Meni nisu u trudnoci uzimali nikakve briseve, osim pape na pocetku.... Marlameri, i ja bi da moj bude blizanac...posto je prvi Ovan ka tata, ovaj nek bude ko mama... Ja piskim cilu ovu trudnocu, u prvoj se nisam nocu ustala 3 puta na wc, a sad svaku noc bar 2 puta. Danas ovdi opet juzina i kisa, tako da mi se nista ne da...mali u dide, a ja lezim i ne mogu se pomjerit...bas se osjecam iscrpljeno....Moj beban je zadnju kontrolu u 32 tt ima oko 1900gr i dr. je reka da je to bas skolski.. iako ja ne virujem previse time mjerama priko uzv-a... ;)
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ja jedva čekam srijedu da vidim kolika je moja muškarčina. U 28 tjednu je bio 1444 g i od tad nisam bila na UZV-u.
Deverika meni se sad smirile kontrakcije kad bi se trebale pojačavat. Imam ih samo tu i tamo. Jer čitala sam da pred kraj bi se trebale pojačavat jer se maternica priprema za porod. A kod mene obrnuto! I sad me opet to pati jer se bojim da ću opet morat dobit drip. Tako da je možda tebi i dobro što ih sad imaš pa ćeš se prije porodit. Ja sam ih sa mlađom kćeri imala stalno od 36 tjedna. 2 puta sam išla i u bolnicu jer sam mislila da su pravi trudovi.
Tak mi se i čini da bi bebač van!
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Meni su se smirile bile. Jucer sam bila svuda nisam nista mirovala i danas isto tako jos zaboravim magnezij danas popit i sad me uhvate sorat kontrakcije. I nisu bas bezbolne. Samo sta osjecam pokrete bebe u isto vrijeme pa sam zbunjena.
Da smo bar ja i beba povezane telepatski pa da se dogovorimo fino
Jutro svima. Moj dragi i ja malo se mazili jučer i danas i sad me rasturaju kontrakcije, bole me i leđa i jajnici. I sad me frka da to nije zbog toga. Jel se vama to događa? U prošloj trudnoći mi to ništa nije smetalo i sad nismo prilično dugo baš zato jer sam se bojala jer sam otvorena. Ne znam da li to može bit od toga? Izgleda da ću se ipak morat još malo suzdržat jer me ovo malo uplašilo. Nadam se samo da će prestat jer ležim i to traje već nekih sat vremena.
Jutro
Ja jučer bila u svatovima do 2 ujutro sam izdržala i mala je plesala u trbuhu
Marlameri moguće da ti je od toga, jesi popila magnezij?
Meni je gin zabranila od 35 tjedna.
Marlameri izrži još malo! Ja mislim da moja mala neće skoro, noćas sam sanjala da sam rodila i bila je prekrasna bebica! Sad ne mogu dočekati da rodim!
=http://lilypie.com]
I ja mislim da je od toga jer ste napravili malo vecu pauzu. Ja isto planiram prestat magnezij uzimat od sutra iako cim ga ne popijem ko inace nakon rucka sve me pocne bolit.
Sortiraj odgovore
Najstariji