Da. Nikakve jastuke za bebe. Opasni su. Najbolje sugaman stavit.

14.06.2014. L ♥
e hvala vam cure :D zato sam i postala link tu da vidim što kažu iskusnije mame... čitala sam i ja o jastucima, al sam naletila na ovaj pa rekoh da vidim.... znači na bok i poduprijeti da mi se ne okreće :D
e hvala vam cure :D zato sam i postala link tu da vidim što kažu iskusnije mame… čitala sam i ja o jastucima, al sam naletila na ovaj pa rekoh da vidim…. znači na bok i poduprijeti da mi se ne okreće :D
To ti je najlakše i najbolje zbog bljuckanja i ostalog, tak su najsigurniji, a glavica im se lijepo oblikuje. A ima i za kupiti tih jastuka između kojih ih staviš ali po meni je to stvarno bacanje novaca s obzirom da to isto napraviš sa onim kaj imaš doma a kaj je najbolje ručnike možeš namjestiti kak hoćeš, a ovi jastuci u dućanima su nekak dosta razmaknuti tak da po meni izgleda kao da bi se beba i između njih mogla preokrenuti na leđa...
I ja imam manji kinderbet zbog manjka prostora u stanu i cini mi se da je super.a sto se jastuka tiče bolje ne.moze se i tetrica zarolati pa ga podbočiš s tim
:) ma da... baš gledam po internetu takve neke ideje i vidim da se komotno može iskoristiti i ono čudo što ljudi stavljaju ispod vrata da im ne puše hladno...a to košta 10 kn ... mislim, valjda treba korisiti novo, a ne ono od ispod vrata s poda
http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/jastuci-bocno-spavanje-oglas-888
cloudy ovak ti to izgleda...
sad sam skužila da neće sliku pokazati...ukucaj si na google jastuci za bočno spavanje bebe...
vidjela... ma nekak mi se to čini baš to što ti kažeš... dosta razmaknuto... budu bili il srolani ručnici ili nešto takvo... iako sam ja mislila iskombinirat to s nečim sličnim ovome http://www.badgerella.com/forum/download/file.php?id=3135&sid=42228bba1f4b66562edb8daebef50a10
Budući da ste razgovarale o jastucima, da se nadovezem jednim pitanjem... Kada je pravo vrijeme da dijete počne spavati na jastuku? I stalno me strah da glavica nije u dobrom položaju, jer široko povijam pa ne znam vise koliko da podignem uzglavlje da bude ok, tj da mu nije guza vislje od glave...
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji