Cure trebam savjet ako koja ima iskustva sa platnenim pelenama koje izgledaju ko pampersice- ne tetra pelene. Ne znam da li ih je pametno odmah kupovat zbog veličine ili je najbolje pričekat da beba naraste mjesec dana pa ih onda uzet. Nemam iskustva, s njima a i nitko ih od mojih prijateljica nije koristio a ja bi sad probala.
Cure trebam savjet ako koja ima iskustva sa platnenim pelenama koje izgledaju ko pampersice- ne tetra pelene. Ne znam da li ih je pametno odmah kupovat zbog veličine ili je najbolje pričekat da beba naraste mjesec dana pa ih onda uzet. Nemam iskustva, s njima a i nitko ih od mojih prijateljica nije koristio a ja bi sad probala.
Ja sam se odlucila isto za platnene i koristit cu ih odma. Imam nesto ovih za tek rodenu bebu new born pelenica a sve ostalo su po velicinama. Ako imas fejs,ima grupa moderne platnene pelene pa se tamo prikljuci. Ima super savjeta,a ima i sve lijepo objasnjeno po folderima
ja koristim platnene pelene od prvog dana. imaš drukere kojima ih smanjuješ ili povaćavaš i time reguliraš veličinu. možeš si ih kupiti i koristiti čim izađete iz bolnice. ja ih obožavam.
Sortiraj odgovore
Najstariji