Kada ste počeli s pripremama i kupovinom za bebu? Kindač, kolica, odjeća... Postoji li prerano??? Ako je vjerovati "babama" to se nikako ne smije početi prije nego se rodi. Ja nisam praznovjerna već nekako više prakticna i cini mi se da cu to obaviti sve prije zadnjeg mjeseca trudnoce. (onda ko slon više necu imati volje hodati po ducanima ;) )
Slažem se s PeggySue, ništa nije prerano! I ja sam cijelu trudnoću kupovala pomalo kada god bi naišla na nešto zgodno. Mislim da sam tako nešto i uštedjela jer sam dosta toga nabavila na akcijama i nisam morala ništa nabrzinu kupiti..
Zadnju stvar, koju sam kupila, bio je ormarić za presvalačenje i tada mi je trbuh već bio povelik i jedno pamtim da mi je već stvarno bilo teško hodati pa sam odabrala valjda prvi koji mi je došao pod ruku
Zato, uživaj u shoppingu, Zrinska!
Da li ste razmišljale ili možda imate platnene pelene???
Hej Zrinska!
S prvim djetetom nisam koristila platnene pelene a ne vjerujem da ću sa drugim...iskreno, ne treba mi gnjavaža sa dodatnim pranjem i sušenjem uz sve obveze koje moram napraviti u jednom danu, svaka čast mamama koje ih koriste!
Što se opreme tiče...imamo sve od prvog djeteta i to mi je super...mislim da ćemo možda morati kupovati nešto od robice s obzirom da nam je prvo dijete curica a za drugo još ne znamo spol, malo previše imamo roze boje
Hej...pa što se tiče platnenih,namjeravala sam s drugim koristit ,al nisam ,a sad evo s trećim sam odlučila kombinirat pa sam nabavila nešto platnenih al imat ću i ove pa ćemo vidjet kako će to funkcionirat...razgovarala sam s frendicom koja je koristila platnene i ona mi je sve objasnila...pa...kad počemo s korištenjem javim kako ide..
ja sam u 8. mj. trudnoće, sa konkretnom kupovinom sam poćela ovaj tjedan, tj kupujem stvari za rodilište, a za bebicu se spremam već mjesec/dva, naručila sam kolica prije mjesec dana, prije dva mjeseca sam dobla dosta robice i krevetić, tako da moje stajalište je da zbilja nikad nije prerano. od 5/6 mj. trudnoće sam znala usput kupit koji komad robice koji bi mi se svidio.
Da li ste razmišljale ili možda imate platnene pelene???
Mi smo se definitvno odlučili za platnene pelne - zdravije za bebačicu (pogotovo ako bude osjetljiva na neprirodne materijale poput mame ;), jeftinije i ekološki prihvatljivije.
U početku smo mislili kombinirati, no nakon što smo pročitali ovo: http://www.roda.hr/article/readlink/1745, odlučili smo jednokratne koristiti samo u slučaju nužde.
Sortiraj odgovore
Najstariji