Tena mislim da ti netreba podloga jos ispod as, ja sam mislila onaj jastuk i as ali kad sam vidjela as cini mi se to tak neprakticno. Lijepo ju zakopcam u as i pokrijem dekicom, u autu ce bit toplo tak da mislim da ce bit ok.
zebrica
ja se slažem sa zebricom... nekak mi se jastuk/podloga čini nepraktičnim još u autosjedalici... ak je hladnije vrijeme malo ju zabundaš, pokriješ dekicom i to je to... pa toplo je u autima :D
Ja bih samo bebu pokrila sa tom dekicom, ne bih ništa stavljala u AS odispod.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja sam pripremila dugu body benkicu,odijelce onak plisano,nema dolje zatvorene nogavice pa zato i carapice,kapicu tanju i deblju(ovisi o vremenu,koja ce trebati),jastuk da ne moram ga pokrivat dekicom i nosit cu ga u kosari,nekak mi je zgodnije nego u as kad je tak malecki. A as ce biti za sva ostala putovanja!!!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Ako idete autom iz rodilišta moj ti je savjet ipak AS...Dovoljna je sekunda da moraš naglo kočiti, a u košari beba nije sigurna od takvih situacija. Meni je isto bilo nekako krivo stavljati bebana u AS jer mi je bio sav sitan i sve, ali mi je drago da jesam. Svakakvih budala ima na cesti i neopreznih vozača i svega i beba nigdje nije sigurna kao u AS.
14.06.2014. L ♥
Tena, i ja mislim da ti ne treba podloga za AS. One same po sebi dosta griju i neće bebi biti haldno pogotovo ako ima dekicu još gore.
ja sam negdje vidjela da netko šiva podloge za AS, pa si guglaj ako hoćeš, mislim da nisu bile tak niti skupe jako. Ja nebum stavljala nikaj u AS, minuta mi je do bolnice a i dobro bude bebica obućena, pokrita s dekicom i to je to :)
Ja sam za autosjedalicu svakako...bas kao sto luki kaze ima puno budala na cesti i jako se mora paziti ..vrat bebe je najosjetljiviji zato se beba vozi onako naopako u as dok je mala.
Sortiraj odgovore
Najstariji