"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    30. Rujan 2014. 13:26

Ja eto čekam da mi dragi završi s poslom...jutros vadila krv i tak...šta ti radiš?

Pilici
    30. Rujan 2014. 13:39

Za sta si vadila krv?
    Spremam se ic radit rucak :)

zebrica

cloudy
    30. Rujan 2014. 14:16

ma redovbna pretraga u 24 tjednu pošto sam b- krvna grupa :) šta je fino za ručak? :)

cloudy
    30. Rujan 2014. 14:48

:) ma ne... kak mi se čini OGTT će me izbjeći :) bar mi je zadnji put rekao  da nema potrebe, vidjet ćemo što će reći idući tjedan... čevapčići mmm :) da su samo oni bilo bi super :D ja danas nemam ideje što jesti

Pilici
    30. Rujan 2014. 15:18

Aha :) 
    Pa nesto brzinski skemijaj hehe... Ja kuham gledam seriju na klokanici sam sve odjednom i sad odmor malo ..:)

zebrica

Pilici
    30. Rujan 2014. 15:26

Hehe pa da :) 
    Sta ima kod tebe sandra?

zebrica

Mum of four
    30. Rujan 2014. 15:27

evo i ja završavam ručak pa stiže obitelj gladna

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Pilici
    30. Rujan 2014. 16:22

Sta se kod vas radi za rucak

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.