Eto mene s pregleda..ja bez veze sinoć paničarila..kaže doktor da je na granici al ništa rizično i da me nema potrebe dalje maltretirat...nek samo izbacim slatkiše i smanjim ugljikohidrate i da bude sve ok...a bebica je savršeno..okrenula se s glavicom dolje ima mrvicu viška plodne vode i velika je 2300 g...veli doktor taman...
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
I ja jučer bila na pregledu i jedino mi doktor otvorio bolovanje odnosno porodiljni jer sam sad 45 dana do poroda. A nije me ni pogledao već moram sljedeći tjedan ponovo na uzv i onda na pregled. A baš sam se nadala da će mi bar radit uzv da vidimo koliki je Erik i kako je okrenut jer zadnjih dana imam kvrgice po cijelom trbuhu i uopće mi nije jasno kako je okrenut. A štucanje sam jučer osjetila na desnoj strani i to visoko pa mi se čini kao da je poprijeko. Ali do sljedećeg tjedna ništa. Jedino mi je dobro to što sam jučer osjetila kao neko olakšanje i sreću. Popustio me strah i tjeskoba i evo danas krećem prat robicu. Jučer sam u mulleru nakupovala svašta za one popuste- tekućinu za pranje bebine robice i omekšivač, dva grudnjaka za dojilje- imaju i neki lijepi čipkasti crni- taj sam uzela da se osjećam malo ženstvenije i dok budem dojila. I kupila sam kapice za malenoga.
Super da vam je sve ok bilo na pregledima... i ja danas idem na zdrastveno rijesit porodiljni, prekjucer mi taman zavrsija prvi.
Crvenokosa, i ja sam imala operaciju samo je kod mene problem sta se nisam otvarala ni prosĺi put, a iman neki osjecaj da necu ni ovaj...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
mame mi smo od 13og otvorili bolovanje i dobili kod doktorice papir za poslodavca...s obzirom da sam zaposlena samo tri mj dobivat cemo naknadu za taj mj bolovanja nekih 800kn...zanima me da li ja moram jos negdje nositi neke papire osim tog jednog sta sam dobila za poslodavca...dr mi je rekla da 25og dodjem po doznake...bas se ne kuzim u tu nasu birokraciju...hvala na pomoci
Jao meni je rekla gin danas da sam se otvorila lagano, al da nista to ne znaci da neke zene i prenesu a otvorene dva mjeseca prije.
Bas divno
Al s bebicom super sve ctg smo radili i uzv i briseve.
Jos malo cu se primirit dok bebolina ne uhvati 2500 pa onda mogu sta ocu(mos mislit krecem se ko kit vec sada)
Sortiraj odgovore
Najstariji