Arlena pozdrav i dobrodošla! Konačno imam i ja društvo jer do nedavno sam bila jedina koja će ić rodit u Viroviticu, a sad ste i ti i Deverika tu! Možda se i sretnemo u bolnici jer meni je termin 27.5. Noćas nisam mogla spavat. Opet me uhvatila neka tjeskoba- hoće sve bit u redu? Jednu noć ne mogu spavat od bolova, a drugu od živaca- baš super! Na kraju ću do poroda bit ko zombi!
Curke jel istina da se beba smiri koji dan prije poroda, tj.smanjeni su pokreti?
Inace, kako ste danas
Lijep je dan, bice sam jedina na klokanici
Arlena kolegica s posla isto imala dogovoren carski i mali je bio velika beba ali se par dana pred carski okrenuo. Ona kaže da ju je to okretanje dosta bolilo jer je beba bila velika. A na carski je svejedno išla zbog drugih problema.
Vmnina meni se malena smirila prije poroda, a baš me zanima kako će Erik jer i sad nije nešto posebno aktivan. A sad imam dojam da ni nema puno mjesta za micanje, a do kraja će još rasti.
U jednom trenutku mi se čini da je to još daleko a u stvari brzo će proći još ovih 5 tjedana. A sve mi samo čekamo taj famozni 36 tjedan da se možemo malo opustiti. Ja se onda bacam na sadnju cvijeća, šivanje, duže šetnje i sve što do sad nisam mogla jer sam pazila. Jedino nisam sigurna za sex- nismo ga prakticirali jer sam otvorena a sad mi se nekak ni ne da ali opet prođe mi kroz glavu tu i tamo. A i bit će nam stvarno dugo čekat još koji tjedan poslije poroda.
Jutro
Dobrodošlica novim mamama
Vmnina meni se mali nije smirio prije poroda, inače je bio jako aktivan u trbuhu kao i sad .
fora je lista
Marlameri i naša curka je velika bebačica pa se nadam da neće nešto forsirati vaginalno osim ako se okrene , što ne bi imala ništa protiv. Za dva tj idem na pregled pa ću dobiti uputnicu za vtc pa ćemo vidjeti s doktorima u bolnici.
Sortiraj odgovore
Najstariji