"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida2
    16. Rujan 2014. 22:48

Moja beba je isto bila kraj mene u kimbacu. I sve sam cula kaj radi. Svaki pomak, udisaj, zijev, plakanje sam cula i prije nego kaj se on oglasio Tako da meni taj aparat o kojem JUTA prica nije trebao.
    Preko dana je bio  u kolicima ili u sobi  sa baby phoneom.
    I sad ce ovaj beban spavat kraj mene u kimbici. I opet cu spavat laganim snom ko i s prvim.
    Jer to su majcinski nagoni i posao :)

• Juta
    17. Rujan 2014. 00:00

ne zelim nikoga uvrijediti ali vi ocito ne znate o cemu ja pricam, to se nazalost desava a moze se prevenirati jedino brzom reakcijom- navecer ne mozete biti nikako stalno budni ..procitajte malo o sids-u na netu pa cete onda razumijeti..iako je nekad bolje zivjeti u neznanju jer se covjek ne opterecuje toliko..

• Juta
    17. Rujan 2014. 07:59

To je za smanjenje rizika a ovako je za hitnu intervenciju..moze se koristiti i kod apneja kod beba, cak do te mjere da i u rodilistima koriste. Svako moze raditi sto zeli, ja sam samo sugerirala kako se dodatno zastitit jer bi radije dala novce za to i znala da sam napravils apsolutno sve sto sam mogla..uopce ne razumijem zasto takav negativan stav prema tome i ironican ton..

renata6
    17. Rujan 2014. 09:23

Uopće nepotrebna stvar, mi ionako mame imamo trzaj na svaku bebinu kretnju, tako da ne vjerujem da ni jedna ne spava ko top, pogotovo ona koja doji, koju će i količina mlijeka probuditi na vrijeme, a kamoli beba. Što se tiče apneja, one se mogu pojaviti i tokom dana, od moje sestre mali u toku dana je poplavio i prestao disati na običnom presvlačenju, tak da i tu nema pravila.
    A što se tiče tonova, mislim da svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje bez obzira tko to doživljava pozitivno ili negativno, ovdje smo da podjelimo iskustva.

cloudy
    17. Rujan 2014. 09:34

Ma ja te aparatiće razno razne ne planram kupovati...ako dobijemo  na poklon baby phone ok al ove druge stvari ne planiram trošit lovu na to...isto će mi bit kinderbet u spavaćoj kraj našeg kreveta tak da ću isto vjerojatno spavat s jednim okom otvorenim...

MarijaŠ
    17. Rujan 2014. 09:58

Bas kako kaže Renata, probudi me količina mlijeka, a o bebi da ne pričam... 
    Mislim da tesko koja mama moze bas toliko čvrsto spavati da ne cuje svoje dijete. Kazem, mislim, vjerojatno ima izoliranih slučajeva. I jako se brzo nauci sto je meskoljenje u snu, a sto je negodovanje na koje valja reagirati. 
    Ja opcenito nisam za uporabu kojekakvih aparata oko bebe, iz jednostavnog razloga sto im ne vjerujem. Baby phone smo dobili na poklon, i do sad sam ga iskoristila jednom na 15min i u to vrijeme nisam imala mira nego sam ga jos 3x provjeravala. Jednostavno mi nije tolika potreba dok je tako mali, kasnije cu ga vjerojatno vise koristiti. Sad uživam biti u njegovoj blizini.
    Sto se tiče toga aparata o kojem razgovarate, nekako nisam bas za dodatno zračenje u kreveticu. Kad vec i obična banana zrači, izabrat cu ne izlagati dijete dodatno. Ali naravno, svatko ima pravo na svoje mišljenje i izbor.

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    17. Rujan 2014. 10:06

Spominjete apneju kod beba...probala sam na internetu naći više o tome što i kako ali nema.nekoh pretjeranih informacija...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.