"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Bori

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

bobica

Nekak si razmišljam jel bi uopće uzimala dudicu. Možda isto ovu Aventovu. Više me trenutno okupiraju pelene. Uzela bi za početak Pampersice, i sad me zbunjuju te veličine i jel su bolje bijele ili zelene. Što ste vi uzele?
    Prijatelj stomatolog mi je preporučio Nuk ili Nuby dude, one su jedine ortodontskog obika. Iako sam ja dobila MAM i nisu tako loše, trik je što ih Karlo ne želi. Nosila sam ih u rodilište "za svaki sučaj" i dobro da jesam jer je maleni na intenzivnoj zavšio i tamo su mu davali. Da nismo imali svoju dali bi u bolničku. Ne treba osuđivati majke koje daju dudu. Ja sam se 9 mj molila da ne želi dudu, a sad mi je ponekad malo žao što ju ne želi. Počeo je cuclati palac, a od toga ih ej puuno teže odviknuti. Što se pelena tiče mi smo do 3. mj koristili pamper premium care (bijele). Odlične su, ali skupue. I veće veličine nisu toliko dobre pa smo prešli na Beauty baby iz Mullera. One su odličen, a duplo su jeftinije. Od zelenih pampersica je dobio osip jer iaju puno parfema. Probala sam i bebe iz Konzuma, nisu loše,al je Karlu znalo "pobjeći" iz pelene. Pelene iz DM-a su na promočile, iako većini odgovaraju.

Bublica123

Broj poruka: 1083

Prijavi adminu

Bori

bobica

Nekak si razmišljam jel bi uopće uzimala dudicu. Možda isto ovu Aventovu. Više me trenutno okupiraju pelene. Uzela bi za početak Pampersice, i sad me zbunjuju te veličine i jel su bolje bijele ili zelene. Što ste vi uzele?
    Prijatelj stomatolog mi je preporučio Nuk ili Nuby dude, one su jedine ortodontskog obika. Iako sam ja dobila MAM i nisu tako loše, trik je što ih Karlo ne želi. Nosila sam ih u rodilište "za svaki sučaj" i dobro da jesam jer je maleni na intenzivnoj zavšio i tamo su mu davali. Da nismo imali svoju dali bi u bolničku. Ne treba osuđivati majke koje daju dudu. Ja sam se 9 mj molila da ne želi dudu, a sad mi je ponekad malo žao što ju ne želi. Počeo je cuclati palac, a od toga ih ej puuno teže odviknuti. Što se pelena tiče mi smo do 3. mj koristili pamper premium care (bijele). Odlične su, ali skupue. I veće veličine nisu toliko dobre pa smo prešli na Beauty baby iz Mullera. One su odličen, a duplo su jeftinije. Od zelenih pampersica je dobio osip jer iaju puno parfema. Probala sam i bebe iz Konzuma, nisu loše,al je Karlu znalo "pobjeći" iz pelene. Pelene iz DM-a su na promočile, iako većini odgovaraju.

Mi cemo uzeti bambo pelene od simbex-a...prijateljica ih je koristila i super su joj...bez parfema i nepotrebnih dodataka...valjda  ce i namab iti ok 

cipelica

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

i ja uzela sad za vikend beba u kozmu paket pufies pelena br.2 i bijele pampersice isto br.2....u konzumu sam uzela za poklon mislim isto 2...bebica će sigurno imati više od 3kg, tako da bi te trebale bit ok i za početak...ako ne, muž će skoknit do dm-a po br.1

cipelica

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Mary

Ja sam uzela tommee tippee izdajalicu

i ja, dobije se unutra plastična bočica, al sam naišla u svojoj ljekarni na staklene Nuk bočice snižene 50%, pa sam uzela jednu manju za 20kn, a istu takvu veliku imam od svoje male koju sam dojila pa je bočica ko nova, a nadam se da će tako bit i s malim

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Cure evo meni je upravo došla posteljina i tetrice od malog anđela i prekrasno je! Sad mi je samo žao što sam uopče uzimala tetre iz mullera, jer sam tamo uzela bijele, a  ove od malog anđela su puuno bolje. Velike su, čvrste, dezen je baš slatki, da sam bar sve tu uzela . Ja prezadovoljna!

mare27

Broj poruka: 734

Prijavi adminu

Mary, može link ?

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Samo upiši Mali anđeo u google i otvorit će ti se njihova stranica. Imaju i face, pa se i tako može naručivati, ali ja nemam pa sam naručila preko weba 

mare27

Broj poruka: 734

Prijavi adminu

hvala

• Tinka32

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

Imate u Lesnini do 25.05. popuste na dosta stvari iz dječjeg asortimana, pa kog zanima, neka se prošeće.

renchiii

Broj poruka: 410

Prijavi adminu

Mary

Samo upiši Mali anđeo u google i otvorit će ti se njihova stranica. Imaju i face, pa se i tako može naručivati, ali ja nemam pa sam naručila preko weba 

I ja sam od njih tertrice i krpice narucila i onda sam tek skuzila da valjda jedini imaju one mekane jastuke za dojenje, a ne punjene lopticama i svedske pelene... ali nije mi se dalo opet poštarrinu placati. Prezadovoljna sam tetricama na ovčice 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.