tena imas pravo oko posjeta. Sto manje to bolje. Ja sam bila koma u bolnici I nisam htjela nikog drugog vidit osim dragog.

14.06.2014. L ♥
Tena...pa da...al da on nije takav ja bi lijepo rekla ljudima...zaboli me iskreno da se netko i naljuti i uvrijedi(vjerojatno će i takvih biti) meni je bebica najvažnija...mogu ljudi doći kad rodim i sve ali ne baš u prvih tjedan,dva..to me uopće ne zanima... ak se ko i najavi da nije od staraca i full bliskih budem bila umorna i nikakva...tak da mi ne budu mogli smetat
Bolje je , sigurno je to bilo zbog zivciranja, i ja sam takva cure, pogotovojl u zadnje vrijeme tak sam postsla osjetljiva, neželim nikog da se mjesa , savjet svačiji dobrodosao al petljanje bome necu. Sta radite?
zebrica
Ja eto čekam da mi dragi završi s poslom...jutros vadila krv i tak...šta ti radiš?
ma redovbna pretraga u 24 tjednu pošto sam b- krvna grupa :) šta je fino za ručak? :)
ma redovbna pretraga u 24 tjednu pošto sam b- krvna grupa :) šta je fino za ručak? :)
Aha..ja sam mislila mozda si na oggt isla. Juhica cevapcici i krumpir :)
zebrica
:) ma ne... kak mi se čini OGTT će me izbjeći :) bar mi je zadnji put rekao da nema potrebe, vidjet ćemo što će reći idući tjedan... čevapčići mmm :) da su samo oni bilo bi super :D ja danas nemam ideje što jesti
:) ma ne… kak mi se čini OGTT će me izbjeći :) bar mi je zadnji put rekao da nema potrebe, vidjet ćemo što će reći idući tjedan… čevapčići mmm :) da su samo oni bilo bi super :D ja danas nemam ideje što jesti
Draga i ja se ponadala da će me Ogtt izbjec pa kad ono danas paf morate to napravit.bila na prvom pregledu u petrovoj i oni traže tajnalaz
Lusilu
Aha :)
Pa nesto brzinski skemijaj hehe... Ja kuham gledam seriju na klokanici sam sve odjednom i sad odmor malo ..:)
Aha :)
Pa nesto brzinski skemijaj hehe… Ja kuham gledam seriju na klokanici sam sve odjednom i sad odmor malo ..:)
Svestrana zena ;-)
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji