"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris
    03. Listopad 2014. 10:08

Cure, dobar dan!   Što se toplomjera tiče, ja vam preporučam običan digitalni iz apoteke - ja sam ga platila oko 30-ak kn. Ja sam kupila digitalni i za uho i za čelo i za svašta i platila ga preko 300 kn a onda kad je bila frka svi pedijatri i sestre u bolnici su nam rekli da je najbolji običan jer temp bebi ionak treba mjeriti u guzi...

Što se tiče živinog i ovog digitalnog ja bih rekla (iz iskustva mjerenja temp u guzi preko 10 dana svaka 3 sata) da vrlo blizu pokazuju a jedina razlika mi je u tome što mi je digitalni nekak brži.

cloudy
    03. Listopad 2014. 10:10

meni su ovi digitalni totalno bezveze... imala priliku koristiti nekoliko i uvijek su mi pokazali drugačiju temperaturu nego onaj živin.... baš iz tog razloga planiram nabaviti živin i to preko grane, jer eto tamo još nisu zabranili njihovu upotrebu...a i cijena im je kolko čujem dosta prihvatljiva tako da, možda već idući tjedan (ako uhvatimo vremena) idemo to kupit

• paris
    03. Listopad 2014. 10:14

A ne znam, možda ovisi kakav je digitalni. Dok sam bila u bolnici s malim kad je imao 2 mj. baš sam uspoređivala kak mjeri živin i digitalni i zbilja nije bilo neke velike razlike. Ma najvažnije je da si nabaviš ono s čim ćeš se osjećati najsigurnije 

• paris
    03. Listopad 2014. 10:15

Vidim da nisam napisala, ne mislim na digitalni za uho i čelo - ti niš ne valjaju. Nego digitalni koji izgleda ko i živin...

cloudy
    03. Listopad 2014. 10:27

eee da.. digitalci za uho.... očito je onda u tome bio problem... jer temperatura je dosta bila različita, a ne bi se baš s bebicom volila zeznut... znači obični digitalac... nekak mi se čini da će biti i taj i živin... znaš kak se kaže, dvaput je dvaput 

Hope
    03. Listopad 2014. 10:28

Da cloudy !!!
    U BiH su puno jeftiniji toplomjeri!!!
    Za NEpovjerovati- meni moja beba u 2 dana "ubila" 2 toplomjera-mana zivinog topl.je ta da se duze drzi u guzi,a moje dijete nije toliko mirno..u sekundi kad sam joj mjerila ga je puknula nogom (ni sama ne znam kako), pao na pod i ziva se rasula..poslije joj stavila digitalni- a ona ga ispalila zajedno sa kakicom- pokakala ga CIJELOG!!! I on riknuo! Onda sam tu isla u ljekarnu uzeti topl.za  u uho i laze,l ne i skuplji nego u BiH!

renata6
    03. Listopad 2014. 10:36

Najobičniji digitalni, kako kaže Paris koji izgleda ko živin, nije skup, ima ga u svakoj ljekarni, a bome dok beba kuri onako kako spada(39-40) ne budeš mogla sa živinim, jer ipak je baba na toj temp. itekako razdražljiva da bi bila mirna da joj možeš sa živinim izmjeriti.

renata6
    03. Listopad 2014. 10:36

Baba, mislim beba, pobjeglo slovo..

Pilici
    03. Listopad 2014. 12:48

Znaci ljekarna za digitalni da nije skup :) sad se jos moram posvetit trazenju i Kupnji kolica:)

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.