Curke imam pitanje u vezi širokog povijanja.uzela sam one dvije debele švedske pelene koje idu preko pampersice jel one služe za to široko povijanje ili?
Curke imam pitanje u vezi širokog povijanja.uzela sam one dvije debele švedske pelene koje idu preko pampersice jel one služe za to široko povijanje ili?
ako se ne varam nije ti nitko na to odgovorio...uglavnom da...to je to...
ako su one debele i imaju kapcice...al mislim da mislimo na istu stvar...
Laura 21.08.2014 :-*
Lusilu
taj aparat prati kretnje, tj.disanje bebe, pa ako nema kretnji onda se oglasi..kod malih beba do cak 1 godine je to jako vazno pratiti..
taj aparat prati kretnje, tj.disanje bebe, pa ako nema kretnji onda se oglasi..kod malih beba do cak 1 godine je to jako vazno pratiti..
Onda je pravo cudo sto su djeca svih mama koje nemaju to cudo tehnike prezivjela.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moja beba je isto bila kraj mene u kimbacu. I sve sam cula kaj radi. Svaki pomak, udisaj, zijev, plakanje sam cula i prije nego kaj se on oglasio Tako da meni taj aparat o kojem JUTA prica nije trebao.
Preko dana je bio u kolicima ili u sobi sa baby phoneom.
I sad ce ovaj beban spavat kraj mene u kimbici. I opet cu spavat laganim snom ko i s prvim.
Jer to su majcinski nagoni i posao :)
ne zelim nikoga uvrijediti ali vi ocito ne znate o cemu ja pricam, to se nazalost desava a moze se prevenirati jedino brzom reakcijom- navecer ne mozete biti nikako stalno budni ..procitajte malo o sids-u na netu pa cete onda razumijeti..iako je nekad bolje zivjeti u neznanju jer se covjek ne opterecuje toliko..
ne zelim nikoga uvrijediti ali vi ocito ne znate o cemu ja pricam, to se nazalost desava a moze se prevenirati jedino brzom reakcijom- navecer ne mozete biti nikako stalno budni ..procitajte malo o sids-u na netu pa cete onda razumijeti..iako je nekad bolje zivjeti u neznanju jer se covjek ne opterecuje toliko..
Draga moja, i vise nego dobro znam sto je sindrom iznenadne dojenacke smrti, bez brige. Isto tako znam i kako smanjiti rizik od istog.

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
To je za smanjenje rizika a ovako je za hitnu intervenciju..moze se koristiti i kod apneja kod beba, cak do te mjere da i u rodilistima koriste. Svako moze raditi sto zeli, ja sam samo sugerirala kako se dodatno zastitit jer bi radije dala novce za to i znala da sam napravils apsolutno sve sto sam mogla..uopce ne razumijem zasto takav negativan stav prema tome i ironican ton..
To je za smanjenje rizika a ovako je za hitnu intervenciju..moze se koristiti i kod apneja kod beba, cak do te mjere da i u rodilistima koriste. Svako moze raditi sto zeli, ja sam samo sugerirala kako se dodatno zastitit jer bi radije dala novce za to i znala da sam napravils apsolutno sve sto sam mogla..uopce ne razumijem zasto takav negativan stav prema tome i ironican ton..
Ti si sugerirala da bi to svaka majka trebala imati. To je tvoje misljenje, ja se eto s njim ne slazem.
Znas zasto? Jer se ti aparati kcare i pregrijavaju. Da stavim dijete na to i onda mu se nesto dogodi, ne bih si to oprostila.
Svako odlucuje za sebe isvoje dijete, i to sto si ti odlucila to koristiti, ne znaci da bi trebale sve mame.
Kako ti imas pravi na svoj pozitivan stav prema tome, ja inam pravo na svoj negativan.

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Uopće nepotrebna stvar, mi ionako mame imamo trzaj na svaku bebinu kretnju, tako da ne vjerujem da ni jedna ne spava ko top, pogotovo ona koja doji, koju će i količina mlijeka probuditi na vrijeme, a kamoli beba. Što se tiče apneja, one se mogu pojaviti i tokom dana, od moje sestre mali u toku dana je poplavio i prestao disati na običnom presvlačenju, tak da i tu nema pravila.
A što se tiče tonova, mislim da svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje bez obzira tko to doživljava pozitivno ili negativno, ovdje smo da podjelimo iskustva.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji