Bok ekipa ja jos nis od tih sitnica nisan krenila kupovat! Kad vidin vas lagano me panika vata hahahah al bar vidin di kad sta triban kupit popis se samo povecava! Znaci tetra muiller (koliko?) rediji isto, gacice jednokratne bi mogla u lidla uze pamucne nisu skupe i kvalitetne su, pomalo slazen koncepciju hahaah
Ja sam kupila mrežaste gaće u Konzumu, Tosamine 5 kom ti je 20 kn i još imala popust od 4 kn, mislim da ti je bacanje novca kupovati pamučne gace za rodilište!
I ja sam te uzela, čine mi se baš dobre, fine, mekane... ali imali su samo L veličinu i uvijek imaju samo L Tako da sam uzela 1 pakiranje za sad, a vidjet ću kasnije šta ću.
Leda, još malo, još malo i stiže tvoja bebica!!
Ja sam kupila mrežaste gaće u Konzumu, Tosamine 5 kom ti je 20 kn i još imala popust od 4 kn, mislim da ti je bacanje novca kupovati pamučne gace za rodilište!I ja sam te uzela, čine mi se baš dobre, fine, mekane… ali imali su samo L veličinu i uvijek imaju samo L Tako da sam uzela 1 pakiranje za sad, a vidjet ću kasnije šta ću.
Leda, još malo, još malo i stiže tvoja bebica!!
A joj da, samo mi svi0 idu na živce sa svojim prognozama, nećeš ti do prvog Maja a ja luda, ko tenk sam teško mi je, va3ni lijepo vrijeme a ništa ne mogu raditi, još sljedeci tjedan da izdržim imymo neke majstore u kući i onda mogu!
=http://lilypie.com]
Ja sam kupila mrežaste gaće u Konzumu, Tosamine 5 kom ti je 20 kn i još imala popust od 4 kn, mislim da ti je bacanje novca kupovati pamučne gace za rodilište!I ja sam te uzela, čine mi se baš dobre, fine, mekane… ali imali su samo L veličinu i uvijek imaju samo L Tako da sam uzela 1 pakiranje za sad, a vidjet ću kasnije šta ću.
Leda, još malo, još malo i stiže tvoja bebica!!A joj da, samo mi svi0 idu na živce sa svojim prognozama, nećeš ti do prvog Maja a ja luda, ko tenk sam teško mi je, va3ni lijepo vrijeme a ništa ne mogu raditi, još sljedeci tjedan da izdržim imymo neke majstore u kući i onda mogu!
Kad beba odluči Sretno!!
A kakva je uloga tih mrezastih meni to nista nije jasnoTo su jednokratne gaćice koje možeš baciti nakon upotrebe (ali čula sam da ih žene znaju i oprati po nekoliko puta). Znači, u bolnici možda najpraktičnije, a i da si ne uništiš pamučne ako ti procuri.
Ja sam mislila mozda da šav lakse dise?
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji