Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki2906
    22. Travanj 2015. 09:06

Ja sam zadnjih dana puna energije...stalno smo u nekoj šetnji..
    Ja još uvijek nisam pripremila ništa..ni za bebu ni za sebe..al dobro sve sam pokupovala i sad čeka..ja uopće nemam nikakvih kontrakcija..imala sam prije koji tjedan a sad da nemam 20 kg viška i ovoliki trbuh nebi ni znala da sam trudna..
    Meni se ne žuri sa stvarima jer predosjećam da bum prenesla i to 2 tjedna garant...

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Dare12
    22. Travanj 2015. 09:12

Jutro zene...ovaj moj mali (prvi) se svako jutro sad budi rano, a ja koma. Meni je obe trudnoce tlak nizak, zadnju kontrolu mi je bija 90/60 ... sljedeci utorak mi kontrola pa cemo vidit situaciju. Sad odoh ustat, ovaj je popija bocu pa idemo u djir...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

martina333
    22. Travanj 2015. 12:01

Haha, Crvenokosa, tako je i meni bilo zadnjih dva tjedna. Jos kad se probudim tri-cetiri puta na wc, ode cijela noc u pokusaju spavanja. Onda muz ode ujutro na posao i ja zaspem ko klada do 9,10h. 
    A umor nam je sad valjda svima normalan pred kraj, jos je i proljece. 
    Ja isto imam nizak tlak, a nisam se ni sjetila izvuci muzu na tu ispriku kad lezim po cijelo popodne :) Morat cu i to iskoristiti ;)

Vmnina
    22. Travanj 2015. 13:29

I ja sam pospana dosta, stalno zijevam i isto tako ako se probudim po noci, treba mi vremena da zaspem opet. A san mi je bas jako tanak postao, valjda je to ono sta kazu da se priprema tijelo za bebu.

martina333
    23. Travanj 2015. 05:31

Definitivno se nešto priprema jer ja evo već sat vremena pokušavam zaspati opet, a oči otvorene kao da sam 12h spavala. Grrrr!

Marlameri
    23. Travanj 2015. 06:43

Eto opet ste me utješile. Sve što pišete vrijedi i za mene. Noćas mi je muž išao u 3 u noći na put a ja poslije toga nikako zaspat. Onda sam možda drijemala jedno sat vremena i digla se u 6. Isto mi se to zna često sad događat. A inače sam osoba koja ne može djetetu priču ispričat jer već poslije Bila jednom..... spavam.
    Dare 12 svaka ti čast na energiji što možeš s malim u šetnju. Meni je teško prošetat i po dvorištu. Uz to što nemam energije brzo me počne bolit trbuh i mali me užasno pritišće dolje i ne mogu dugo hodat. Junački se spremam počet više hodat od sljedećeg tjedna jer se nadam da će mi to ovaj put pomoći da rodim za čas.
    E i da vas pitam za onaj časj lista maline- jel znate da li je to samo list maline ili još nešto? Jer moji imaju maline i vjerojatno sad listaju pa bi mogla ubrat lišće jer ne znam gdje bih kod nas mogla kupit čaj. A planiram i njega pit. Isto od sljedećeg tjedna.

Marlameri
    23. Travanj 2015. 07:10

Hej curke, evo išla sam pogledati na netu i našla da se samo lišće maline prelije vrućom vodom, odstoji 20 min i onda pije. E sad mi samo nije jasno jer piše da smiruje kontrakcije, a nama pred kraj treba pojačat kontrakcije da se prije porodimo. Al nema veze ja ću ga probat pit pa ćemo vidjet šta će bit. Sam da mi to opet ne produži porod. Al možda bude treća sreća pa rodim za 10 minuta!

Vmnina
    23. Travanj 2015. 08:12

A tamo pisee kao lakse i brze rodis, neces prenit ako njega pijes. Ja se samo sjetim nase Loreen koliko je prosla termin i izmucila se s porodom a gutala je tog caja ako me sjecanje dobro sluzi.

crvenokosa
    23. Travanj 2015. 09:14

Ja sam jučer brala maslačak da napravim med, ko da sam kopala cijeli dan, užas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.