"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Ja sam većinu tih stvari za bebicu kupila u mulleru. Tamo i u dm-u imaš puno asortimana za bebe pa si usporedi cijene i popuste koje trenutno možeš dobiti.
    Ja sam svojoj priredila body benkicu s dugim rukavima i hlaćice sa zatvorenim stopalima. To je dosta tanko pa se vjerojatno neće skuhati, a i svi kažu da bebu prvih desetak dana treba oblačiti u duge rukave, a nakon toga može biti u kratkom. Za svaki slučaj da baš padne kiša ili tak nešto sam stavila još jedno odjelce koje je cijelo dugo i kapicu.

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

sladja28

Mi isto nemamo jastuk i necemo ga ni kupovati, snalaziti cemo se nekako :-)  nama je termin 4.7.  i brine me sta obuci bebi za izlazak iz bolnice…kupili smo fora kompletic tanji ali dugi rukavi, iako imamo i kompletice sa kratkim rukavima i hlacicama..

To i mene zbunjuje i brine! Pogotovo vožnja u autu kad zakuha vrućina.  Navodno treba dugo za izlazak iz bolnice i nekoliko narednih dana bez obzira na vrućinu. Tako da sam mislila bodi dugih rukava i hlačice sa stopalima. Ne znam da li je kapica potreba, mislim ona tanka pamučna. Doma idemo u jajetu.

Mary36

Prijavi adminu

Mislim da ti je to ok, tak i mi mislimio ići . Mi imamo oko 20 min do Petrove pa se neće valjda tako brzo uskuhati, a u stanu nam je i po ljetu ugodna tempreatura.

Baby1

Prijavi adminu

Mi imamo otprilike pola sata do bolnice i nadam se da ipak neće biti baš 35 stupnjeva  A ja isto po ljetu sve rolete spustim i bude super. Tako ću reći mužu da pripremi sve da nam bude ugodno. 
    Danas sam slagala stvari u torbu za bolnicu i mogu vam reć da mi je jedva sve stalo, a to još nije ni sve haha  nemam pojma gdje ću sve pogurat. Sad si mislim da si još negdje kupim kućni ogrtač, onako tanki, ljetni, možda i kratkih rukava, pošto imam samo debeli. A da baš ne budem za vrijeme posjeta samo u spavaćici.
    Jel vi planirate nositi tako nešto?

Mary36

Prijavi adminu

Dobila sam jedan takav ljetni ogrtač pa ću ga nositi iako nisam namjeravala. Moja torba je isto prepuna...još moram staviti u nju vode, japanke i izdajalicu koju još nisam sterilizirala i stvarno nemam pojma kak će to stati kad je jedva i ovako zatvorim 

• sladja28

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Ja sam skombinirala i tanku kapicu i carapice uz odjelce tako da bude cijeli u stilu :-)  a morati cu u dm jer nmm muller u gradu. Ogrtac ne mislim kupovati jer ionako muz smije samo u posjetu, ali muku mucim sa potragom spavacica jer ih ne nosim pa mi se neda davat puno love, a sve koje vidim su ili ruzne ili skupe ili nemaju gumbice...a isto me strah pakiranja torbe :-)  jer meni uvijek sve treba :-)

Mary36

Prijavi adminu

Ja sam sve spavaćice dobila, a isto ih nikad prije nisam nosila...ogrtač sigurno ne bi kupila sama jer ni ne izgleda nešto puno formalnije od spavaćica jer je tanki i ljetni.

Baby1

Prijavi adminu

Nisam ju ni ja sterilizirala, a neću ju ni nositi jer mi ni ne stane hehe, stvarno ne znam gdje bi ju ugurala. Donijet će mi ju ako mi uopće bude trebala. Ne znam kako tebi, ali meni najviše mjesta zauzmu ulošci 
    Nisam ni ja planirala nositi ogrtač, ali nešto noćas razmišljam... eto luda glava kad ne može spavati pa se sjeti još koješta... 

• sladja28

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Kad smo kod ulozaka, koje ste kupovali?

Mary36

Prijavi adminu

Ja sam uzela Vir 80, čini mi se u mulleru.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.