"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antonija2

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

Nema u svakom, ja stalno gledam i nikad nema...

Marlameri

Broj poruka: 386

Prijavi adminu

Cure trebam savjet ako koja ima iskustva sa platnenim pelenama koje izgledaju ko pampersice- ne tetra pelene. Ne znam da li ih je pametno odmah kupovat zbog veličine ili je najbolje pričekat da beba naraste mjesec dana pa ih onda uzet. Nemam iskustva, s njima a i nitko ih od mojih prijateljica nije koristio a ja bi sad probala.

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Mila

Ja sam uloske kupila u King Crossu u Chicco ducanu. DM ih nema, barem ih ja nisam nasla

Ja sam iz malog mjesta i za sve moram u Osijek i sl.  A te uloške nisam nigdje našla, sumnjam da ih ima kod nas u Konzumu... Uzela sam nekoliko Vir, a htjela bi i druge pa da vidim koji će mi biti najbolji.

Filotea

Broj poruka: 172

Prijavi adminu

Marlameri

Cure trebam savjet ako koja ima iskustva sa platnenim pelenama koje izgledaju ko pampersice- ne tetra pelene. Ne znam da li ih je pametno odmah kupovat zbog veličine ili je najbolje pričekat da beba naraste mjesec dana pa ih onda uzet. Nemam iskustva, s njima a i nitko ih od mojih prijateljica nije koristio a ja bi sad probala.

Ja sam se odlucila isto za platnene i koristit cu ih odma. Imam nesto ovih za tek rodenu bebu new born pelenica a sve ostalo su po velicinama. Ako imas fejs,ima grupa moderne platnene pelene pa se tamo prikljuci. Ima super savjeta,a ima i sve lijepo objasnjeno po folderima

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Chicco uložaka imate u velikim Konzumima! U Os u Bubamari, bivšem Pikolu sada Bebenova!

=http://lilypie.com]

dillb

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

Marlameri

ja koristim platnene pelene od prvog dana. imaš drukere kojima ih smanjuješ ili povaćavaš i time reguliraš veličinu. možeš si ih kupiti i koristiti čim izađete iz bolnice. ja ih obožavam. 

dillb

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

p.s. imaš na podforumu Beba temu "iskustva s platnenim pelenama".

Rina5

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Alo ekipa kako je stanje sa komodama za presvlacit? Ja bi je najradije il dala izradit (ako ko ima prijedlog koga oko splita nek javi) il kupit neku obicnu pa na nju namontirat spuzvu za prsavlacit! Jer ove za dicu sa kadama su nikakve kvalitete a skupe! 

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Ja sam dala napraviti i isto kupila spužvu jer su stvarno preskupe! Pogledaj imas obicnih komodi u Emmezzeti!

=http://lilypie.com]

Rina5

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Leda

Ja sam dala napraviti i isto kupila spužvu jer su stvarno preskupe! Pogledaj imas obicnih komodi u Emmezzeti!

Ma da tako san i mislila ako ne dan napravit onda kupit cijene li la ako ne i jeftinije a kvaliteta puno bolja !

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.