Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ljetne bebe, hoćete li kupovati jastuk za novorođenče? Ja razmisljam da ne kupim jer ce u jajetu ici doma, imam onaj jastučić u jajetu za male bebe tak da neće upasti, a i ljeto će biti i mislim da ju neću maltretirati u tome i da cu baciti onda novce bezveze...?
Ja sam dobila jastučić od sestre pa ću ga uzeti za svaki slučaj u rodilište više zato što nemam iskustva sa držanjem tako male bebe nego zbog nečeg drugog.
Ja sam dobila jastučić, ali ga ne namjeravam nositi u bolnicu. Dobro će nam doći prvih dana dok se ne uhodamo. Da ga nisam dobila, mislim da ga ne bi kupovala. pogotovo jer je ljetna beba.
Mi isto nemamo jastuk i necemo ga ni kupovati, snalaziti cemo se nekako :-) nama je termin 4.7. i brine me sta obuci bebi za izlazak iz bolnice...kupili smo fora kompletic tanji ali dugi rukavi, iako imamo i kompletice sa kratkim rukavima i hlacicama..
Ja sam stavila u vrecicu i jednu i drugu kombinaciju, tj. kratki i dugi rukav i hlacice sa stopalima iako mi svi kazu da ne preferiraju pustati bebe doma u kratkom...
Meni je isto nekako ljepse da tak mala beba ima dugi kompletic, a ako bas bude jako vruce, uljetit cemo se :-) A gdje ste kupovali one sitnice za bebu tipa skarica, cesljica i svega toga, moram prvo prouciti sta nam sve treba, stalno to odgadam, ali vrijeme je da sve to polako pripremim.
Sortiraj odgovore
Najstariji