što se toplomjera tiče kod nas se, bar kolko ja znam, ne mogu kupiti oni sa živom (klasični) nego samo digitalni... ali u bih se još uvijek živin može nabaviti pa ću ja tamo svoj.... :) ako je kome blizu neka i tamo pogleda jer su dosta jeftiniji/isplativiji
Da da cloudy živin se vise ne moze kupiti.steta jer je najtočniji.
Cure, dobar dan! Što se toplomjera tiče, ja vam preporučam običan digitalni iz apoteke - ja sam ga platila oko 30-ak kn. Ja sam kupila digitalni i za uho i za čelo i za svašta i platila ga preko 300 kn a onda kad je bila frka svi pedijatri i sestre u bolnici su nam rekli da je najbolji običan jer temp bebi ionak treba mjeriti u guzi...
Što se tiče živinog i ovog digitalnog ja bih rekla (iz iskustva mjerenja temp u guzi preko 10 dana svaka 3 sata) da vrlo blizu pokazuju a jedina razlika mi je u tome što mi je digitalni nekak brži.
meni su ovi digitalni totalno bezveze... imala priliku koristiti nekoliko i uvijek su mi pokazali drugačiju temperaturu nego onaj živin.... baš iz tog razloga planiram nabaviti živin i to preko grane, jer eto tamo još nisu zabranili njihovu upotrebu...a i cijena im je kolko čujem dosta prihvatljiva tako da, možda već idući tjedan (ako uhvatimo vremena) idemo to kupit
A ne znam, možda ovisi kakav je digitalni. Dok sam bila u bolnici s malim kad je imao 2 mj. baš sam uspoređivala kak mjeri živin i digitalni i zbilja nije bilo neke velike razlike. Ma najvažnije je da si nabaviš ono s čim ćeš se osjećati najsigurnije
Vidim da nisam napisala, ne mislim na digitalni za uho i čelo - ti niš ne valjaju. Nego digitalni koji izgleda ko i živin...
eee da.. digitalci za uho.... očito je onda u tome bio problem... jer temperatura je dosta bila različita, a ne bi se baš s bebicom volila zeznut... znači obični digitalac... nekak mi se čini da će biti i taj i živin... znaš kak se kaže, dvaput je dvaput
Da cloudy !!!
U BiH su puno jeftiniji toplomjeri!!!
Za NEpovjerovati- meni moja beba u 2 dana "ubila" 2 toplomjera-mana zivinog topl.je ta da se duze drzi u guzi,a moje dijete nije toliko mirno..u sekundi kad sam joj mjerila ga je puknula nogom (ni sama ne znam kako), pao na pod i ziva se rasula..poslije joj stavila digitalni- a ona ga ispalila zajedno sa kakicom- pokakala ga CIJELOG!!! I on riknuo! Onda sam tu isla u ljekarnu uzeti topl.za u uho i laze,l ne i skuplji nego u BiH!
Najobičniji digitalni, kako kaže Paris koji izgleda ko živin, nije skup, ima ga u svakoj ljekarni, a bome dok beba kuri onako kako spada(39-40) ne budeš mogla sa živinim, jer ipak je baba na toj temp. itekako razdražljiva da bi bila mirna da joj možeš sa živinim izmjeriti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji