"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Doris7
    24. Travanj 2015. 12:10

Cure za koju marku duda i flasica ste se odlucile? Razmisljam uskoro i to kupiti pa bi htjela cuti koje mislite da su najbolje 

Leda2
    24. Travanj 2015. 13:59

Ja sam uzela Avent, imam njihovu izdajalicu, a u zadnje vrijeme si razmišljam kako dudu neću no nuditi bebici, bar prvih par tjedana dok se ne uhodamo sa sisanjem!

=http://lilypie.com]

Mary36
    24. Travanj 2015. 14:14

Ja sam uzela tommee tippee izdajalicu i boćicu, a aventove dvije dudice jer su mi bile baš slatke . Isto ne mislim dudu odmah davati dok se sisanje ne uhoda, ali poslije da jer smo i ja i muž dudu imali skoro do škole i jako smo s njima emotivno vezani 

cipelica
    28. Travanj 2015. 21:05

Mary

Ja sam uzela tommee tippee izdajalicu

i ja, dobije se unutra plastična bočica, al sam naišla u svojoj ljekarni na staklene Nuk bočice snižene 50%, pa sam uzela jednu manju za 20kn, a istu takvu veliku imam od svoje male koju sam dojila pa je bočica ko nova, a nadam se da će tako bit i s malim

Baby1
    24. Travanj 2015. 14:27

Uzela sam dvije Aventove dude (za popust u Mulleru), ali ne planiram ih baš gurati bebi. Planiram dojiti pa da ga to ne zbunjuje. A vidjet ćemo...

bobica9
    24. Travanj 2015. 14:33

Nekak si razmišljam jel bi uopće uzimala dudicu. Možda isto ovu Aventovu. Više me trenutno okupiraju pelene. Uzela bi za početak Pampersice, i sad me zbunjuju te veličine i jel su bolje bijele ili zelene. Što ste vi uzele?

Baby1
    24. Travanj 2015. 18:58

bobica

Nekak si razmišljam jel bi uopće uzimala dudicu. Možda isto ovu Aventovu. Više me trenutno okupiraju pelene. Uzela bi za početak Pampersice, i sad me zbunjuju te veličine i jel su bolje bijele ili zelene. Što ste vi uzele?

Uzeli smo Pampers i bijele i zelene od svega po malo, 1 i 2. Bijele imaju onak mali kao prorez za pupak. A ne znam, vjerojatno to nećemo znati dok ne isprobamo na bebama. Nekima su super Pampersice dok drugima su katastrofa...pa sad... 

Bori
    26. Travanj 2015. 07:54

bobica

Prijatelj stomatolog mi je preporučio Nuk ili Nuby dude, one su jedine ortodontskog obika. Iako sam ja dobila MAM i nisu tako loše, trik je što ih Karlo ne želi. Nosila sam ih u rodilište "za svaki sučaj" i dobro da jesam jer je maleni na intenzivnoj zavšio i tamo su mu davali. Da nismo imali svoju dali bi u bolničku. Ne treba osuđivati majke koje daju dudu. Ja sam se 9 mj molila da ne želi dudu, a sad mi je ponekad malo žao što ju ne želi. Počeo je cuclati palac, a od toga ih ej puuno teže odviknuti. Što se pelena tiče mi smo do 3. mj koristili pamper premium care (bijele). Odlične su, ali skupue. I veće veličine nisu toliko dobre pa smo prešli na Beauty baby iz Mullera. One su odličen, a duplo su jeftinije. Od zelenih pampersica je dobio osip jer iaju puno parfema. Probala sam i bebe iz Konzuma, nisu loše,al je Karlu znalo "pobjeći" iz pelene. Pelene iz DM-a su na promočile, iako većini odgovaraju.

Lollypop
    24. Travanj 2015. 15:09

Ja necu ni kupovat dude. Ako bog da mali nece nista gurat u usta sto nije za jesti. Kasnije samo problemi sa karijesima, odvikavanjem, zagrizom...provat cemo bez pa sto bude.

Bocicu sam kupila aventovu, kao i nastavak onu dudu, za svaki slucaj ako ne uspijem dojit ili nesto. Ali ne svida mi se sto su plasticne bocice, bolje su mi staklene zbog prokuhavanja. ali eto, nisam razmisljala o tome tog trena.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Leda2
    24. Travanj 2015. 15:51

imaš i Aventovih staklenih bočica, vidjela sam u Bubamari!

Leda2
    24. Travanj 2015. 19:42

Ja imam bijele Pampersice, pelene iz Konzuma i Mullera jer ih svi hvale! A za dalje cu vidjeti! Pitala sam puno mama i svaka ima svoje favorite! Za pocetak prvi mjesec cu koristiti Pampers a dalhe cu isprobavati!

Baby1
    24. Travanj 2015. 20:25

Leda, koju veličinu si uzimala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI