"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Leda

Baby1

Leda

Ja sam kupila mrežaste gaće u Konzumu, Tosamine 5 kom ti je 20 kn i još imala popust od 4 kn, mislim da ti je bacanje novca kupovati pamučne gace za rodilište!
    I ja sam te uzela, čine mi se baš dobre, fine, mekane… ali imali su samo L veličinu i uvijek imaju samo L  Tako da sam uzela 1 pakiranje za sad, a vidjet ću kasnije šta ću. 
    Leda, još malo, još malo i stiže tvoja bebica!!  
    A joj da, samo mi svi0 idu na živce sa svojim prognozama, nećeš ti do prvog Maja a ja luda, ko tenk sam teško mi je, va3ni lijepo vrijeme a ništa ne mogu raditi, još sljedeci tjedan da izdržim imymo neke majstore u kući i onda mogu!

Kad beba odluci, izaci ce. Tako im i reci!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Lollypop

Baby1

Vmnina

A kakva je uloga tih mrezastih meni to nista nije jasno
    To su jednokratne gaćice koje možeš baciti nakon upotrebe (ali čula sam da ih žene znaju i oprati po nekoliko puta). Znači, u bolnici možda najpraktičnije, a i da si ne uništiš pamučne ako ti procuri.
    Ja sam mislila mozda da šav lakse dise?

Pa i to vjerojatno, a i nisu tako čvrste kao pamučne, ne stisnu tako, bar ja mislim... Tako da mislim da je to u svakom slučaju pozitivno! 

Baby1

Prijavi adminu

A ima žena koje koriste obične pamučne pa nikom ništa... Al meni se čine nekako bolje, prozračnije, ove mrežaste, pogotovo jer će biti ljeto kad rodim.

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Valjda se nece raspast na guzici, ja ih zamisljam ka neke papirnate (nisam ih jos kupila). 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1

Prijavi adminu

haha nisu papirnate.  Mislim da će biti sasvim ok za držati hrpu uložaka! 

Leda2

Broj poruka: 536

Prijavi adminu

Ma super su, ja sam kupila dva paketa! Cure obavezno si kupite Chicco uloske, dva puta su veći od običnih i mislim da ce biti odlicni! 

=http://lilypie.com]

Baby1

Prijavi adminu

Ja ne mogu naći Chicco uloške, jel ih ima u dm-u??

Mila7

Broj poruka: 584

Prijavi adminu

Ja sam uloske kupila u King Crossu u Chicco ducanu. DM ih nema, barem ih ja nisam nasla

• antonija2

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

Mila

Ja sam uloske kupila u King Crossu u Chicco ducanu. DM ih nema, barem ih ja nisam nasla

Tak sam i ja, i jos sam iskoristila onaj dm-ov popust iz knjizice za trudnice pa sam te uloske, a i ostale sitnice dobila prilicno jeftino...

Ivchy2

Broj poruka: 21

Prijavi adminu

Chicco uloške možete kupiti i u Konzumu, obično stoje na policama di su pelene

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.