"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    30. Rujan 2014. 16:45

vas dvije ste danas prave domaćice ... ja na kraju stamanila pirošku od čokolade 

cloudy
    30. Rujan 2014. 16:59

hm... ovaj moj dr. je inače voditelj u sisačkom rodilištu odjela tako da valjda bi me poslao ako će me njegovi u bolnici tražiti... ma joj, ja bi taj igtt tak rado izbjegla zbog one glukoze

MalaMuca
    30. Rujan 2014. 18:20

Ma nije ta glukoza tak strašna, meni je bila fina. 
    A kolko sam skužila šalju tak u 25.tjednu trudnoće pa nadalje

• lusilu
    30. Rujan 2014. 18:34

Evo ja 35+3 i do sad nije bilo potrebe al sam si rjesila da to napravim u domu zdravlja a ne u petrovoj.

Lusilu

LuKi5
    30. Rujan 2014. 18:41

Meni je ta glukoza bila baš fina, petosatni OGTT u Vinogradskoj mi je bio blagi horor jer mi je dala tu glukozu polurazmućenu u toploj vodi pošto su pomiješali termine tamo pa sestra nije dan prije u frižider stavila moju glukozu,s tim da su mi tamo svakih pola sata vadili dvije bočice krvi, jedna za glukozu, jedna za inzulin, al ajde de ispila sam to,i odležala iako je bilo koma 5 sati umirat od dosade. U Petrovoj OGTT mi je bio super, 3 vađenja, natašte, nakon sat i nakon 2...mala čašica glukoze, koja mi je fino sjela, letila sam okolo, a letio i šečer u visine 

14.06.2014. L ♥

tena123
    30. Rujan 2014. 19:09

ja ne želim pričat o OGTT-u ,
    ali evo i ja sam jutros išla na vađenje krvi, pošto moj doktor voli davat uputnice to mu je hobi valjda, vadila sam urin i krvnu sliku cijelu, ali da i ja sam b- krvna grupa pa mi svaki mjesec daje uputnicu na testove senzibilizacije, šta nije to malo previše mislim svaki mj..
    ihh da ja danas napravila francusku, jedva čekam da je smažem baš sam je se zazeljela

Mum of four
    30. Rujan 2014. 19:12

Joj meni je ta glukoza odvartna

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

cloudy
    30. Rujan 2014. 21:14

Tena...svaki mjesec?ja sam u 12 tjednu vadila i sad u 24...moj valkda nije tip od uputnica francuska....sad se i meni to jede....nisam već jako dugo...uh...baš bi si to mogla jedan dan napravit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.