Samo upiši Mali anđeo u google i otvorit će ti se njihova stranica. Imaju i face, pa se i tako može naručivati, ali ja nemam pa sam naručila preko weba
Samo upiši Mali anđeo u google i otvorit će ti se njihova stranica. Imaju i face, pa se i tako može naručivati, ali ja nemam pa sam naručila preko weba
I ja sam od njih tertrice i krpice narucila i onda sam tek skuzila da valjda jedini imaju one mekane jastuke za dojenje, a ne punjene lopticama i svedske pelene... ali nije mi se dalo opet poštarrinu placati. Prezadovoljna sam tetricama na ovčice

Imate u Lesnini do 25.05. popuste na dosta stvari iz dječjeg asortimana, pa kog zanima, neka se prošeće.
Ljetne bebe, hoćete li kupovati jastuk za novorođenče? Ja razmisljam da ne kupim jer ce u jajetu ici doma, imam onaj jastučić u jajetu za male bebe tak da neće upasti, a i ljeto će biti i mislim da ju neću maltretirati u tome i da cu baciti onda novce bezveze...?

Ja sam dobila jastučić od sestre pa ću ga uzeti za svaki slučaj u rodilište više zato što nemam iskustva sa držanjem tako male bebe nego zbog nečeg drugog.

Ja sam dobila jastučić, ali ga ne namjeravam nositi u bolnicu. Dobro će nam doći prvih dana dok se ne uhodamo. Da ga nisam dobila, mislim da ga ne bi kupovala. pogotovo jer je ljetna beba.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji