Ma to je normalno kod nekih trudnica, da pojačana je prokrvljenost. Kaže gin tak treba bit. Ma, malo sam jučer više hodala, radila, pa sam se sva "upekla"
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Evo mene s kontrole,otvorena za vršak prsta, tlak školski, ništa nisam dobila na kilaži od zadnjeg puta. Za dva tjedna opet i onda dobivam uputnica za CTG i uzima mi briseve.

Joj drage moje i mene ubija žgaravica. Jučer sam se skoro rasplakala od muke. Šta god pojedem il popijem ona peče nemilosrdno. Pijem donat, jedem gastale ali evo nje za čas nazad. I tako mi je u svakoj trudnoći. Tješim se još malo. Sutra si i ja idem kupit grudnjak za dojenje da bar nešto imam. I mislim si uzet te jednokratne gaćice, iako ih nikad do sad nisam koristila- uvijek sam imala obične pamučne, ali sad bi i ja malo htjela bit moderna jer vidim da ih puno cura kupuje pa eto da i ja budem u toku.
Sutra idem na pregled i već me sad strah da će me sestra opet našpotat za kile jer sad sam ih od zadnjeg pregleda dobila jedno 4. Ma ni ne važem se više jer mi je muka kad vidim brojku.

E crvenokosa super si ti onda. Jedino ta otvorenost al lezi i odmaraj, meni je taj pregled s ctg i brisevima ovaj tjedan. Eto razloga za izac iz kuce to mi je sad glavni dogadaj A sta obuuuc
A sta akoo glupa vaga pokaze ruzne brojeve
Marlameri nista mi ne govori. Danas sam se odvazila pojest sladoled i nije mi nista bilo!
Koja sreca ej!
E crvenokosa super si ti onda. Jedino ta otvorenost al lezi i odmaraj, meni je taj pregled s ctg i brisevima ovaj tjedan. Eto razloga za izac iz kuce to mi je sad glavni dogadajA sta obuuuc
A sta akoo glupa vaga pokaze ruzne brojeve
Marlameri nista mi ne govori. Danas sam se odvazila pojest sladoled i nije mi nista bilo!
Koja sreca ej!
pa pitala sam je za tu otvorenost, a ona govori da je to ok za moje tjedne trudnoće i s obzirom da sam imala operaciju na cerviksu i da sam još malo pripazim 2 tjedna da uđem u 37 tjedan.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji