Vmnina ja se danas uputila u šumu pogledati, kao ono, u formi sam ne, svako malo morala sam lovit zrak i sjedat na panj. Ovaj moj je još pred tjedan dana imal prek 3000g. uh!!! sva sam se uznojila
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
crvenokosa, ja sam se operirala ima 11 godina...ma nije to nista strasno kad je na vrime...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Crvenokosa taj čipkasti grudnjak je bio pokraj ovih običnih samo košta oko 95 kn ali isto ima popust na njega. A super izgleda, gore je crna čipka a ispod ljubičasti pamučni dio.
Vmnina ne moraš se sekirat previše zbog otvorenosti jer ja sam otvorena još od 26 tjedna. Samo sad izbjegavam puno hodanja i trudim se legnut kad mogu da izdržim još bar dva tjedna, iako mislim da ću na kraju doć do termina. Ali sve teže poslove ostavljam za 37 tjedan pa možda ovaj porod bude brži i lakši od prva dva.
A ja se uspušem dok se popnem stepenicama na kat. Živcira me to što uopće nemam kondicije jer moram mirovat. I isto kao i ti Deverika teško mi je prošetat 500 m jer se umorim i isto moram sjesti. U stvari svugdje idem autom iako mi je već teško i vozit zbog trbuha i ne znam kako ću se do kraja vozit na preglede. A svi rade i muž i mama, šogorica ima malu bebu a prijateljica ne vozi pa me ni nema tko vozit.
Pozdrav svim buducim mamama!
Pa da vam se i ja pridruzim posto je nas termin 31.05.,
tako da se i nama vec lijepo priblizava taj veliki dan...
Jeste spremile torbe za rodiliste?
Meni je dosla neki dan patronazna sestra i malo me lecnula
s pitanjem dal sam spremila torbu, a ja njoj, pa ni za dijete jos
nisam sve prikupila, a kamoli torbu spremila...
Nekako je nama to sad po drugi put lezera, a u prvoj trudnoci
je sve odavno vec bilo spremno...
kako je kod vas po tom pitanju?
Pozz
Sortiraj odgovore
Najstariji