"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    19. Svibanj 2015. 23:20

Joj tako sam si smiješna nekada...mislim da bi žene koje već imaju djecu umrle od smijeha na moja pitanja...Kad sam prije tri mjeseca bila na trudničkom tečaju dobili smo uzorke jastučića za grudnjak za dojenje, a ja bijelo gledala u to i niš mi nije jasno kaj ću s tim .Uglavnom bilo mi neugodno pitat...
    Da to je logično za gaćice Lollypoop, ali kao što kažeš možda je dobro i obične imati. Ma ja ću si morati kupiti sve nove gaćice jer mi se guza povečala i više uopće ne mogu navući stare...stalno sam u muževim boksericama. Sve mi se čini da se ne bude više smanjila i da je bolje da odem u shopping...

Doris7
    20. Svibanj 2015. 11:51

Ima ispod patent za otvaranje

Lollypop
    20. Svibanj 2015. 13:25

Doris

Ima ispod patent za otvaranje

Kul, vidim da je nesto cudno ali ne vidim di? 👍  To si bas narucila sa ebaya ili ima negdje kupit?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    20. Svibanj 2015. 19:15

Evo ja baš kupila nove velike pamučne gaće , tak da budu i one onda u torbu nakon pranja!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI