"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Rina

Alo ekipa kako je stanje sa komodama za presvlacit? Ja bi je najradije il dala izradit (ako ko ima prijedlog koga oko splita nek javi) il kupit neku obicnu pa na nju namontirat spuzvu za prsavlacit! Jer ove za dicu sa kadama su nikakve kvalitete a skupe! 

Ja kupila obicnu komodu, a gore cu stavit onu spuzvu. Kasnije cu se prebacit na krevet sa presvlacenjem ionako.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Rina

Leda

Ja sam dala napraviti i isto kupila spužvu jer su stvarno preskupe! Pogledaj imas obicnih komodi u Emmezzeti!

Ma da tako san i mislila ako ne dan napravit onda kupit cijene li la ako ne i jeftinije a kvaliteta puno bolja !
    www.emmezeta.hr/namjestaj/dnevni-boravak/komode-i-ormarici/28288/nova-komoda-6-ladica-natur/#pr_opis-contentJa sam dala ovakvumbijelu napraviti! Za istu ili manju cijenu dobiješ duplo više prostora!

=http://lilypie.com]

Rina5

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Ma da tako bi i ja samo da naden nekoga okolo Splita da mi more tako i napravi! Ma najbolje sve bilo pa onda s detaljima razbivat 

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Leda

Chicco uložaka imate u velikim Konzumima! U Os u Bubamari, bivšem Pikolu sada Bebenova!

Korisna info.! Hvala! :)

Rina5

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Spasavate me ja samo procitan i zapisem inace neman pojma ni sta a kamoli di bi pocela gledat! Hahah

Doris7

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

Cure za koju marku duda i flasica ste se odlucile? Razmisljam uskoro i to kupiti pa bi htjela cuti koje mislite da su najbolje 

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Ja sam uzela Avent, imam njihovu izdajalicu, a u zadnje vrijeme si razmišljam kako dudu neću no nuditi bebici, bar prvih par tjedana dok se ne uhodamo sa sisanjem!

=http://lilypie.com]

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Ja sam uzela tommee tippee izdajalicu i boćicu, a aventove dvije dudice jer su mi bile baš slatke . Isto ne mislim dudu odmah davati dok se sisanje ne uhoda, ali poslije da jer smo i ja i muž dudu imali skoro do škole i jako smo s njima emotivno vezani 

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Uzela sam dvije Aventove dude (za popust u Mulleru), ali ne planiram ih baš gurati bebi. Planiram dojiti pa da ga to ne zbunjuje. A vidjet ćemo...

bobica9

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Nekak si razmišljam jel bi uopće uzimala dudicu. Možda isto ovu Aventovu. Više me trenutno okupiraju pelene. Uzela bi za početak Pampersice, i sad me zbunjuju te veličine i jel su bolje bijele ili zelene. Što ste vi uzele?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.