Kada ste počeli s pripremama i kupovinom za bebu? Kindač, kolica, odjeća... Postoji li prerano??? Ako je vjerovati "babama" to se nikako ne smije početi prije nego se rodi. Ja nisam praznovjerna već nekako više prakticna i cini mi se da cu to obaviti sve prije zadnjeg mjeseca trudnoce. (onda ko slon više necu imati volje hodati po ducanima ;) )
Dobar ti je plan i ne postoji prerano. Ja sam počela sa shopingom ubrzo nakon što sam saznala da sam trudna. Do sedmog mjeseca trudnoće imala sam sve za bebu. Ne mogu si zamisliti shoping u zadnjem mjesecu trudnoće a pogotovo nakon poroda.
happy mum
Slažem se s PeggySue, ništa nije prerano! I ja sam cijelu trudnoću kupovala pomalo kada god bi naišla na nešto zgodno. Mislim da sam tako nešto i uštedjela jer sam dosta toga nabavila na akcijama i nisam morala ništa nabrzinu kupiti..
Zadnju stvar, koju sam kupila, bio je ormarić za presvalačenje i tada mi je trbuh već bio povelik i jedno pamtim da mi je već stvarno bilo teško hodati pa sam odabrala valjda prvi koji mi je došao pod ruku
Zato, uživaj u shoppingu, Zrinska!
a što se tiče opreme,pomalo skupljam,imam još tri i pol mj do termina...što se tiče robice ugl ću uzet od sestre,kolica sam na njuškalu kupila,krevetić isto imam ...ugl trebam još neke sitnice uzet i to je to
ja sam u 8. mj. trudnoće, sa konkretnom kupovinom sam poćela ovaj tjedan, tj kupujem stvari za rodilište, a za bebicu se spremam već mjesec/dva, naručila sam kolica prije mjesec dana, prije dva mjeseca sam dobla dosta robice i krevetić, tako da moje stajalište je da zbilja nikad nije prerano. od 5/6 mj. trudnoće sam znala usput kupit koji komad robice koji bi mi se svidio.
Da li netko ima kakav savjet vezano uz stola za previjanje?
Sa ili bez kadice? Stol na kojem je beba okrenuta po dužini stola, ili po širini?
Stol koji je ujedno komoda, ili nešto sklopljivo?
Sortiraj odgovore
Najstariji