Spremit cu ja i carapice i stramplice pa ako ce trebat da ima :) mada je voznja kojih pola sata a u autu nebude zima :) da skoro sam sve kupila, sad su na redu kolica . Kupila sam bočice pa ako ce trebat, ali dat cu sve od sebe da dojim, a koje su adaptirano uzela, koja su najbolja adaptirana, pitam za slučaj da ce nam trebat , nadam se da neće
zebrica
Iskoristit ćeš već i štramplice ako ne budu trebale kad idete van. Što se adaptiranog tiče, ja sam uzela kutiju Bebimila da imam, a onda kad se ispostavilo da ćemo više nego kaj sam ja ikad htjela biti na tome onda smo prešli na Aptamil - on nekak je i najskuplji, sad dal je zbilja toliko bolji ne znam. Mi smo ga uzeli jer su nam ga svi preporučili.
Aha dobro da znam za svaki slucaj.koliko ti ima bebica sad mjeseci?
zebrica
Pozdrav curke!:)
Spremam se za vikend na dječji sajam,pa me interesira vaše mišljenje i preporuke.Da li je bolje kupit baby gym ili ležaljku(njihaljku),ili oboje?Termin mi je 26.01.2015.
I ♡ my baby !!
mame trebam savjet, ovako rodit ću u 12 mj i za izlazak iz bolnice sam mislila uzet AS, e sad me zanima dali treba u nju još stavit neku dekicu za pologu jer mi je malo tupavo stavit je samo tako unuta, i mslila sam još jednu dekicu za preko, pošto će biti hladno a robicu bi onako deblju kapicu, dugu bodi benkicu, štramlice i preko gege ili kako se već zove ono odjelce dugo s zatvorenim nogicama, da odmah moram ponjeti jednu tetru jer bolnica traži tako da će je široko povit, mislim da je to sve dovoljno nebi je htijela pretrpavat a moja sestra kaže da joj se to čini nekako malo, šta vi mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji