I kupila sam u konzumu te gace jednokratne bas, vidila sam da tu cure pisu da su te neke od tosame super i da su svuda velicine L.
Pa i nisu toliko velike kad raspakiras i izgledaju mi lijepo nemaju rubove nikakve bas njezno za nakon poroda.
Sad se jos kupe nekakvi ulosci za u to jel?
Nemam ja pojma
I kupila sam u konzumu te gace jednokratne bas, vidila sam da tu cure pisu da su te neke od tosame super i da su svuda velicine L.
Pa i nisu toliko velike kad raspakiras i izgledaju mi lijepo nemaju rubove nikakve bas njezno za nakon poroda.
Sad se jos kupe nekakvi ulosci za u to jel?
Nemam ja pojma
mozeš vir uloške ja sam ih imala nakon prvog poroda i super su mi bili.

Moram vam se izjadat izvan sebe sam a mislim da nemam razloga bit..dakle prošli tjedan sam si doma vadila krv iz prsta za guk profil...danas sam dobila nalaz..piše da je referentno između 4.2 i 6..natašte mi je 4.2 nakon doručka 4.9 nakon ručka 4.4 i nakon večere 7.9...ovo zadnje je puno iznad i tolika panika me hvata radi toga...sutra idem na pregled kod svojeg doktora i nezz uopće kaj mi bude reko...
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Kiki 2906 ja sam od nekoga čula da sve te vrijednosti koje se sad smatraju normalnima su dosta postrožene u odnosu na prijašnje godine. I to nije samo za šećer već i za masnoću u krvi. A razlog tomu je da nas imaju više razloga šopat tabletama jer je to u interesu farmaceutske industrije da prodaju što više lijekova. A meni doktor uopće nijednom nije spomenuo šećer niti je ijedna moja prijateljica koja je bila sad nedavno trudna uopće radila OGTT. Tako da se probaš ne zabrinjavat previše jer ima doktora koji pretjeruju i za sitnicu, a po meni je normalno da ti naraste šećer nakon jela. Ma nisam ja neki stručnjak nit se želim pravit pametna samo mislim da smo mi sad opterećene sa previše informacija koje nam još dodatno izazivaju stres. Uglavnom sretno kod doktora i javi kako je bilo. I ja idem na pregled danas pa me baš zanima jel se šta događalo od zadnji put.

Marlameri hvala na podršci...putujem kod doktora i javim se kad završim..sretno i tebi
Eto mene s pregleda..ja bez veze sinoć paničarila..kaže doktor da je na granici al ništa rizično i da me nema potrebe dalje maltretirat...nek samo izbacim slatkiše i smanjim ugljikohidrate i da bude sve ok...a bebica je savršeno..okrenula se s glavicom dolje ima mrvicu viška plodne vode i velika je 2300 g...veli doktor taman...
Eto mene s pregleda..ja bez veze sinoć paničarila..kaže doktor da je na granici al ništa rizično i da me nema potrebe dalje maltretirat…nek samo izbacim slatkiše i smanjim ugljikohidrate i da bude sve ok…a bebica je savršeno..okrenula se s glavicom dolje ima mrvicu viška plodne vode i velika je 2300 g…veli doktor taman…
super kiki

I ja jučer bila na pregledu i jedino mi doktor otvorio bolovanje odnosno porodiljni jer sam sad 45 dana do poroda. A nije me ni pogledao već moram sljedeći tjedan ponovo na uzv i onda na pregled. A baš sam se nadala da će mi bar radit uzv da vidimo koliki je Erik i kako je okrenut jer zadnjih dana imam kvrgice po cijelom trbuhu i uopće mi nije jasno kako je okrenut. A štucanje sam jučer osjetila na desnoj strani i to visoko pa mi se čini kao da je poprijeko. Ali do sljedećeg tjedna ništa. Jedino mi je dobro to što sam jučer osjetila kao neko olakšanje i sreću. Popustio me strah i tjeskoba i evo danas krećem prat robicu. Jučer sam u mulleru nakupovala svašta za one popuste- tekućinu za pranje bebine robice i omekšivač, dva grudnjaka za dojilje- imaju i neki lijepi čipkasti crni- taj sam uzela da se osjećam malo ženstvenije i dok budem dojila. I kupila sam kapice za malenoga.
I ja jučer bila na pregledu i jedino mi doktor otvorio bolovanje odnosno porodiljni jer sam sad 45 dana do poroda. A nije me ni pogledao već moram sljedeći tjedan ponovo na uzv i onda na pregled. A baš sam se nadala da će mi bar radit uzv da vidimo koliki je Erik i kako je okrenut jer zadnjih dana imam kvrgice po cijelom trbuhu i uopće mi nije jasno kako je okrenut. A štucanje sam jučer osjetila na desnoj strani i to visoko pa mi se čini kao da je poprijeko. Ali do sljedećeg tjedna ništa. Jedino mi je dobro to što sam jučer osjetila kao neko olakšanje i sreću. Popustio me strah i tjeskoba i evo danas krećem prat robicu. Jučer sam u mulleru nakupovala svašta za one popuste- tekućinu za pranje bebine robice i omekšivač, dva grudnjaka za dojilje- imaju i neki lijepi čipkasti crni- taj sam uzela da se osjećam malo ženstvenije i dok budem dojila. I kupila sam kapice za malenoga.
nisam vidjela taj čipkasti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji