"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubica11
    16. Rujan 2014. 09:59

I ja imam manji kinderbet zbog manjka prostora u stanu i cini mi se da je super.a sto se jastuka tiče bolje ne.moze se i tetrica zarolati pa ga podbočiš s tim

cloudy
    16. Rujan 2014. 10:06

:) ma da... baš gledam po internetu takve neke ideje i vidim da se komotno može iskoristiti i ono čudo što ljudi stavljaju ispod vrata da im ne puše hladno...a to košta 10 kn ... mislim, valjda treba korisiti novo, a ne ono od ispod vrata s poda 

pčelica9
    16. Rujan 2014. 10:09

http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/jastuci-bocno-spavanje-oglas-888

cloudy ovak ti to izgleda...

pčelica9
    16. Rujan 2014. 10:11

sad sam skužila da neće sliku pokazati...ukucaj si na google jastuci za bočno spavanje bebe...

cloudy
    16. Rujan 2014. 10:18

vidjela... ma nekak mi se to čini baš to što ti kažeš... dosta razmaknuto... budu bili il srolani ručnici ili nešto takvo... iako sam ja mislila iskombinirat to s nečim sličnim ovome http://www.badgerella.com/forum/download/file.php?id=3135&sid=42228bba1f4b66562edb8daebef50a10

MarijaŠ
    16. Rujan 2014. 10:34

Budući da ste razgovarale o jastucima, da se nadovezem jednim pitanjem... Kada je pravo vrijeme da dijete počne spavati na jastuku? I stalno me strah da glavica nije u dobrom položaju, jer široko povijam pa ne znam vise koliko da podignem uzglavlje da bude ok, tj da mu nije guza vislje od glave...

Krešimir 19.08.2014. <3

pčelica9
    16. Rujan 2014. 10:45

Moj nije spavao na jastuku do ne znam koje godine, uopće to nije htio, kao bebu mi je pedijatrica govorila da mu jastuk ne treba i tako nekako mi je ostalo, tako da i kad je bio stariji i kad sam mu stavila nekakav tanji jastuk odmah bi ga maknuo jer mu je smetao. U svakom slučaju znam da su mi i patronažna i pedijatrica rekle da do 10 mj. sigurno ne treba nikakav jastuk.

pčelica9
    16. Rujan 2014. 10:46

Cloudy možeš probati i s takvim nečim makar ja nisam nikad voljela stavljati plišane igračke u kinderbet. Nekako mi je ručnik ili nekakva tanja dekica uvijek bila prvi izbor, a toga uvijek imaš na bacanje.

cloudy
    16. Rujan 2014. 10:52

:) ok.. hvala na infu :D meni je to sve znanstvena fantastika za sad...šta da u kinderbet šta ne kao i masa sličnih stvari

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.