Uvijek AS. Dovoljna je sekunda kako su i drugi rekli. I kak to misliš da će puziti - pa u AS je zavezana beba remenjem, nema kam puziti... vjeruj mi.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ma ja ću definitno AS, samo sam mislila da je podloga kruta pa zato zbog hladnoće, ali i ja ću vas poslušat i neću ništa stavit, preko će ići i tako ona dekica za bebe koja nije tanka.. hvala cure na savjetima
Tina a jesi zakopcala malu u as?? Mislim ak si dekicu dole stavila... Posjet cu ja dvije dekice pa nek je njoj mekano i toplo lijepo..
zebrica
Gdje kupit toplomjer za bebu ?digitalni ili onaj standardni.u mulleru sam gledala jucer al mislim da je oko 200kn digitalni.ima di jeftinijih?
zebrica
Tena mi smo kupili podlogu za kolica-usko,a duze (recimo kao podstavljena pelena) i to mi je super za sve dijelove kolica (3u1),kad smo isli iz rodilista tu podligu smo presavili na 3dijela i stavili u AS i sad ju stalno saltamo iz AS u kosaru (jos uvijek samo to koristimo)..
Mislim da ta podloga ima za kupiti u KTCu i nije uopce skupa,a s obzirom da je moja beba nedonosce ipak mi je malo kao zasticenija nego da ju stavim diretno na platno AS (mozda samo psiholoski faktor...ali ovo zacas stavim u ves-masinu, operem..i znam da je moja cura uvijek na cistom..
što se toplomjera tiče kod nas se, bar kolko ja znam, ne mogu kupiti oni sa živom (klasični) nego samo digitalni... ali u bih se još uvijek živin može nabaviti pa ću ja tamo svoj.... :) ako je kome blizu neka i tamo pogleda jer su dosta jeftiniji/isplativiji
Da da cloudy živin se vise ne moze kupiti.steta jer je najtočniji.
Sortiraj odgovore
Najstariji