Ja sam kupila mrežaste gaće u Konzumu, Tosamine 5 kom ti je 20 kn i još imala popust od 4 kn, mislim da ti je bacanje novca kupovati pamučne gace za rodilište!I ja sam te uzela, čine mi se baš dobre, fine, mekane… ali imali su samo L veličinu i uvijek imaju samo L Tako da sam uzela 1 pakiranje za sad, a vidjet ću kasnije šta ću.
Leda, još malo, još malo i stiže tvoja bebica!!A joj da, samo mi svi0 idu na živce sa svojim prognozama, nećeš ti do prvog Maja a ja luda, ko tenk sam teško mi je, va3ni lijepo vrijeme a ništa ne mogu raditi, još sljedeci tjedan da izdržim imymo neke majstore u kući i onda mogu!
Kad beba odluci, izaci ce. Tako im i reci!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
A kakva je uloga tih mrezastih meni to nista nije jasnoTo su jednokratne gaćice koje možeš baciti nakon upotrebe (ali čula sam da ih žene znaju i oprati po nekoliko puta). Znači, u bolnici možda najpraktičnije, a i da si ne uništiš pamučne ako ti procuri.Ja sam mislila mozda da šav lakse dise?
Pa i to vjerojatno, a i nisu tako čvrste kao pamučne, ne stisnu tako, bar ja mislim... Tako da mislim da je to u svakom slučaju pozitivno!
Sortiraj odgovore
Najstariji