Ja necu ni kupovat dude. Ako bog da mali nece nista gurat u usta sto nije za jesti. Kasnije samo problemi sa karijesima, odvikavanjem, zagrizom...provat cemo bez pa sto bude.Bocicu sam kupila aventovu, kao i nastavak onu dudu, za svaki slucaj ako ne uspijem dojit ili nesto. Ali ne svida mi se sto su plasticne bocice, bolje su mi staklene zbog prokuhavanja. ali eto, nisam razmisljala o tome tog trena.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Nekak si razmišljam jel bi uopće uzimala dudicu. Možda isto ovu Aventovu. Više me trenutno okupiraju pelene. Uzela bi za početak Pampersice, i sad me zbunjuju te veličine i jel su bolje bijele ili zelene. Što ste vi uzele?
Uzeli smo Pampers i bijele i zelene od svega po malo, 1 i 2. Bijele imaju onak mali kao prorez za pupak. A ne znam, vjerojatno to nećemo znati dok ne isprobamo na bebama. Nekima su super Pampersice dok drugima su katastrofa...pa sad...
Pampers Premium care, velicina 2 to je 3 do 6 kg! Bebica je prije 7 dana bila 3400 a od pOcetka mi dokica govorila da ce biti veca bebica pa sam uzela bolje 2! Mala preporuka rekle su mi tete u Dm-u da cim rodim posaljem mm sa svojom karticom po pelene, jer od njih dobijes paket pelena mislim da su Pampers Newborn a to je mislim od 2 do 4 kg!
=http://lilypie.com]
Pozdrav cure, buduće mame!
Pampers newborn je mom malom bio dobar možda 1 mj , rodio se sa skoro 4 kg tako da slobodno kupite veće pelene da imate u zalihama, baby love su malo veće pelene a nisu ni violeta loše. Po mojoj procjeni pampersice su nekako najmanje i najtanje.
Dudu moj neće nikako prihvatiti a za početak im nemojte niti gurati dude jer se brzo umore pa bolje da tu snagu potroše na cicanje nego na dudu pa neka navuku mlijeko što bolje . Za dudu ima vremena kada budu 2,3 mj stari.
Bočice sam bila priredila nešto dobila ali najbolja m je dan danas nukova staklena, nju se može iskuhati bez straha. Kupila sam je u Nami a vidjela sam da ima i u Billi. Eto toliko od mene :D
bebice su zakon
Ja sam uzela pampers premium 2. moj je bio skoro 3700 i bile su nam dobre. Taan sam imala taj paket do osmog dana kad je pupak otpao. ostale mi još dvije. tad smo prešli na platnene.Što se tiče bočica, ja ih nisam uopće kupila i ne trebaju mi. Isključivo dojim. Ako se bude i dogodilo da se trebamo razdvojiti i budem se trebala izdojiti, davat ćemo mu mlijeko na špricu ili čašicu. Dudu imam za svaki slučaj, ali mi nije palo napamet da mu je dam. Sad će sedam tjedana. Kad se treba utješiti prije nego usne, on malo pocucla ručicu i zaspe. Najgore mi je kad žene već u rodilištu tutnu bebi dudu u usta
Hvala mame Jojo i Nixie na savjetima! Da, da u Dm-u se dobije paket pelena tih najmanjih, čini mi se da na stranici piše da dođemo (ili muž) sa otpusnim pismom iz bolnice i karticom, mislim da sam tamo pročitala. sad si mislim da u Konzumu uzmem ipak 2, onaj besplatni paket... jer imam već dovoljno jedinice...
Sortiraj odgovore
Najstariji