Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    23. Travanj 2015. 10:28

Marlameri, nije ni meni lako setat al nema mi ga ko vodit sad vani..a zaj mi ne iskoristit ovo lipo vrime. Jos bude li mi carski, misec dana necu ustat normalno, a ne setat...tako da idemo i sad iskoristit sunce...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

lu_jo
    23. Travanj 2015. 11:54

Bok svima :) Zanima me taj bris rodnice na bhs, jel to obavezno i jel se razlikuje od onog normalnog kad se radi papa test? Više mi je tih vag. pregleda dosta.. 
    Trudna sam 34. tj -1tj znaci 33tj. i slijedeci pregled ce mi raditi taj test
    I usput jedno pitanjce malac je 2200g 33tj. i receno mi je da je iznad prosjeka i prvo dijete kao da moram bit.spremna na carski ako bude prevelik.. jedna prijateljica 3dijete u isto vrijeme su joj to rekli i mali je bio skoro 5kg pa su je slali na carski a jos je uzv promasio za pola kg bio je jos veci.. 
    Malo me strah jer zelim prirodno roditi :/

lu_os

Leda2
    23. Travanj 2015. 13:19

Moja je bila 2640 u 34 tt! u 39 tt je bila 3400, što po meni nije puno! sad idem u petak opet pa cu vidjeti hoce li me gledati na UZV! Ali svaki puta mi dokica kaže na to nije puno na moju i mm građu!
    ja sam si stalno mislila da ce biti između 3500 i 4000 g! Tako da se ništa ne brini ne moze ti se bebica tako naglo udebljati a možda i ranije rodiš!

=http://lilypie.com]

kiki2906
    23. Travanj 2015. 13:45

Ja sam jučer cijeli dan šetala s dragim i poslije s kćerkom a kad su me uhvatile kontrakcije mislila sam da će mi trbuh eksplodirat..a baš se neki dan pohvalila da ih nemam..sinoć sam zaspala oko ponoći i digla se jutros u 8 kaj sam malu spremila za vrtić najela se i oko 9 opet zaspala do pol 12..baš me uhvatilo spavanje..moja je s 33+6 imala 2280..doktor kaže da je to ok..sad u srijedu idem na bris za streptokok i vjerojatno mi to zadnji pregled kod doktora..moram se pohvalit jučer mi je frendica rodila dečka u 38+2..beban je 3180 i 50 dugačak..kaže da joj je porod bio super..puko joj vodenjak al nije dobila svoje trudove pa je dobila drip..htjela je epiduralnu al dok se sjetila već je bila spremna za izgon..
    Meni je danas 35 tt i ja bi da još izdržim 2 3 tjedna i išla bi rodit...već mi je dosta..vruće mi je noge su mi ko balvani i samo čekam da upoznam svoju ljepoticu

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

kiki2906
    23. Travanj 2015. 15:01

Cure koje ste oko 35 tt...jel vas svako malo muči pišanje??po noći se dižem jednom ali danas sam već sigurno 10 puta išla na wc...poludit ću više s tim šetanjem..sve se bojim sad odlaska u park s malom..

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

deverika
    24. Travanj 2015. 11:32

Joj zavidim vama koje imate koga da vas zamijeni i što ne trebate raditi. Uh počelo mi je baš teško bit, cijelodnevne kontrakcije imam, i kada legnem navečer i onda me rasturaju...

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.