Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    17. Travanj 2015. 19:17

MultiPlus baby ce ti poslati na kucnu adresu kupon za pelene pa onda s tim kuponom ides u trgovinu 

nin@c
    17. Travanj 2015. 19:29

Sad sam zvrcnula info broj i vele da samo jednom možeš dobiti
    taj njihov kupon za pelene kod učlanjenja, tak da smo mi to već
    iskoristili u 1. trudnoći

Dare12
    17. Travanj 2015. 21:18

Ja nisam spremila jos nista! s prvim sam sve imala spremno do 35tt, pa sad da ne izazivam ko prvi put, nek prodje 36tt pa cu spremit...  a u biti , imam samo oprat nesto robice i preslozit ormaric.... al zato mi torba za rodiliste nije spremna...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

ribica11
    17. Travanj 2015. 22:58

ja sam spremila dvije spavačice sonim gumbicima za dojenje i jednu pidzamu, gornji dio je isto s gumbicima za dojenje, a imat cu i tajice i majicu pa cu to nositi po danu i kad budu posjete 

crvenokosa
    18. Travanj 2015. 08:15

I mi smo morali imat spavaćice jer su nas pregledavali na viziti, a ne volim ni spavaćice ni pidžame nosit.
    Nisam znala za konzum ako jednom iskoristiš kupon za pelene, da nemaš više pravo, koje su to gluposti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.