"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    01. Listopad 2014. 15:36

iskreno, i meni te rukavice tako djeluju da bi mogla bebica plakati... ja ni po najvećim minusima ne nosim rukavice  jer ne volim taj feeling na rukama, tak da ak će gospodična biti imalo na mamu, čini mi se da će tako biti i s njom...

Tina0208
    01. Listopad 2014. 15:46

sto se tice onih hlacica s nogavicama..ja ih svojoj maloj oblacim,ali nogice su joj uvijek ispod njih hladne,tako da racunajte da ce to zimi bit jos veci slucaj..
    sto se tice tih rukavica ja ih nisam koristila,a ni imala jer mi je to ruzno za vidjet..kad se i izgrebe po licu to joj odmah za par minuta prode ko da nije ni bilo,a sad vec redovito rezemo noktice pa se vise ni ne grebe..
    slinceke jos ne koristimo jer nije pocela slinit onako prav..samo se tetra pelenama zasad sluzimo za bljuckanje i takve situacije..

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    01. Listopad 2014. 15:51

hvala ti paris ... mi smo u kući i grijemo se na drva pa mi je i to dodatna zabrinjavajuća činjenica... ne moram ni spominjati da mi svekrva već mjesecima priča kako će mi se beba smrznuti (neće, jer dragi i ja zadnjih 5 godina živimo tu di živimo i fala bogu bolesni nismo bili) i da bi bilo najpametnije da smo kod njih jer imaju centralno (i imali bi mene stalno pod kontrolom što i kako s bebicom radim) tako da će ako nikad onda kad ona dođe biti duple čarapice na nogama 

• paris
    01. Listopad 2014. 15:55

Nema na čemu i mene je izluđivalo to oblačenje bebe po zimi!  Ne znaš jel joj vruće ili hladno pa ju pipaš stalno i opet niš ne zaključiš 

cloudy
    01. Listopad 2014. 15:57

pa da... tog je mene frka... jer lako je za mene i dragog, ak nam je hladno skužimo i sami, al za bebicu mi je malo bed...em nemam iskustva s njima, em mi ona ne može reći jel joj hladno, toplo, taman....

bubica11
    01. Listopad 2014. 19:22

cloudy

pa da… tog je mene frka… jer lako je za mene i dragog, ak nam je hladno skužimo i sami, al za bebicu mi je malo bed…em nemam iskustva s njima, em mi ona ne može reći jel joj hladno, toplo, taman….

Ja sam kupila sobni termometar i održavati cemo temperaturu na 18 do 20 stupnjeva.tako vele da je najbolje.ja se nekako vise bojim pretopljavanja bebe nego li da ce joj biti hladno...neki roditelji navuku tu djecu u sto slojeva i jos bude vruce u kuci ili stanu...to mi je uzas.al opet sto ja znam!!tek mi je prvo hihi bolje da sutim

paris
    02. Listopad 2014. 10:13

cloudy

pa da… tog je mene frka… jer lako je za mene i dragog, ak nam je hladno skužimo i sami, al za bebicu mi je malo bed…em nemam iskustva s njima, em mi ona ne može reći jel joj hladno, toplo, taman….

Kažu da je najbolje dijete oblačiti prema sebi - definitivno ih nije dobro pretoplo obući jer se preznoje... Meni je bilo prilično zahtjevno prilagoditi se tome jer sam stalno mislila kak mu je zima 

Pilici
    01. Listopad 2014. 17:05

Curke di kupit te carapice, mislim one kak deblje, c&a mozda?? Imamo zasad 3,4 para onih tankih carapica. I neznam sto bi joj obukla za izlazak iz bolnice , imam oni odjelce deblje što ima dole zatvoreno za nogice a gore je bez rukava neznsm kak bi drukčije objasnila, ali sta cu ispod body dugih rukava a na nogice neznam ..stramplice??

bubica11
    01. Listopad 2014. 19:18

Zebrica

Curke di kupit te carapice, mislim one kak deblje, c&a mozda?? Imamo zasad 3,4 para onih tankih carapica. I neznam sto bi joj obukla za izlazak iz bolnice , imam oni odjelce deblje što ima dole zatvoreno za nogice a gore je bez rukava neznsm kak bi drukčije objasnila, ali sta cu ispod body dugih rukava a na nogice neznam ..stramplice??

Imas debljih carapica u hmu s tim da ti nekad budu i na sniženju.meni je termin u subotu i imam spremno dugu bodi benkicu, stramplice pamučne,hlacice i majcu od pliša i deblje carapice.naravno i kapica je tu i posebna dekica.nadam se da ce to biti dobro  i meni je prva beba pa nisam sigurna ni i što haha

paris
    02. Listopad 2014. 10:16

Zebrica

zebrice, ne znam kad ti bebica dolazi ali možda ti pomogne moje iskustvo - mi smo išli van iz bolnice oko Božića i imao je na sebi pelenu, benkicu dugih rukava, tanke pamučne čarapice, jednodijelo odijelce onak malo deblje ko od pliša, kapicu i bio je zamotan u dekicu - ne baš predebelu.

Čarapica ovih debljih imaš i u H&M i u C&A...

zebrica

Iskrica1347
    01. Listopad 2014. 18:25

Umjesto rukavica uvijek možete navući čarapice na ruke ak vas baš brine grebanje .

bubica11
    01. Listopad 2014. 19:18

Iskrica1347

Umjesto rukavica uvijek možete navući čarapice na ruke ak vas baš brine grebanje .

Super ideja!nije mi palo na pamet

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI