Ma da tako bi i ja samo da naden nekoga okolo Splita da mi more tako i napravi! Ma najbolje sve bilo pa onda s detaljima razbivat
Spasavate me ja samo procitan i zapisem inace neman pojma ni sta a kamoli di bi pocela gledat! Hahah
Cure za koju marku duda i flasica ste se odlucile? Razmisljam uskoro i to kupiti pa bi htjela cuti koje mislite da su najbolje
Ja sam uzela Avent, imam njihovu izdajalicu, a u zadnje vrijeme si razmišljam kako dudu neću no nuditi bebici, bar prvih par tjedana dok se ne uhodamo sa sisanjem!
=http://lilypie.com]
Ja sam uzela tommee tippee izdajalicu i boćicu, a aventove dvije dudice jer su mi bile baš slatke . Isto ne mislim dudu odmah davati dok se sisanje ne uhoda, ali poslije da jer smo i ja i muž dudu imali skoro do škole i jako smo s njima emotivno vezani
Uzela sam dvije Aventove dude (za popust u Mulleru), ali ne planiram ih baš gurati bebi. Planiram dojiti pa da ga to ne zbunjuje. A vidjet ćemo...
Nekak si razmišljam jel bi uopće uzimala dudicu. Možda isto ovu Aventovu. Više me trenutno okupiraju pelene. Uzela bi za početak Pampersice, i sad me zbunjuju te veličine i jel su bolje bijele ili zelene. Što ste vi uzele?
Sortiraj odgovore
Najstariji