Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crvenokosa
    18. Travanj 2015. 08:18

Ja sam s malim probala puno vrsta pelena, ali su mi za njega nekako bile najbolje pampers, a sad sam kupila beauty baby iz Mullera jer sam imala kupon za njih, pa ćemo vidjet kakve će bit.

Marlameri
    18. Travanj 2015. 12:21

Nin@c dobrodošla!
    Cure vi ste sve vrijedne, ja sam tek nešto malo robice oprala i dekice, ali za sebe još ništa nisam spremila. Baš zato što sam praznovjerna pa si mislim ak spremim torbu da ne bi odmah krenulo kak je kod tebe Dare 12 bilo. Tak da će torba još pričekat. A kod nas se ni ne smije imat svoje spavaćice već bolničke. Jedino što ću ovaj put u torbu odmah stavit sok od narandže i nešto slatko jer poslije 2. poroda nisam mogla dočekat da mi muž donese sok i rafaelo. A nije mi palo na pamet to stavit u torbu. I nisam još kupila pelene jer ne znam koliki će bit mali. A tek za 2 tjedna idem na UZV. Čini mi se ko da mi je totalno popunio trbuh. Noćas nisam zraka imala jer me je pritiskao na pluća i spavala sam na sjedeći. I danas mi je slabo. A trbuh mi je ogroman. A mali će još rasti. Koža na trbuhu me užasno peče i svaki čas ju mažem. Pa ja ne znam kud će on stati još za ovih 5 tjedana. Ja ću se raspuknut jer sad mi je trbuh tvrd jer je pun.
    Deverika e super da je bar netko tu iz okolice. Kad ti je termin? Ja idem kod Šegregora na preglede u bolnicu pa ne znam jesmo se mogle vidjet?

Vmnina
    18. Travanj 2015. 13:14

Meni su svi rekli da mi hlace od pidame nece bit ni privlacne jer ce bit bolno njih nosit.
    Marlameri sta si ti sad spominjala taj rafelo, nemogu ga izbacit iz glave

deverika
    18. Travanj 2015. 14:51

E Leda fala ti ko bratu !

Nejdem ja u VT na pregled al ću tam rodit jer ima babica koja tam radi iz sela. Ista mi je kilometraža za tri bolnice al sam odabrala Vt zbog toga, a i moj muž se tam rodio pa eto njemu na volju. :) Termin mi je 22.05. tak da ću svejedno morat uskoro u Vt na pregled, a doktor koj me zapadne, eto...Tak da bi se vjerojatno mogle vidjeti. Velim nisam upoznata, evo sad znam i to za spavačice.
    Svi nešto znaju samo ja tulava... :) Ajd baš je super ova Klokanica :)

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Dare12
    18. Travanj 2015. 15:18

I kod nas su bolnicke spavacice iako mos donit svoje..al ja svoje nisam ni zadnji put nosila jer radije da njihove zakrvavim ako vec triba, a i radi carskog je spavacica udobnija. Ja sam nosila vodu i petit kekse, a ovaj put ne idem bez kapi za nos...to je preporuka za sve vas...ipak triba disat uz trudove...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Ivchy2
    18. Travanj 2015. 17:13

Mi u varaždinsko rodilište moramo obavezno donijet svoje spavaćice, to opet svaka bolnica svoju politiku vodi, uf! Samo mi spavaćice zauzmu pol kofera, doći ću u bolnicu ko da idem na godišnji, ajme meni

• Elli27
    18. Travanj 2015. 17:46

Pozdrav svim proljetnim mamicama 
    Evo jos jedne ,termin 30.05. viroviticko rodiliste . Torba spremna ,fali par sitnica al to rijesavam slijedeci tj. Za bebacicu isto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.