"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    01. Listopad 2014. 21:36

Zebrice...imaš u kiku debljih čarapica...3 para 25kn :)

Tina0208
    02. Listopad 2014. 10:08

e curke vidim da vas ovdje nitko nije obavijestio pa evo u ponedjeljak opet akcija u Lidlu..
    http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=270   

Laura 21.08.2014 :-*

tejo
    02. Listopad 2014. 11:06

žene drage, vidim da netko traži odjelca broj 50, ja ih prošli tjedan vidila u h&m-u na cvijetnom... nisu baš jeftina... al su mi slatka do bola..

Dixi 14.12.11.
    Ivan 10.12.14.

Pilici
    02. Listopad 2014. 11:55

Sad sam u 35 tjednu..jucer sam se opremila dosta.. Kupila sam u c&a 5x carapica pamucnih, jedan bodi dugi rukava, rucnik sa kapuljacom, to sve u c&a a u mulleru sam kupila dvije bocice od nuka(jedna staklena jedna plasticna) i jednu bocicu od aventea i dvije dudice isto od aventa, vlazne maramice one s kutijom, tetra pelene, termometar.. Jedino mi je zao sto su u c&a rasprodali ono odjelce mekano s kapuljacom , ostals su im samo neka al su dole sa otvorenim nogavicama.. 
    Ovo u lidlu moram odma u pon kad je sve jeftino da se jos bar sa 2,3 bodica dugih rukava opremim.

zebrica

• paris
    02. Listopad 2014. 12:07

Onda si skoro spremna  Sudeći po tome kad ti je termin mislim da ti štramplice za bebu za izlazak iz bolnice definitvno ne trebaju.
    Vidim da si uzela bočice - pretpostavljam da je to "za svaki slučaj" ako s dojenjem bude problema - tako sam i ja napravila s tim da sam uzela i jednu kutiju adaptiranog - i spasilo nas je dok dojenje nije profunkcioniralo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.