hvala ti paris ... mi smo u kući i grijemo se na drva pa mi je i to dodatna zabrinjavajuća činjenica... ne moram ni spominjati da mi svekrva već mjesecima priča kako će mi se beba smrznuti (neće, jer dragi i ja zadnjih 5 godina živimo tu di živimo i fala bogu bolesni nismo bili) i da bi bilo najpametnije da smo kod njih jer imaju centralno (i imali bi mene stalno pod kontrolom što i kako s bebicom radim) tako da će ako nikad onda kad ona dođe biti duple čarapice na nogama
Nema na čemu i mene je izluđivalo to oblačenje bebe po zimi! Ne znaš jel joj vruće ili hladno pa ju pipaš stalno i opet niš ne zaključiš
pa da... tog je mene frka... jer lako je za mene i dragog, ak nam je hladno skužimo i sami, al za bebicu mi je malo bed...em nemam iskustva s njima, em mi ona ne može reći jel joj hladno, toplo, taman....
Curke di kupit te carapice, mislim one kak deblje, c&a mozda?? Imamo zasad 3,4 para onih tankih carapica. I neznam sto bi joj obukla za izlazak iz bolnice , imam oni odjelce deblje što ima dole zatvoreno za nogice a gore je bez rukava neznsm kak bi drukčije objasnila, ali sta cu ispod body dugih rukava a na nogice neznam ..stramplice??
zebrica
Umjesto rukavica uvijek možete navući čarapice na ruke ak vas baš brine grebanje .
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji