Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    26. Travanj 2015. 08:20

Jutro svima. Moj dragi i ja malo se mazili jučer i danas i sad me rasturaju kontrakcije, bole me i leđa i jajnici. I sad me frka da to nije zbog toga. Jel se vama to događa? U prošloj trudnoći mi to ništa nije smetalo i sad nismo prilično dugo baš zato jer sam se bojala jer sam otvorena. Ne znam da li to može bit od toga? Izgleda da ću se ipak morat još malo suzdržat jer me ovo malo uplašilo. Nadam se samo da će prestat jer ležim i to traje već nekih sat vremena.

lu_jo
    26. Travanj 2015. 11:50

Marlameri

Jutro svima. Moj dragi i ja malo se mazili jučer i danas i sad me rasturaju kontrakcije, bole me i leđa i jajnici. I sad me frka da to nije zbog toga. Jel se vama to događa? U prošloj trudnoći mi to ništa nije smetalo i sad nismo prilično dugo baš zato jer sam se bojala jer sam otvorena. Ne znam da li to može bit od toga? Izgleda da ću se ipak morat još malo suzdržat jer me ovo malo uplašilo. Nadam se samo da će prestat jer ležim i to traje već nekih sat vremena.

Znalo se i meni dogoditi i ne vodimo ljubav više od zadnjeg puta jedno dva tjedna :)
    Jer mi se to dogodilo 2 puta da me bolilo pri dnu leđa i dolje i trajalo tako po 3-4h i rekli smo necemo vise iako do zadnja 2puta nista nije bilo ni smetalo od.pocetka smo normalno sve radili al sad nas je strah jer ono ne moze nista biti al ocito ne odgovara bebacu vise da ga "uznemiravamo" al ne brini proci ce brzo lezi i popij mozda caj od koprive ili neki od bilja i umiri se pa bude proslo

lu_os

crvenokosa
    26. Travanj 2015. 09:29

Jutro 
    Ja jučer bila u svatovima do 2 ujutro sam izdržala i mala je plesala u trbuhu 
    Marlameri moguće da ti je od toga, jesi popila magnezij?
    Meni je gin zabranila od 35 tjedna.

Leda2
    26. Travanj 2015. 10:01

Marlameri izrži još malo! Ja mislim da moja mala neće skoro, noćas sam sanjala da sam rodila i bila je prekrasna bebica! Sad ne mogu dočekati da rodim!

=http://lilypie.com]

Vmnina
    26. Travanj 2015. 11:37

I ja mislim da je od toga jer ste napravili malo vecu pauzu. Ja isto planiram prestat magnezij uzimat od sutra iako cim ga ne popijem ko inace nakon rucka sve me pocne bolit.

Leda2
    26. Travanj 2015. 13:09

Ja sam baš htjela danas, da potjeram malu van, ali mm neće! Do prije tjedan dana smo normalno bez ikakvih problema!

=http://lilypie.com]

kiki2906
    26. Travanj 2015. 14:38

Mi se uredovno skoro svaku večer i nemam nikakvih problema...heheh možda će ovo zvučat ružno ali osjećam se ko rasplodna kobila hahahah nek se dvije večeri ne pomazimo već mi počinje kriza...a i njemu isto tak...nezz kaj bi da se nemremo ili nesmijemo...izludili bi 

lu_jo
    27. Travanj 2015. 12:44

kiki2906

Mi se uredovno skoro svaku večer i nemam nikakvih problema…heheh možda će ovo zvučat ružno ali osjećam se ko rasplodna kobila hahahah nek se dvije večeri ne pomazimo već mi počinje kriza…a i njemu isto tak…nezz kaj bi da se nemremo ili nesmijemo…izludili bi 

Blago Vama hehe ja sam rekla necu vise a i muz od kad mi je stomak bas jako narasto stalno se nest plasi a ja bi mogla stalno i sad sam jos upalu uha dobila sad ne vjerujem da cemo se do onog prvog.pregleda poslije poroda :/ ali dobro uvijek postoje drugi nacini hehe :)

lu_os

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Marlameri
    26. Travanj 2015. 20:59

Ja definitivno neću više dok ne uđem u 38 tjedan. Danas me cijeli dan mučile kontrakcije i imala sam sluzavi rozi iscjedak pa sam se sva splašila. A ne smijem ništa reći mužu jer sam ja inzistirala iako on nije htio jer je rekao da nije još sigurno. Ali meni došlo i eto. Sad sam malo ljuta na sebe. Kad sam izdržala ovih nekoliko mjeseci trebala sam se još malo strpit. Danas mirujem, pijem magnezij i trudim se biti mirna koliko mogu. Nadam se da će kontrakcije prestat sad kad odem u krevet. A Kiki2906 blago tebi. Mi smo tako u prošloj trudnoći i nije mi smetalo.
    Cure hvala svima na savjetima. Sad ću si još skuhat čaj od koprive i popit još jedan magnezij pa u krevet.

Marlameri
    27. Travanj 2015. 06:51

Jutro curke! Meni se tijekom noći smirile kontrakcije iako sam još i prije spavanja imala rozasti iscjedak. Nadam se da se neće nastaviti danas. U srijedu idem na pregled i sad jedva čekam da vidim da se nisam još više otvorila. Još samo da izguram ovaj tjedan iako nije tako strašno ni kad se rodi u 36. Jer Dare12 je sinčića rodila u 36 i sve je OK. I moje dvije frendice su rodile u 36 samo su morale poslije s bebama na vježbe i razne preglede. Pa bi ja to izbjegla. A još samo malo pa ću se moći opustiti!
    A kako ste vi? Ulazimo u finale i uskoro će nam bit svima napeto sa odbrojavanjem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI