Evo mene s kontrole,otvorena za vršak prsta, tlak školski, ništa nisam dobila na kilaži od zadnjeg puta. Za dva tjedna opet i onda dobivam uputnica za CTG i uzima mi briseve.
Joj drage moje i mene ubija žgaravica. Jučer sam se skoro rasplakala od muke. Šta god pojedem il popijem ona peče nemilosrdno. Pijem donat, jedem gastale ali evo nje za čas nazad. I tako mi je u svakoj trudnoći. Tješim se još malo. Sutra si i ja idem kupit grudnjak za dojenje da bar nešto imam. I mislim si uzet te jednokratne gaćice, iako ih nikad do sad nisam koristila- uvijek sam imala obične pamučne, ali sad bi i ja malo htjela bit moderna jer vidim da ih puno cura kupuje pa eto da i ja budem u toku.
Sutra idem na pregled i već me sad strah da će me sestra opet našpotat za kile jer sad sam ih od zadnjeg pregleda dobila jedno 4. Ma ni ne važem se više jer mi je muka kad vidim brojku.
E crvenokosa super si ti onda. Jedino ta otvorenost al lezi i odmaraj, meni je taj pregled s ctg i brisevima ovaj tjedan. Eto razloga za izac iz kuce to mi je sad glavni dogadaj A sta obuuuc
A sta akoo glupa vaga pokaze ruzne brojeve
Marlameri nista mi ne govori. Danas sam se odvazila pojest sladoled i nije mi nista bilo!
Koja sreca ej!
I kupila sam u konzumu te gace jednokratne bas, vidila sam da tu cure pisu da su te neke od tosame super i da su svuda velicine L.
Pa i nisu toliko velike kad raspakiras i izgledaju mi lijepo nemaju rubove nikakve bas njezno za nakon poroda.
Sad se jos kupe nekakvi ulosci za u to jel?
Nemam ja pojma
Moram vam se izjadat izvan sebe sam a mislim da nemam razloga bit..dakle prošli tjedan sam si doma vadila krv iz prsta za guk profil...danas sam dobila nalaz..piše da je referentno između 4.2 i 6..natašte mi je 4.2 nakon doručka 4.9 nakon ručka 4.4 i nakon večere 7.9...ovo zadnje je puno iznad i tolika panika me hvata radi toga...sutra idem na pregled kod svojeg doktora i nezz uopće kaj mi bude reko...
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Kiki 2906 ja sam od nekoga čula da sve te vrijednosti koje se sad smatraju normalnima su dosta postrožene u odnosu na prijašnje godine. I to nije samo za šećer već i za masnoću u krvi. A razlog tomu je da nas imaju više razloga šopat tabletama jer je to u interesu farmaceutske industrije da prodaju što više lijekova. A meni doktor uopće nijednom nije spomenuo šećer niti je ijedna moja prijateljica koja je bila sad nedavno trudna uopće radila OGTT. Tako da se probaš ne zabrinjavat previše jer ima doktora koji pretjeruju i za sitnicu, a po meni je normalno da ti naraste šećer nakon jela. Ma nisam ja neki stručnjak nit se želim pravit pametna samo mislim da smo mi sad opterećene sa previše informacija koje nam još dodatno izazivaju stres. Uglavnom sretno kod doktora i javi kako je bilo. I ja idem na pregled danas pa me baš zanima jel se šta događalo od zadnji put.
Marlameri hvala na podršci...putujem kod doktora i javim se kad završim..sretno i tebi
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Sortiraj odgovore
Najstariji