Joj i ja imam fleke po licu, pduvijek imam pjegice, pa ne dolaze toliko do izražaja!

=http://lilypie.com]
I ja se osjecam izobliceno nekako ne licim na sebe.
A ta masaza, ja sam jucer kao odlucila, pa sam se prepala da nebi ja nesto krivo napravila, pa ipak nisam
Evo vidim u trudnicama koje broje sitno da nam je ribica rodila
Cestitke njoj i bebanu

Vidim vi lipo natipkale...ja ne stignem pisat, samo malo naletim...Napokon sam ovaj vikend ormare i robicu rijesila. Ja se nisam izoblicila ali sam sama sebi svaki dan teretnija i teza, ne mogu dugo ni setat...a tila bi s malim iskorostit ovo lipo vrime pa izadjemo dok sam jos u komadu...jos ako bude carski, bar misec necu izlazit iz kuce...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Cure jeste vi ovih dana umorne? Ujutro sam OK a kako dan odmiče sve sam umornija. Teško mi je i ručak skuhat. Ne znam da li je to možda zbog tlaka jer mi je u trudnoći jako nizak?
A ja robicu spremam u etapama. Dio robice koji sam dobila sam oprala i sad mi je još ostalo ovo što sam kupila. Planiram još kupit odjelce za izlazak iz bolnice pa ću onda sve zajedno oprati. I sljedeći tjedan ću spremit torbu.
Cure jeste vi ovih dana umorne? Ujutro sam OK a kako dan odmiče sve sam umornija. Teško mi je i ručak skuhat. Ne znam da li je to možda zbog tlaka jer mi je u trudnoći jako nizak?
ja svaki dan zaspem prije 22 sati jednostavno ne mogu držat oči otvorene, ali kad se probudim za WC po noći onda ne mogu ponovno zaspat .

Ma samo bi spavala, ali dobro barem ću se odmoriti!

=http://lilypie.com]
Meni je žao mog dragog jer mu stalno kukam i kad dođe kući s posla ja stalno u istom položaju na dvosjedu ispred TV-a.
Kako se bliži termin sve sam opuštenija. Samo me bilo strah da ne rodim prerano a sad je to već OK. I čak su mi se i kontrakcije smanjile- sad ih imam samo možda 2-3 dnevno. Nije me strah ni dripa ni bolova ni komplikacija. Konačno sam pozitivna i vjerujem da će sve bit u redu!

Ja sam zadnjih dana puna energije...stalno smo u nekoj šetnji..
Ja još uvijek nisam pripremila ništa..ni za bebu ni za sebe..al dobro sve sam pokupovala i sad čeka..ja uopće nemam nikakvih kontrakcija..imala sam prije koji tjedan a sad da nemam 20 kg viška i ovoliki trbuh nebi ni znala da sam trudna..
Meni se ne žuri sa stvarima jer predosjećam da bum prenesla i to 2 tjedna garant...
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Jutro zene...ovaj moj mali (prvi) se svako jutro sad budi rano, a ja koma. Meni je obe trudnoce tlak nizak, zadnju kontrolu mi je bija 90/60 ... sljedeci utorak mi kontrola pa cemo vidit situaciju. Sad odoh ustat, ovaj je popija bocu pa idemo u djir...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Haha, Crvenokosa, tako je i meni bilo zadnjih dva tjedna. Jos kad se probudim tri-cetiri puta na wc, ode cijela noc u pokusaju spavanja. Onda muz ode ujutro na posao i ja zaspem ko klada do 9,10h.
A umor nam je sad valjda svima normalan pred kraj, jos je i proljece.
Ja isto imam nizak tlak, a nisam se ni sjetila izvuci muzu na tu ispriku kad lezim po cijelo popodne :) Morat cu i to iskoristiti ;)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji