:) misliš da ni u 1. mj neću morat nikakve čarapice ispod jednodjelnih? jer frka me tih nogica jer ja stalno imam hladne noge... pogotovo kad nam dođu u goste pa da ne krenu komentari da će mi se dijete razbolit.... iako realno kad gledam u toj oblekici sa zatvorenim stopalima im ne bi smjelo biti hladno... izludit će me ta robica... šta čega koliko i u kojim veličinama... već sam si rekla da si moram napraviti popis čega kolko imam u kojoj veličini pa da si znam nabaviti... jer koliko sam skužila u onom second handu di sam prošli tjedan naletila na robicu po 5 kn i idući tjedan imaju iste cijene pa se već sada brusim na šoping
Kaj je to "partiklić"?
Ja imam dosta čarapica, ali samo zato kad sam ih dobila kod kolegice čija je beba narasla. Međutim, i ja si mislim da neću bebi oblačiti čarape ako već ima odjelce ili hlačice sa stopalima, jer računam da ju ionako budem pokrivala pa bi joj bilo prevruće.
Muči me to kaj sam htjela kupiti jedno odjelce br. 50 za izlazak iz bolnice i baš sad nigdje nema, nego sve 56. A nije da mi se ide u Zg baš samo zbog toga.
Dada - partiklić ti je bavarin/slinček/ono kaj se stavi ispod vrata da beba ne pljucka po odjeći a kasnije kad jede da se cijeli ne isprlja.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
e da... sad sje sjetih, a što je s rukavicama? jel i to treba... jer čitam po nekim stranicama da je preporučljivo ih imat da se beba ne izgrebe s noktićima i tome slično...
Aaa, slinček ili podbradač!
Njih imam u različitim verzijama.
I rukavice sam isto dobila na posudbu, ali su mi sve kolegice rekle da ih njihove bebe nisu trpile ni malo, i da im na kraju nisu stavljale nego su se malci pogrebali, ali da im je to bilo lakše podnijeti nego neutješni plač i mahanje rukicama dok im nisu skinule rukavice...
iskreno, i meni te rukavice tako djeluju da bi mogla bebica plakati... ja ni po najvećim minusima ne nosim rukavice jer ne volim taj feeling na rukama, tak da ak će gospodična biti imalo na mamu, čini mi se da će tako biti i s njom...
sto se tice onih hlacica s nogavicama..ja ih svojoj maloj oblacim,ali nogice su joj uvijek ispod njih hladne,tako da racunajte da ce to zimi bit jos veci slucaj..
sto se tice tih rukavica ja ih nisam koristila,a ni imala jer mi je to ruzno za vidjet..kad se i izgrebe po licu to joj odmah za par minuta prode ko da nije ni bilo,a sad vec redovito rezemo noktice pa se vise ni ne grebe..
slinceke jos ne koristimo jer nije pocela slinit onako prav..samo se tetra pelenama zasad sluzimo za bljuckanje i takve situacije..
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji