Moja beba je isto bila kraj mene u kimbacu. I sve sam cula kaj radi. Svaki pomak, udisaj, zijev, plakanje sam cula i prije nego kaj se on oglasio Tako da meni taj aparat o kojem JUTA prica nije trebao.
Preko dana je bio u kolicima ili u sobi sa baby phoneom.
I sad ce ovaj beban spavat kraj mene u kimbici. I opet cu spavat laganim snom ko i s prvim.
Jer to su majcinski nagoni i posao :)
ne zelim nikoga uvrijediti ali vi ocito ne znate o cemu ja pricam, to se nazalost desava a moze se prevenirati jedino brzom reakcijom- navecer ne mozete biti nikako stalno budni ..procitajte malo o sids-u na netu pa cete onda razumijeti..iako je nekad bolje zivjeti u neznanju jer se covjek ne opterecuje toliko..
To je za smanjenje rizika a ovako je za hitnu intervenciju..moze se koristiti i kod apneja kod beba, cak do te mjere da i u rodilistima koriste. Svako moze raditi sto zeli, ja sam samo sugerirala kako se dodatno zastitit jer bi radije dala novce za to i znala da sam napravils apsolutno sve sto sam mogla..uopce ne razumijem zasto takav negativan stav prema tome i ironican ton..
Uopće nepotrebna stvar, mi ionako mame imamo trzaj na svaku bebinu kretnju, tako da ne vjerujem da ni jedna ne spava ko top, pogotovo ona koja doji, koju će i količina mlijeka probuditi na vrijeme, a kamoli beba. Što se tiče apneja, one se mogu pojaviti i tokom dana, od moje sestre mali u toku dana je poplavio i prestao disati na običnom presvlačenju, tak da i tu nema pravila.
A što se tiče tonova, mislim da svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje bez obzira tko to doživljava pozitivno ili negativno, ovdje smo da podjelimo iskustva.
Ma ja te aparatiće razno razne ne planram kupovati...ako dobijemo na poklon baby phone ok al ove druge stvari ne planiram trošit lovu na to...isto će mi bit kinderbet u spavaćoj kraj našeg kreveta tak da ću isto vjerojatno spavat s jednim okom otvorenim...
Bas kako kaže Renata, probudi me količina mlijeka, a o bebi da ne pričam...
Mislim da tesko koja mama moze bas toliko čvrsto spavati da ne cuje svoje dijete. Kazem, mislim, vjerojatno ima izoliranih slučajeva. I jako se brzo nauci sto je meskoljenje u snu, a sto je negodovanje na koje valja reagirati.
Ja opcenito nisam za uporabu kojekakvih aparata oko bebe, iz jednostavnog razloga sto im ne vjerujem. Baby phone smo dobili na poklon, i do sad sam ga iskoristila jednom na 15min i u to vrijeme nisam imala mira nego sam ga jos 3x provjeravala. Jednostavno mi nije tolika potreba dok je tako mali, kasnije cu ga vjerojatno vise koristiti. Sad uživam biti u njegovoj blizini.
Sto se tiče toga aparata o kojem razgovarate, nekako nisam bas za dodatno zračenje u kreveticu. Kad vec i obična banana zrači, izabrat cu ne izlagati dijete dodatno. Ali naravno, svatko ima pravo na svoje mišljenje i izbor.
Krešimir 19.08.2014. <3
Spominjete apneju kod beba...probala sam na internetu naći više o tome što i kako ali nema.nekoh pretjeranih informacija...
Sortiraj odgovore
Najstariji