e curke vidim da vas ovdje nitko nije obavijestio pa evo u ponedjeljak opet akcija u Lidlu..
http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=270
Laura 21.08.2014 :-*
žene drage, vidim da netko traži odjelca broj 50, ja ih prošli tjedan vidila u h&m-u na cvijetnom... nisu baš jeftina... al su mi slatka do bola..
Dixi 14.12.11.
Ivan 10.12.14.
Sad sam u 35 tjednu..jucer sam se opremila dosta.. Kupila sam u c&a 5x carapica pamucnih, jedan bodi dugi rukava, rucnik sa kapuljacom, to sve u c&a a u mulleru sam kupila dvije bocice od nuka(jedna staklena jedna plasticna) i jednu bocicu od aventea i dvije dudice isto od aventa, vlazne maramice one s kutijom, tetra pelene, termometar.. Jedino mi je zao sto su u c&a rasprodali ono odjelce mekano s kapuljacom , ostals su im samo neka al su dole sa otvorenim nogavicama..
Ovo u lidlu moram odma u pon kad je sve jeftino da se jos bar sa 2,3 bodica dugih rukava opremim.
zebrica
Onda si skoro spremna Sudeći po tome kad ti je termin mislim da ti štramplice za bebu za izlazak iz bolnice definitvno ne trebaju.
Vidim da si uzela bočice - pretpostavljam da je to "za svaki slučaj" ako s dojenjem bude problema - tako sam i ja napravila s tim da sam uzela i jednu kutiju adaptiranog - i spasilo nas je dok dojenje nije profunkcioniralo
Sortiraj odgovore
Najstariji