"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    19. Svibanj 2015. 10:30

Tak cu i ja! Hvala curke !

Baby1
    19. Svibanj 2015. 15:02

Isto, ne planiram kupovati jastuk! Borit ćemo se bez jastuka  pogotovo zbog vrućina.

• sladja28
    19. Svibanj 2015. 17:50

Mi isto nemamo jastuk i necemo ga ni kupovati, snalaziti cemo se nekako :-)  nama je termin 4.7.  i brine me sta obuci bebi za izlazak iz bolnice...kupili smo fora kompletic tanji ali dugi rukavi, iako imamo i kompletice sa kratkim rukavima i hlacicama..

Baby1
    19. Svibanj 2015. 19:21

sladja28

Mi isto nemamo jastuk i necemo ga ni kupovati, snalaziti cemo se nekako :-)  nama je termin 4.7.  i brine me sta obuci bebi za izlazak iz bolnice…kupili smo fora kompletic tanji ali dugi rukavi, iako imamo i kompletice sa kratkim rukavima i hlacicama..

To i mene zbunjuje i brine! Pogotovo vožnja u autu kad zakuha vrućina.  Navodno treba dugo za izlazak iz bolnice i nekoliko narednih dana bez obzira na vrućinu. Tako da sam mislila bodi dugih rukava i hlačice sa stopalima. Ne znam da li je kapica potreba, mislim ona tanka pamučna. Doma idemo u jajetu.

renchiii
    19. Svibanj 2015. 18:19

Ja sam stavila u vrecicu i jednu i drugu kombinaciju, tj. kratki i dugi rukav i hlacice sa stopalima iako mi svi kazu da ne preferiraju pustati bebe doma u kratkom...

• sladja28
    19. Svibanj 2015. 18:37

Meni je isto nekako ljepse da tak mala beba ima dugi kompletic, a ako bas bude jako vruce, uljetit cemo se :-)  A gdje ste kupovali one sitnice za bebu tipa skarica, cesljica i svega toga, moram prvo prouciti sta nam sve treba, stalno to odgadam, ali vrijeme je da sve to polako pripremim.

Mary36
    19. Svibanj 2015. 19:16

Ja sam većinu tih stvari za bebicu kupila u mulleru. Tamo i u dm-u imaš puno asortimana za bebe pa si usporedi cijene i popuste koje trenutno možeš dobiti.
    Ja sam svojoj priredila body benkicu s dugim rukavima i hlaćice sa zatvorenim stopalima. To je dosta tanko pa se vjerojatno neće skuhati, a i svi kažu da bebu prvih desetak dana treba oblačiti u duge rukave, a nakon toga može biti u kratkom. Za svaki slučaj da baš padne kiša ili tak nešto sam stavila još jedno odjelce koje je cijelo dugo i kapicu.

Mary36
    19. Svibanj 2015. 19:32

Mislim da ti je to ok, tak i mi mislimio ići . Mi imamo oko 20 min do Petrove pa se neće valjda tako brzo uskuhati, a u stanu nam je i po ljetu ugodna tempreatura.

Baby1
    19. Svibanj 2015. 19:41

Mi imamo otprilike pola sata do bolnice i nadam se da ipak neće biti baš 35 stupnjeva  A ja isto po ljetu sve rolete spustim i bude super. Tako ću reći mužu da pripremi sve da nam bude ugodno. 
    Danas sam slagala stvari u torbu za bolnicu i mogu vam reć da mi je jedva sve stalo, a to još nije ni sve haha  nemam pojma gdje ću sve pogurat. Sad si mislim da si još negdje kupim kućni ogrtač, onako tanki, ljetni, možda i kratkih rukava, pošto imam samo debeli. A da baš ne budem za vrijeme posjeta samo u spavaćici.
    Jel vi planirate nositi tako nešto?

Mary36
    19. Svibanj 2015. 19:47

Dobila sam jedan takav ljetni ogrtač pa ću ga nositi iako nisam namjeravala. Moja torba je isto prepuna...još moram staviti u nju vode, japanke i izdajalicu koju još nisam sterilizirala i stvarno nemam pojma kak će to stati kad je jedva i ovako zatvorim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI