E Leda fala ti ko bratu !
Nejdem ja u VT na pregled al ću tam rodit jer ima babica koja tam radi iz sela. Ista mi je kilometraža za tri bolnice al sam odabrala Vt zbog toga, a i moj muž se tam rodio pa eto njemu na volju. :) Termin mi je 22.05. tak da ću svejedno morat uskoro u Vt na pregled, a doktor koj me zapadne, eto...Tak da bi se vjerojatno mogle vidjeti. Velim nisam upoznata, evo sad znam i to za spavačice.
Svi nešto znaju samo ja tulava... :) Ajd baš je super ova Klokanica :)
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
I kod nas su bolnicke spavacice iako mos donit svoje..al ja svoje nisam ni zadnji put nosila jer radije da njihove zakrvavim ako vec triba, a i radi carskog je spavacica udobnija. Ja sam nosila vodu i petit kekse, a ovaj put ne idem bez kapi za nos...to je preporuka za sve vas...ipak triba disat uz trudove...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Mi u varaždinsko rodilište moramo obavezno donijet svoje spavaćice, to opet svaka bolnica svoju politiku vodi, uf! Samo mi spavaćice zauzmu pol kofera, doći ću u bolnicu ko da idem na godišnji, ajme meni
Mi u varaždinsko rodilište moramo obavezno donijet svoje spavaćice, to opet svaka bolnica svoju politiku vodi, uf! Samo mi spavaćice zauzmu pol kofera, doći ću u bolnicu ko da idem na godišnji, ajme meni
Pozdrav Ivchy!
I ja ću roditi u Vž rodilištu, kad je tebi termin?
Prvo djetešce il?

Pozdrav svim proljetnim mamicama
Evo jos jedne ,termin 30.05. viroviticko rodiliste . Torba spremna ,fali par sitnica al to rijesavam slijedeci tj. Za bebacicu isto.
Arlena pozdrav i dobrodošla! Konačno imam i ja društvo jer do nedavno sam bila jedina koja će ić rodit u Viroviticu, a sad ste i ti i Deverika tu! Možda se i sretnemo u bolnici jer meni je termin 27.5. Noćas nisam mogla spavat. Opet me uhvatila neka tjeskoba- hoće sve bit u redu? Jednu noć ne mogu spavat od bolova, a drugu od živaca- baš super! Na kraju ću do poroda bit ko zombi!
Hvala na dobrodoslici :)
Ja cu najvjerojatnije ranije u bolnicu na dogovoreni cr ,mala je okrenuta zadkom. Al nesto sam nacula da ce mozda probat i vaginalno?!? Wtf? Jel znas mozda sta o tome? Nebi bas to pokusavala :) jedino ako se okrene u ovih 40 -ak dana

Curke jel istina da se beba smiri koji dan prije poroda, tj.smanjeni su pokreti?
Inace, kako ste danas
Lijep je dan, bice sam jedina na klokanici
Curke jel istina da se beba smiri koji dan prije poroda, tj.smanjeni su pokreti?
Inace, kako ste danas
Lijep je dan, bice sam jedina na klokanici
Ima nas koji smo na strogom mirovanju, tako da ne uživaju svi u lijepom vremenu. Mi još brojimo deset dana do 36. tt, a onda možemo lagano prestati s mirovanjem.
Mislim da sam negdje čitala da se nekoliko dana prije poroda malo smanje pokreti...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji