"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    02. Listopad 2014. 14:52

mame trebam savjet, ovako rodit ću u 12 mj i za izlazak iz bolnice sam mislila uzet AS, e sad me zanima dali treba u nju još stavit neku dekicu za pologu jer mi je malo tupavo stavit je samo tako unuta, i mslila sam još jednu dekicu za preko, pošto će biti hladno a robicu bi onako deblju kapicu, dugu bodi benkicu, štramlice i preko gege ili kako se već zove ono odjelce dugo s zatvorenim nogicama, da odmah moram ponjeti jednu tetru jer bolnica traži tako da će je široko povit, mislim da je to sve dovoljno nebi je htijela pretrpavat a moja sestra kaže da joj se to čini nekako malo, šta vi mislite?

Tina0208
    02. Listopad 2014. 15:09

tena123

mame trebam savjet, ovako rodit ću u 12 mj i za izlazak iz bolnice sam mislila uzet AS, e sad me zanima dali treba u nju još stavit neku dekicu za pologu jer mi je malo tupavo stavit je samo tako unuta, i mslila sam još jednu dekicu za preko, pošto će biti hladno a robicu bi onako deblju kapicu, dugu bodi benkicu, štramlice i preko gege ili kako se već zove ono odjelce dugo s zatvorenim nogicama, da odmah moram ponjeti jednu tetru jer bolnica traži tako da će je široko povit, mislim da je to sve dovoljno nebi je htijela pretrpavat a moja sestra kaže da joj se to čini nekako malo, šta vi mislite?

ja sam stavila dekicu jednu tanju ispod bebe u AS,sto se tice odjece ja mislim da je dovoljno jer nece beba bit dugo vani...tek toliko da ju prenesete u auto..uzmes deblju dekicu za pokrit i to bu ok... e i da...uzmi 2 tetre jer se siroko povija sa 2..

Laura 21.08.2014 :-*

LuKi5
    02. Listopad 2014. 15:19

tena123

Mi smo iz Zagreba putovali s bebacem za Zadar kad je imao 13 dana.Bio je u AS...nismo stavljali nikakvu podlogu nego smo ga samo pokrili dekicom kad je zahladilo. Stajali smo svakih, 1.5 sat da ga izvadimo iz AS da nije u tom položaju jer kažu da tako mali ne bi smjeli biti u AS duže od 2 sata bez prekida, sad koliko je to istina. Mi smo se poveli s onim, bolje spriječit nego liječit, :)

14.06.2014. L ♥

Pilici
    02. Listopad 2014. 15:10

Tena mislim da ti netreba podloga jos ispod as, ja sam mislila onaj jastuk i as ali kad sam vidjela as cini mi se to tak neprakticno. Lijepo ju zakopcam u as i pokrijem dekicom, u autu ce bit toplo tak da mislim da ce bit ok.

zebrica

cloudy
    02. Listopad 2014. 15:15

ja se slažem sa zebricom... nekak mi se jastuk/podloga čini nepraktičnim još u autosjedalici... ak je hladnije vrijeme malo ju zabundaš, pokriješ dekicom i to je to... pa toplo je u autima :D

Iskrica1347
    02. Listopad 2014. 15:32

Ja bih samo bebu pokrila sa tom dekicom, ne bih ništa stavljala u AS odispod.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Boška2
    02. Listopad 2014. 15:45

Ja sam pripremila dugu body benkicu,odijelce onak plisano,nema dolje zatvorene nogavice pa zato i carapice,kapicu tanju i deblju(ovisi o vremenu,koja ce trebati),jastuk da ne moram ga pokrivat dekicom i nosit cu ga u kosari,nekak mi je zgodnije nego u as kad je tak malecki. A as ce biti za sva ostala putovanja!!!

<3<3<3 Karl <3<3<3

LuKi5
    02. Listopad 2014. 15:52

Ako idete autom iz rodilišta moj ti je savjet ipak AS...Dovoljna je sekunda da moraš naglo kočiti, a u košari beba nije sigurna od takvih situacija. Meni je isto bilo nekako krivo stavljati bebana u AS jer mi je bio sav sitan i sve, ali mi je drago da jesam. Svakakvih budala ima na cesti i neopreznih vozača i svega i beba nigdje nije sigurna kao u AS.

Boška2
    02. Listopad 2014. 16:28

LuKi

Ako idete autom iz rodilišta moj ti je savjet ipak AS…Dovoljna je sekunda da moraš naglo kočiti, a u košari beba nije sigurna od takvih situacija. Meni je isto bilo nekako krivo stavljati bebana u AS jer mi je bio sav sitan i sve, ali mi je drago da jesam. Svakakvih budala ima na cesti i neopreznih vozača i svega i beba nigdje nije sigurna kao u AS.

Ma to znam,samo nekak mislim da ce mi puziti u toj sjedalici!  Ne kuzim ni sama sebe. Znam da je as sigurniji,ali ja mislila kosaru onak ucvrstiti remenom u autu?! Ili... nisam pametna

<3<3<3 Karl <3<3<3

14.06.2014. L ♥

• paris
    02. Listopad 2014. 15:59

Tena, i ja mislim da ti ne treba podloga za AS. One same po sebi dosta griju i neće bebi biti haldno pogotovo ako ima dekicu još gore.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI