Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki2906
    23. Travanj 2015. 13:45

Ja sam jučer cijeli dan šetala s dragim i poslije s kćerkom a kad su me uhvatile kontrakcije mislila sam da će mi trbuh eksplodirat..a baš se neki dan pohvalila da ih nemam..sinoć sam zaspala oko ponoći i digla se jutros u 8 kaj sam malu spremila za vrtić najela se i oko 9 opet zaspala do pol 12..baš me uhvatilo spavanje..moja je s 33+6 imala 2280..doktor kaže da je to ok..sad u srijedu idem na bris za streptokok i vjerojatno mi to zadnji pregled kod doktora..moram se pohvalit jučer mi je frendica rodila dečka u 38+2..beban je 3180 i 50 dugačak..kaže da joj je porod bio super..puko joj vodenjak al nije dobila svoje trudove pa je dobila drip..htjela je epiduralnu al dok se sjetila već je bila spremna za izgon..
    Meni je danas 35 tt i ja bi da još izdržim 2 3 tjedna i išla bi rodit...već mi je dosta..vruće mi je noge su mi ko balvani i samo čekam da upoznam svoju ljepoticu

Marlameri
    24. Travanj 2015. 07:42

Vmnina a odlučila sam probat sve. Jučer sam nabrala lišća i počela piti. I mene malo zbunjuje što na netu piše da on smiruje kontrakcije a meni ih sad treba počet pojačavat a ne smirivat.

kiki2906

Meni je danas 35 tt i ja bi da još izdržim 2 3 tjedna i išla bi rodit…već mi je dosta..vruće mi je noge su mi ko balvani i samo čekam da upoznam svoju ljepoticu

ovo isto i ja mislim. Jedino me muči što ne bi htjela da mali bude bik već blizanac jer s njima se bolje slažem. Ali ne vjerujem da će baš tako ići.
    Ali već sama sebi idem na živce- po noći slabo spavam, a po danu poslije ručka ne funkcioniram. Suđe jedva operem, o obuvanju čarapa da ni ne pričam. Sjedit na stolici mi je teško jer me bole guzica i trbuh. Po noći se vrtim u krevetu i nijedan položaj mi ne paše. Uglavnom jedino što mi je trenutno lijepo je micanje malenog u trbuhu koje najviše promatramo mlađa kćer i ja.

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

kiki2906
    23. Travanj 2015. 15:01

Cure koje ste oko 35 tt...jel vas svako malo muči pišanje??po noći se dižem jednom ali danas sam već sigurno 10 puta išla na wc...poludit ću više s tim šetanjem..sve se bojim sad odlaska u park s malom..

Cardassia
    23. Travanj 2015. 15:32

kiki2906

Cure koje ste oko 35 tt…jel vas svako malo muči pišanje??po noći se dižem jednom ali danas sam već sigurno 10 puta išla na wc…poludit ću više s tim šetanjem..sve se bojim sad odlaska u park s malom..

Meni je danas 35+1 tt... Zadnjih dana sve češće idem na wc. Baš sam primjetila da idem duplo više nego prije, zadnjih dana me muči i nesanica, a do sada sam spavala kao beba...

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

deverika
    24. Travanj 2015. 11:32

Joj zavidim vama koje imate koga da vas zamijeni i što ne trebate raditi. Uh počelo mi je baš teško bit, cijelodnevne kontrakcije imam, i kada legnem navečer i onda me rasturaju...

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Dare12
    24. Travanj 2015. 11:52

Meni nisu u trudnoci uzimali nikakve briseve, osim pape na pocetku.... Marlameri, i ja bi da moj bude blizanac...posto je prvi Ovan ka tata, ovaj nek bude ko mama... Ja piskim cilu ovu trudnocu, u prvoj se nisam nocu ustala 3 puta na wc, a sad svaku noc bar 2 puta. Danas ovdi opet juzina i kisa, tako da mi se nista ne da...mali u dide, a ja lezim i ne mogu se pomjerit...bas se osjecam iscrpljeno....Moj beban je zadnju kontrolu u 32 tt ima oko 1900gr i dr. je reka da je to bas skolski.. iako ja ne virujem previse time mjerama priko uzv-a... ;)

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    24. Travanj 2015. 14:12

Ja jedva čekam srijedu da vidim kolika je moja muškarčina. U 28 tjednu je bio 1444 g i od tad nisam bila na UZV-u.
    Deverika meni se sad smirile kontrakcije kad bi se trebale pojačavat. Imam ih samo tu i tamo. Jer čitala sam da pred kraj bi se trebale pojačavat jer se maternica priprema za porod. A kod mene obrnuto! I sad me opet to pati jer se bojim da ću opet morat dobit drip. Tako da je možda tebi i dobro što ih sad imaš pa ćeš se prije porodit. Ja sam ih sa mlađom kćeri imala stalno od 36 tjedna. 2 puta sam išla i u bolnicu jer sam mislila da su pravi trudovi.

deverika
    24. Travanj 2015. 15:36

Tak mi se i čini da bi bebač van!

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Vmnina
    24. Travanj 2015. 21:47

Meni su se smirile bile. Jucer sam bila svuda nisam nista mirovala i danas isto tako jos zaboravim magnezij danas popit i sad me uhvate sorat kontrakcije. I nisu bas bezbolne. Samo sta osjecam pokrete bebe u isto vrijeme pa sam zbunjena.
    Da smo bar ja i beba povezane telepatski pa da se dogovorimo fino

lu_jo
    25. Travanj 2015. 20:38

Hvala cure na odgovoru!! :) 

Vmnina

Meni su se smirile bile. Jucer sam bila svuda nisam nista mirovala i danas isto tako jos zaboravim magnezij danas popit i sad me uhvate sorat kontrakcije. I nisu bas bezbolne. Samo sta osjecam pokrete bebe u isto vrijeme pa sam zbunjena.
    Da smo bar ja i beba povezane telepatski pa da se dogovorimo fino

Isto zaboravila popiti neki dan magnezij i u noci me.uhvatile kao nikad kontrakcijw i dugo trajale (3h) neredovite ali bolne.. ne znam jel do magnezija ili se bas pogodilo tako al proslo i mali se mrda ko lud iako sam se zabrinula :)

lu_os

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI