"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    02. Listopad 2014. 12:18

Spremit cu ja i carapice i stramplice pa ako ce trebat da ima :) mada je voznja kojih pola sata a u autu nebude zima :) da skoro sam sve kupila, sad su na redu kolica . Kupila sam bočice pa ako ce trebat, ali dat cu sve od sebe da dojim, a koje su adaptirano uzela, koja su najbolja adaptirana, pitam za slučaj da ce nam trebat , nadam se da neće 

zebrica

• paris
    02. Listopad 2014. 12:30

Iskoristit ćeš već i štramplice ako ne budu trebale kad idete van. Što se adaptiranog tiče, ja sam uzela kutiju Bebimila da imam, a onda kad se ispostavilo da ćemo više nego kaj sam ja ikad htjela biti na tome onda smo prešli na Aptamil - on nekak je i najskuplji, sad dal je zbilja toliko bolji ne znam. Mi smo ga uzeli jer su nam ga svi preporučili.

Pilici
    02. Listopad 2014. 12:39

Aha dobro da znam za svaki slucaj.koliko ti ima bebica sad mjeseci?

zebrica

luna05
    02. Listopad 2014. 12:40

Pozdrav curke!:)
    Spremam se za vikend na dječji sajam,pa me interesira vaše mišljenje i preporuke.Da li je bolje kupit baby gym ili ležaljku(njihaljku),ili oboje?Termin mi je 26.01.2015. 

I ♡ my baby !!

• paris
    02. Listopad 2014. 13:11

Sad je 9 mj 

tena123
    02. Listopad 2014. 14:52

mame trebam savjet, ovako rodit ću u 12 mj i za izlazak iz bolnice sam mislila uzet AS, e sad me zanima dali treba u nju još stavit neku dekicu za pologu jer mi je malo tupavo stavit je samo tako unuta, i mslila sam još jednu dekicu za preko, pošto će biti hladno a robicu bi onako deblju kapicu, dugu bodi benkicu, štramlice i preko gege ili kako se već zove ono odjelce dugo s zatvorenim nogicama, da odmah moram ponjeti jednu tetru jer bolnica traži tako da će je široko povit, mislim da je to sve dovoljno nebi je htijela pretrpavat a moja sestra kaže da joj se to čini nekako malo, šta vi mislite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.