Vrijeme u trudnoći stvarno leti, evo ja za 5 dana idem na carski, ajme! A kao da sam jučer ugledala plusić na testu. Zato žene, nemojte iščekivati ovaj ili onaj tjedan, opustite se i uživajte u svakom danu.
Maa da ja sam sva nekako pospana nemam energije za nista. Jucer sam 10min brisala police di cu stavit odjecu za bebu i imala sam odjecaj k'o da sam bila planinarit
Da ne pricam o tusiranju koje traje 2sata
Kad je kisa samo spavam a kad je sunce budem ljuta jer moram mirovat. I da idem van, sta bi obukla, imam dvije kombinacije
Ajme vidila sam da je sajam trudnica i ja bi sad u zg
Sadrzaj moje torbe je spreman samo ju nisam spakirala sluzbeno, nadam se da mi nece trebat jos

Odlučila sam se za jednokratne pelene, mislila sam one iz lidla jer sam čula same pohvale za njih a i cijena je super, ali nije bilo veličine mini. Kod nas u selu u trgovini jedva da i ima pelena, grrrr, jer nema ni djece, eto, pa onda ću pričekati dok ću ić nekam u grad da se naoružam tim pelenama. Uglavnom, kupovat ću one najjeftinije, haha . E a rekla mi je jedna žena da su ju sestre u bolnici našpotale i vikale na nju zato jer pelene koje je donesla nisu bile isključivo Pampers.... to mi nekak nema smisla
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
E Marlameri, ja ću isto ići u Viroviticu rodit
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Hvala cure!
I ja još moram u šoping za bebu, tako da čekam sa pranjem
i peglanjem dok sve ne skupim...
A za torbu imam spavačicu(za porod), i pidžamu(za sobu),
al me sad buni što cure pišu da su ih za vrijeme vizite pregledavali,
a eto, kod mene prvi puta toga nije bilo, pa sam komotno mogla biti
u pidžami...a ako je to istina, onda bi ipak trebala nabaviti još jednu
spavačicu za sobu...ne znam... što ste vi spakirale za obući?
Hvala cure!
I ja još moram u šoping za bebu, tako da čekam sa pranjem
i peglanjem dok sve ne skupim…
A za torbu imam spavačicu(za porod), i pidžamu(za sobu),
al me sad buni što cure pišu da su ih za vrijeme vizite pregledavali,
a eto, kod mene prvi puta toga nije bilo, pa sam komotno mogla biti
u pidžami…a ako je to istina, onda bi ipak trebala nabaviti još jednu
spavačicu za sobu…ne znam… što ste vi spakirale za obući?
U vinogradskoj su mene pregledavali za vrijeme vizite al to je bilo prije 6 god i nezz dal još uvijek..di si ti rodila???
Od stvari imam 2 spavačice za sobu i moram kod mame otići po spavačicu u kojoj cu roditi...
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Deverika ne znam jel znaš, ako se učlaniš u MultiPlusCard baby program dobiješ paket Konzumovih pelena, ja sam učlanila mm i sebe i dobila dva paketa, u Dm-u dobiješ paket kad rodiš, kupila sam paket Pmpersica i paket Beauty baby u Mulleru jer su povoljnje a puno mama ih hvali!
Deverika ne znam jel znaš, ako se učlaniš u MultiPlusCard baby program dobiješ paket Konzumovih pelena, ja sam učlanila mm i sebe i dobila dva paketa, u Dm-u dobiješ paket kad rodiš, kupila sam paket Pmpersica i paket Beauty baby u Mulleru jer su povoljnje a puno mama ih hvali!
Hm,i ja sam u MultiPlusu baby, al nisam dobila nikakve pelene ...to oni pošalju automatski ili treba donijeti kakav papirić u Konzum i preuzet ih?

=http://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji