"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina5
    11. Travanj 2015. 12:31

Bok ekipa ja jos nis od tih sitnica nisan krenila kupovat! Kad vidin vas lagano me panika vata hahahah al bar vidin di kad sta triban kupit popis se samo povecava! Znaci tetra muiller (koliko?) rediji isto, gacice jednokratne bi mogla u lidla uze pamucne nisu skupe i kvalitetne su, pomalo slazen koncepciju hahaah

Leda2
    11. Travanj 2015. 13:33

Ja sam kupila mrežaste gaće u Konzumu, Tosamine 5 kom ti je 20 kn i još imala popust od 4 kn, mislim da ti je bacanje novca kupovati pamučne gace za rodilište!

=http://lilypie.com]

Baby1
    11. Travanj 2015. 13:49

A u Mulleru gaćice jednokratne nemojte uzimati, moja preporuka, jer su nekako "najlonske", nikako mi se nisu svidjele  Cijena je isto oko 20kn-5kom.

Vmnina
    11. Travanj 2015. 16:23

A kakva je uloga tih mrezastih meni to nista nije jasno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.