"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

renchiii

Broj poruka: 410

Prijavi adminu

Ljetne bebe, hoćete li kupovati jastuk za novorođenče? Ja razmisljam da ne kupim jer ce u jajetu ici doma, imam onaj jastučić u jajetu za male bebe tak da neće upasti, a i ljeto će biti i mislim da ju neću maltretirati u tome i da cu baciti onda novce bezveze...?

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Ja sam dobila jastučić od sestre pa ću ga uzeti za svaki slučaj u rodilište više zato što nemam iskustva sa držanjem tako male bebe nego zbog nečeg drugog.

Bublica123

Broj poruka: 1083

Prijavi adminu

Ja necu kupovati...pokusat cemo hendlat s njim bez pomagala 

bobica9

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Ja sam dobila jastučić, ali ga ne namjeravam nositi u bolnicu. Dobro će nam doći prvih dana dok se ne uhodamo. Da ga nisam dobila, mislim da ga ne bi kupovala. pogotovo jer je ljetna beba.

Filotea

Broj poruka: 172

Prijavi adminu

Ja ga isto ne planiram kupovat

renchiii

Prijavi adminu

Tak cu i ja! Hvala curke !

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Isto, ne planiram kupovati jastuk! Borit ćemo se bez jastuka  pogotovo zbog vrućina.

• sladja28

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Mi isto nemamo jastuk i necemo ga ni kupovati, snalaziti cemo se nekako :-)  nama je termin 4.7.  i brine me sta obuci bebi za izlazak iz bolnice...kupili smo fora kompletic tanji ali dugi rukavi, iako imamo i kompletice sa kratkim rukavima i hlacicama..

renchiii

Prijavi adminu

Ja sam stavila u vrecicu i jednu i drugu kombinaciju, tj. kratki i dugi rukav i hlacice sa stopalima iako mi svi kazu da ne preferiraju pustati bebe doma u kratkom...

• sladja28

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Meni je isto nekako ljepse da tak mala beba ima dugi kompletic, a ako bas bude jako vruce, uljetit cemo se :-)  A gdje ste kupovali one sitnice za bebu tipa skarica, cesljica i svega toga, moram prvo prouciti sta nam sve treba, stalno to odgadam, ali vrijeme je da sve to polako pripremim.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.