"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Doris7

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

Ima ispod patent za otvaranje

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Doris

Kul, vidim da je nesto cudno ali ne vidim di? 👍  To si bas narucila sa ebaya ili ima negdje kupit?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Mary

Ja sam uzela chicco mrežaste gaćice. Cure jel se moraju nositi i obične gaće uz njih? Možda je glupo pitanje, al mi je to teško zamislit. Da li uložak ide u njih i to je to ili još treba nešto osim toga? Jer ja nisam spakirala obične gaće…

Ja kroz cijelu trudnoću pomalo kupujem sve veće i veće gaće  A mislila sam za bolnicu ipak spakirat koji komad pamučnih gaća iako imam mrežaste, ono-za svaki slučaj...

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Evo ja baš kupila nove velike pamučne gaće , tak da budu i one onda u torbu nakon pranja!

Doris7

Prijavi adminu

Lollypop

Doris

Kul, vidim da je nesto cudno ali ne vidim di? 👍  To si bas narucila sa ebaya ili ima negdje kupit?

Narucila sam jer kod nas tu bas i nema takvih spavacica za kupit

rencix

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Cure gdje ima za kupiti ona mekana nosiljka za bebe? Mislim da nije preskupa i u njoj bi iznjela bebu iz rodilišta. Imam kolica i jaje kao autosjedalicu ali bi htjela tu nosiljku. :)

renchiii

Broj poruka: 410

Prijavi adminu

Magic baby, preslatke su  Mislim da je oko 250 kn... Al raspitaj se u bolnici jer ti sestre vole spremiti odmah bebu u autosjedalicu pa da ne kupis bezveze...

• sladja28

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Da li je netko narucivao robicu sa stranice malenamoda.com ? Imaju preslatku robicu i nije tako skupa, a ne znam kakva je kvaliteta.

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

I roda ima u svom dućanu baš lijepe elastične marame. Ne znam da li će ti dati da izneseš bebu iz rodilišta u tome, jer navodno mora ić u auto sjedalici, ali poslije će ti svakako poslužiti ak bebi bude pasalo. Pogledaj malo na netu, ja sam mislila uzeti tu iz rode al sam dobila na poklon prekrasnu pongae nosiljku, tak da mislim da neću kupovati još i maramu.

Doris7

Prijavi adminu

sladja28

Da li je netko narucivao robicu sa stranice malenamoda.com ? Imaju preslatku robicu i nije tako skupa, a ne znam kakva je kvaliteta.

Bas sad gledam, vecina stvari ima na ebayu samo bar 20-30 kn jeftinije pa ako imate kako naruciti preko toga jeftinije cete proci

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.