"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    02. Listopad 2014. 21:17

Uvijek AS. Dovoljna je sekunda kako su i drugi rekli. I kak to misliš da će puziti - pa u AS je zavezana beba remenjem, nema kam puziti... vjeruj mi.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

tena123
    02. Listopad 2014. 21:27

ma ja ću definitno AS, samo sam mislila da je podloga kruta pa zato zbog hladnoće, ali i ja ću vas poslušat i neću ništa stavit, preko će ići i tako ona dekica za bebe koja nije tanka.. hvala cure na savjetima

Pilici
    02. Listopad 2014. 22:37

Tina a jesi zakopcala malu u as?? Mislim ak si dekicu dole stavila... Posjet cu ja dvije dekice pa nek je njoj mekano i toplo lijepo..

zebrica

Pilici
    02. Listopad 2014. 22:37

Ponjet*

zebrica

Pilici
    02. Listopad 2014. 22:40

Gdje kupit toplomjer za bebu ?digitalni ili onaj standardni.u mulleru sam gledala jucer al mislim da je oko 200kn digitalni.ima di jeftinijih?

zebrica

Hope
    03. Listopad 2014. 01:05

Tena mi smo kupili podlogu za kolica-usko,a duze (recimo kao podstavljena pelena) i to mi je super za sve dijelove kolica (3u1),kad smo isli iz rodilista tu podligu smo presavili na 3dijela i stavili u AS i sad ju stalno saltamo iz AS u kosaru (jos uvijek samo to koristimo)..
    Mislim da ta podloga ima za kupiti u KTCu i nije uopce skupa,a s obzirom da je moja beba nedonosce ipak mi je malo kao zasticenija nego da ju stavim diretno na platno AS (mozda samo psiholoski faktor...ali ovo zacas stavim u ves-masinu, operem..i znam da je moja cura uvijek na cistom.. 

cloudy
    03. Listopad 2014. 08:56

što se toplomjera tiče kod nas se, bar kolko ja znam, ne mogu kupiti oni sa živom (klasični) nego samo digitalni... ali u bih se još uvijek živin može nabaviti pa ću ja tamo svoj.... :) ako je kome blizu neka i tamo pogleda jer su dosta jeftiniji/isplativiji

bubica11
    03. Listopad 2014. 10:01

Da da cloudy živin se vise ne moze kupiti.steta jer je najtočniji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.