Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    17. Travanj 2015. 19:17

MultiPlus baby ce ti poslati na kucnu adresu kupon za pelene pa onda s tim kuponom ides u trgovinu 

nin@c
    17. Travanj 2015. 19:29

Sad sam zvrcnula info broj i vele da samo jednom možeš dobiti
    taj njihov kupon za pelene kod učlanjenja, tak da smo mi to već
    iskoristili u 1. trudnoći

Dare12
    17. Travanj 2015. 21:18

Ja nisam spremila jos nista! s prvim sam sve imala spremno do 35tt, pa sad da ne izazivam ko prvi put, nek prodje 36tt pa cu spremit...  a u biti , imam samo oprat nesto robice i preslozit ormaric.... al zato mi torba za rodiliste nije spremna...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

ribica11
    17. Travanj 2015. 22:58

ja sam spremila dvije spavačice sonim gumbicima za dojenje i jednu pidzamu, gornji dio je isto s gumbicima za dojenje, a imat cu i tajice i majicu pa cu to nositi po danu i kad budu posjete 

crvenokosa
    18. Travanj 2015. 08:15

I mi smo morali imat spavaćice jer su nas pregledavali na viziti, a ne volim ni spavaćice ni pidžame nosit.
    Nisam znala za konzum ako jednom iskoristiš kupon za pelene, da nemaš više pravo, koje su to gluposti.

crvenokosa
    18. Travanj 2015. 08:18

Ja sam s malim probala puno vrsta pelena, ali su mi za njega nekako bile najbolje pampers, a sad sam kupila beauty baby iz Mullera jer sam imala kupon za njih, pa ćemo vidjet kakve će bit.

Ivchy2
    18. Travanj 2015. 09:11

crvenokosa

Ja sam s malim probala puno vrsta pelena, ali su mi za njega nekako bile najbolje pampers, a sad sam kupila beauty baby iz Mullera jer sam imala kupon za njih, pa ćemo vidjet kakve će bit.

Te beauty baby pelene svi jako hvale, još nisam čula da se netko žalio na njih. Ja iskoristila sve one kupone u DM-u za bijele i zelene pampersice i to nam bude za početak, a onda isto prelazim na Mullerove.

Marlameri
    18. Travanj 2015. 12:21

Nin@c dobrodošla!
    Cure vi ste sve vrijedne, ja sam tek nešto malo robice oprala i dekice, ali za sebe još ništa nisam spremila. Baš zato što sam praznovjerna pa si mislim ak spremim torbu da ne bi odmah krenulo kak je kod tebe Dare 12 bilo. Tak da će torba još pričekat. A kod nas se ni ne smije imat svoje spavaćice već bolničke. Jedino što ću ovaj put u torbu odmah stavit sok od narandže i nešto slatko jer poslije 2. poroda nisam mogla dočekat da mi muž donese sok i rafaelo. A nije mi palo na pamet to stavit u torbu. I nisam još kupila pelene jer ne znam koliki će bit mali. A tek za 2 tjedna idem na UZV. Čini mi se ko da mi je totalno popunio trbuh. Noćas nisam zraka imala jer me je pritiskao na pluća i spavala sam na sjedeći. I danas mi je slabo. A trbuh mi je ogroman. A mali će još rasti. Koža na trbuhu me užasno peče i svaki čas ju mažem. Pa ja ne znam kud će on stati još za ovih 5 tjedana. Ja ću se raspuknut jer sad mi je trbuh tvrd jer je pun.
    Deverika e super da je bar netko tu iz okolice. Kad ti je termin? Ja idem kod Šegregora na preglede u bolnicu pa ne znam jesmo se mogle vidjet?

Vmnina
    18. Travanj 2015. 13:14

Meni su svi rekli da mi hlace od pidame nece bit ni privlacne jer ce bit bolno njih nosit.
    Marlameri sta si ti sad spominjala taj rafelo, nemogu ga izbacit iz glave

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI