi se još spustio trbuh. Bar se s tim tješim da neće to ipak bit tak skoro.
uvik nešto aaa joj dobra si!
Glavno da je sve okej sada:) Sve najbolje zelim tebi i bebi
Marlameri evo meni sad bas takav iscjedak bas kako si opisala. A cijelo jutro mi se steze trbuh lagano, ne boli nista strasno al nije mi svejedno. Ja neznam, ako prenesemo, ko cee trzat ovako na svaki znakić, poludit cemo skroz
Uvik nešto čestitam, brz oporavak tebi i bebi želim!
=http://lilypie.com]
Ja nemam nikakvi iscjedak, al zato znam pišnut.
Prije par dana sam mislila da ću se porodit, a danas mislim da neću nikad, haha. Trbušina mi je još uvijek gore, a problema sa jedenjem imam isto ko i Leda. Ubiti ja mislim da mi je tek sad trbuh počeo rasti, do sad se baš i nije ni vidio... Hehe, smiješno mi je pitaju me susjedi i kad ćeš rodit, a ja kažem za 4 tjedna, a nitko nije ni znao da sam trudna, hehe, nije se vidlo, udebljala sam se svega 4 kg.
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
I ja imam neki iscjedak..a danas cijeli dan samo piškim..meni se trbuh jako spustio i maloj glavicu skroz dolje osjećam..i zdjelica me jaaaako boli i nekad kad se okrećem u krevetu plačem od boli..molim boga da izdržim još 2 3 tjedna i nek mala ide van..
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Sortiraj odgovore
Najstariji