"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    01. Listopad 2014. 08:14

Francuska mljac...I ja bi 

14.06.2014. L ♥

tena123
    01. Listopad 2014. 10:57

ništa poslat ću vam malo francuske, ma nije čovijek normalan da svaki mjesec vadim krv za negativnu gupu a krvnu sliku do sad sam vadila 4 puta, tako da to isto ispada često.. i onda kad kažem da pretjeruje ljudi misle da sam lijena ići vadit krv, nalaze itd.. eto zašto sama liječim gljvičnu infekciju jer on da bi nešto prepisao mora napravit 101 pretragu, ajme kako me živcira, a prije selidbe sam imala takvog doktora ma za poželit, znala sam da neću opet nači tako dobrog..

Tina0208
    01. Listopad 2014. 10:59

a gdje si odselila???

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    01. Listopad 2014. 14:18

cure nemojte se ljutiti al dajte molim vas preselite raspravu u opću brbljaonicu. ovo je druga tema. hvala

kimito
    01. Listopad 2014. 14:35

Slažem se.. iako i meni sline cure na ovu francusku, često zadnjih dva-tri dana kad vidim da je ova tema aktualna idem kliknut jer sam baš trenutno u tome, a kad ono nema veze s pripremama za bebu..

cloudy
    01. Listopad 2014. 14:36

:) meni je još sinoć palo na pamet da smo se ovdje zapričale o skroz nečem drugom ... šta ćeš, žene  nego ... da se vratimo na pripreme :D koliko ste si čarapica nabavile? koliko njih uopće treba? i šta je s partiklićima, kolko njih ? ja što se toga tiče nemam puno,... 3 para čarapica i za sada 2 partiklića, a ne znam ni sama kolko će mi toga zaista biti potrebno

Dada32
    01. Listopad 2014. 14:37

Žene, kod mene u Konzumu bodići dugih rukava po 30 kn, kombinezonići tj. odjelca malo skuplja po 50. Jedini je problem kaj su veći brojevi, npr. od 68 na dalje. Ima i za veće klince gaćice i trenirkice, za curice ima cijeli Hello Kitty asortiman ali nisam tome gledala cijene. 

Imaju i ručnike za bebe i ogrtače za poslije kupanja (oni su skuplji: 99kn).

cloudy
    01. Listopad 2014. 14:43

ručnici i ajde, ali za robicu nisam ziher... kolko sam čula iskustva konzumova se robica brzo rastegne, izgubi boju, pofuca  :/ ... ne znam iz osobnog iskustva ali tako sam čula... ja imam doma jedan njihov kplus ručnik već par godina i on je ok, a za ovo ostalo kažem ne znam,,,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.