Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    20. Travanj 2015. 11:26

Dobro jutro svim mamicama i onima koje ce to tek postati
    Haha Leda ja sam mislila da sam jedina koja bulji u mob zbog klokanice
    Marlameri predivna nam je lista, sarena, bas proljetna
    E za odnose neznam bas, ako ti se ni neda, mozda u 40.tjednu ako Erik nebude htio van hihi.

Ja pitam to za pokrete, jer kad me u noci uhvate kontrakcije i bolovi tjesim sama sebe, maaa nece beba van jos, preaktivna je a cula sam kao da se smiri pred porod. A vidis crvenokosa kaze da se njena bebica nije umirila Ko ce znati, kad beba odluci!

Evo mene u tom iscekivanom 36.tjednu. 
    Lakse se dise. Sad bi kao trebala poceti s tom masazom medice, nije bas da imam volju 
    Zadnji komadici odjece za bebu se bas peru. Jos malo pelenica treba kupiti i sve spremno.
    Prije tjedan, dva sam u kiku vidila predivne dekice, dvostrane, mekane, ma 4 vrste najmanje a sve do nekih 60kn. 
    Dodem danas, nemaa, samo neke tanke jadne i kazu tamo da neznaju oce dobivat vise one.
    Bas bezveze.

deverika
    20. Travanj 2015. 20:33

Vmnina, eto i ja ti se pridružila u tt, i da vjerujem da ti se neda masirati međicu, ja do svoje ne mogu ni doći. eto...
    Danas sam bila cijeli dan vani, i tak se ja igram sa psom, kihnem i malo se upiškim.... oooo svašta

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Marlameri
    21. Travanj 2015. 06:52

Vmnina i ja planiram počet s masažom ali jednom sam probala i nisam baš sigurna da će mi ići. A još tjedan dana pa sam isto u 36 tjednu. I sljedeći tjedan idem konačno na uzv pa ću vidjet koliko je Erik narastao. Sad su me počele i noge bolit i naoticat. I to me bole ispod koljena jer mislim da im je teško nosit ovih 20 kg viška koje sam dobila. 
    A Deverika ja moram stalno nosit dnevne uloške jer imam isti problem da se malo upiškim.
    A 9.5. idem u svatove a sad sam počela naticat i počele su mi se stvarat mrlje po licu pa sam sva jadna. Baš sam se nadala da ću još u svatovima izgledat ko lijepa trudnica a kad ono ovih dana sam se počela izobličavat- uz to što imam ogroman trbuh koji svi komentiraju sad će komentirat kak mi je grozno lice i kak sam natečena- aaaaaaaaaaaa !!!!
    I naravno ne znam šta da obučem a ne kupuje mi se ništa!
    I ovih dana sam sva nikakva. Sve mi je teško, osjećam se preumorna i kao omamljena. Jel imate vi sličnih problema?

Leda2
    21. Travanj 2015. 08:28

Joj i ja imam fleke po licu, pduvijek imam pjegice, pa ne dolaze toliko do izražaja!

=http://lilypie.com]

Vmnina
    21. Travanj 2015. 10:10

I ja se osjecam izobliceno nekako ne licim na sebe.
    A ta masaza, ja sam jucer kao odlucila, pa sam se prepala da nebi ja nesto krivo napravila, pa ipak nisam
    Evo vidim u trudnicama koje broje sitno da nam je ribica rodila
    Cestitke njoj i bebanu

Dare12
    21. Travanj 2015. 22:07

Vidim vi lipo natipkale...ja ne stignem pisat, samo malo naletim...Napokon sam ovaj vikend ormare i robicu rijesila.  Ja se nisam izoblicila ali sam sama sebi svaki dan teretnija i teza, ne mogu dugo ni setat...a tila bi s malim iskorostit ovo lipo vrime pa izadjemo dok sam jos u komadu...jos ako bude carski, bar misec necu izlazit iz kuce...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    22. Travanj 2015. 07:28

Cure jeste vi ovih dana umorne? Ujutro sam OK a kako dan odmiče sve sam umornija. Teško mi je i ručak skuhat. Ne znam da li je to možda zbog tlaka jer mi je u trudnoći jako nizak?
    A ja robicu spremam u etapama. Dio robice koji sam dobila sam oprala i sad mi je još ostalo ovo što sam kupila. Planiram još kupit odjelce za izlazak iz bolnice pa ću onda sve zajedno oprati. I sljedeći tjedan ću spremit torbu.

Leda2
    22. Travanj 2015. 07:45

Ma samo bi spavala, ali dobro barem ću se odmoriti!

=http://lilypie.com]

Marlameri
    22. Travanj 2015. 07:56

Meni je žao mog dragog jer mu stalno kukam i kad dođe kući s posla ja stalno u istom položaju na dvosjedu ispred TV-a.
    Kako se bliži termin sve sam opuštenija. Samo me bilo strah da ne rodim prerano a sad je to već OK. I čak su mi se i kontrakcije smanjile- sad ih imam samo možda 2-3 dnevno. Nije me strah ni dripa ni bolova ni komplikacija. Konačno sam pozitivna i vjerujem da će sve bit u redu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.