Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki2906
    17. Travanj 2015. 11:41

Dobrodošla 

Evo ja sam ti 34+1 i također nemam sve spremno..za bebu imam nekoliko stvari al to kad je beba već veća..za bolnicu imam sve stvari ali još nisu u torbi..sutra idem u west gate na sajam trudnica pa se nadam da bum tam našla nekaj robice kaj mi još treba za bebu..i trebam podlogu za presvlačenje jer ormarić imam..i ručnike za bebu i meni grudnjak za dojenje..ak ne nađem sutra tamo onda bum u mulleru pogledala..i ak sutra sve kupim kaj mi još fali onda sutra ide sve u vešmašinu i na uređenje 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

deverika
    17. Travanj 2015. 12:25

Auuuuu!! Upravo sam shvatila da sam ušla u 35. tjedan! Pa kud već! Mislim da mi je krajnje doba pelene kupit... A ja još kanim prije bebe 1856 stvari napravit... haha... luda sam

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

deverika
    17. Travanj 2015. 12:25

Auuuuu!! Upravo sam shvatila da sam ušla u 35. tjedan! Pa kud već! Mislim da mi je krajnje doba pelene kupit... A ja još kanim prije bebe 1856 stvari napravit... haha... luda sam

kiki2906
    17. Travanj 2015. 12:36

Da Deverika već smo 35ti tjedan..kakve pelene budeš kupila??

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Ivchy2
    17. Travanj 2015. 12:37

Vrijeme u trudnoći stvarno leti, evo ja za 5 dana idem na carski, ajme! A kao da sam jučer ugledala plusić na testu. Zato žene, nemojte iščekivati ovaj ili onaj tjedan, opustite se i uživajte u svakom danu.

Vmnina
    17. Travanj 2015. 12:53

Maa da ja sam sva nekako pospana nemam energije za nista. Jucer sam 10min brisala police di cu stavit odjecu za bebu i imala sam odjecaj k'o da sam bila planinarit 
    Da ne pricam o tusiranju koje traje 2sata 
    Kad je kisa samo spavam a kad je sunce budem ljuta jer moram mirovat. I da idem van, sta bi obukla, imam dvije kombinacije

Ajme vidila sam da je sajam trudnica i ja bi sad u zg
    Sadrzaj moje torbe je spreman samo ju nisam spakirala sluzbeno, nadam se da mi nece trebat jos

deverika
    17. Travanj 2015. 15:17

Odlučila sam se za jednokratne pelene, mislila sam one iz lidla jer sam čula same pohvale za njih a i cijena je super, ali nije bilo veličine mini. Kod nas u selu u trgovini jedva da i ima pelena, grrrr, jer nema ni djece, eto, pa onda ću pričekati dok ću ić nekam u grad da se naoružam tim pelenama. Uglavnom, kupovat ću one najjeftinije, haha . E a rekla mi je jedna žena da su ju sestre u bolnici našpotale i vikale na nju zato jer pelene koje je donesla nisu bile isključivo Pampers.... to mi nekak nema smisla

deverika
    17. Travanj 2015. 15:44

E Marlameri, ja ću isto ići u Viroviticu rodit

nin@c
    17. Travanj 2015. 16:26

Hvala cure!

I ja još moram u šoping za bebu, tako da čekam sa pranjem
    i peglanjem dok sve ne skupim...

A za torbu imam spavačicu(za porod), i pidžamu(za sobu),
    al me sad buni što cure pišu da su ih za vrijeme vizite pregledavali,
    a eto, kod mene prvi puta toga nije bilo, pa sam komotno mogla biti
    u pidžami...a ako je to istina, onda bi ipak trebala nabaviti još jednu
    spavačicu za sobu...ne znam... što ste vi spakirale za obući?

Leda2
    17. Travanj 2015. 18:28

Deverika ne znam jel znaš, ako se učlaniš u MultiPlusCard baby program dobiješ paket Konzumovih pelena, ja sam učlanila mm i sebe i dobila dva paketa, u Dm-u dobiješ paket kad rodiš, kupila sam paket Pmpersica i paket Beauty baby u Mulleru jer su povoljnje a puno mama ih hvali!

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.