"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Isto Vir 80 i uzela sam dva pakiranja Lola Lady, one roza, ali Vir mi se čine bolji, nekako širi. A koliko ćete nositi u bolnicu? Ja sam spakirala 4 paketa...

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Meni se čini da sam ja 3 paketa.

Mary36

Prijavi adminu

Možda ih ne moraš toliko uzeti nego ti muž donese još ako će ti usfaliti.

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Ja mozda ni necu soavacice nego one pidjame u 2 dijela: gore majicica a dolje bokserice. Cula sam da su te dosta prakticne zbog ulozaka i odlazaka na wc. Mozda jednu tu, jednu spavacicu...neznam. nasa bolnica ima svoje spavacice, pa mozda i to iskoristim. Ima u h&m-a na trudnickom odjelu bas kanotijera (potkosulja) za trudnice, super stvar. Ima one kopcice za spustanje za dojenje kao na grudnjaku za dojenje. To namjeravam kupit i nosit nakon poroda po kuci.
    Ogrtac nikako, nema sanse da to uguravam u torbu, jedino da sam nedajboze dulje u bolnici. Prevruce ce biti za to.
    Uzela sam vir80, a ovih dana moram i provat mrezaste gacice da vidim odgovaraju li mi.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36

Prijavi adminu

Ja sam uzela chicco mrežaste gaćice. Cure jel se moraju nositi i obične gaće uz njih? Možda je glupo pitanje, al mi je to teško zamislit. Da li uložak ide u njih i to je to ili još treba nešto osim toga? Jer ja nisam spakirala obične gaće...

Lollypop

Prijavi adminu

Mary

Ja sam uzela chicco mrežaste gaćice. Cure jel se moraju nositi i obične gaće uz njih? Možda je glupo pitanje, al mi je to teško zamislit. Da li uložak ide u njih i to je to ili još treba nešto osim toga? Jer ja nisam spakirala obične gaće…

Mislim da ne, po mom nekom misljenju je poanta mrezastih da koza dise..ali fakat neznam, to sam ja sama sebi tako objasnila. Svakako nije lose imati obicne u zalihi, makar 1-2 komada.

Mary36

Prijavi adminu

Joj tako sam si smiješna nekada...mislim da bi žene koje već imaju djecu umrle od smijeha na moja pitanja...Kad sam prije tri mjeseca bila na trudničkom tečaju dobili smo uzorke jastučića za grudnjak za dojenje, a ja bijelo gledala u to i niš mi nije jasno kaj ću s tim .Uglavnom bilo mi neugodno pitat...
    Da to je logično za gaćice Lollypoop, ali kao što kažeš možda je dobro i obične imati. Ma ja ću si morati kupiti sve nove gaćice jer mi se guza povečala i više uopće ne mogu navući stare...stalno sam u muževim boksericama. Sve mi se čini da se ne bude više smanjila i da je bolje da odem u shopping...

Doris7

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

sladja28

Ja sam skombinirala i tanku kapicu i carapice uz odjelce tako da bude cijeli u stilu :-)  a morati cu u dm jer nmm muller u gradu. Ogrtac ne mislim kupovati jer ionako muz smije samo u posjetu, ali muku mucim sa potragom spavacica jer ih ne nosim pa mi se neda davat puno love, a sve koje vidim su ili ruzne ili skupe ili nemaju gumbice…a isto me strah pakiranja torbe :-)  jer meni uvijek sve treba :-)
    www.ebay.com/itm/New-Spring-Summer-Maternity-Cloths-Dress-Sleepwear-Nightgown-for-pregnant-women-/321730680807?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4ae8a497e7Ja sam sebi narucila ovakvu sivu i bas je super, za nekih 70-80kn 

Mila7

Broj poruka: 584

Prijavi adminu

Mary

Ja sam uzela chicco mrežaste gaćice. Cure jel se moraju nositi i obične gaće uz njih? Možda je glupo pitanje, al mi je to teško zamislit. Da li uložak ide u njih i to je to ili još treba nešto osim toga? Jer ja nisam spakirala obične gaće…

Mrezaste gacice su ti umjesto obicnih i ulozak ide u njih. Ako imas mrezaste nece ti trebati obicne

Lollypop

Prijavi adminu

Doris

sladja28

Ja sam skombinirala i tanku kapicu i carapice uz odjelce tako da bude cijeli u stilu :-)  a morati cu u dm jer nmm muller u gradu. Ogrtac ne mislim kupovati jer ionako muz smije samo u posjetu, ali muku mucim sa potragom spavacica jer ih ne nosim pa mi se neda davat puno love, a sve koje vidim su ili ruzne ili skupe ili nemaju gumbice…a isto me strah pakiranja torbe :-)  jer meni uvijek sve treba :-)www.ebay.com/itm/New-Spring-Summer-Maternity-Cloths-Dress-Sleepwear-Nightgown-for-pregnant-women-/321730680807?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4ae8a497e7Ja sam sebi narucila ovakvu sivu i bas je super, za nekih 70-80kn 
    Lijepa je, ali kako izvuc ciku iz nje? 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.