"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    15. Rujan 2014. 15:04

Idem skicnut kaj ima, hvala

zebrica

pčelica9
    15. Rujan 2014. 18:45

Cure kakva je robica iz Kika?

renata6
    15. Rujan 2014. 19:30

pčelica

Cure kakva je robica iz Kika?

Robica ti je ok, ja kupujem, pogotovo za vrtić, jer se zmažu do bola, pa ne dam malo skuplju, jetino ti je, ali ok je kvalitete, peri deri, ni jedna majca se nije uništila od kad ih ima.

cloudy
    15. Rujan 2014. 18:51

Ja kolko imam informacje robica je super...ja sam kupila par stvari...cijene su prihvatljive, materijal super pod rukom i oprala sam 1 i super je...nit se razvuko nit smanjilo nit promijenilo boju :) a od koga god sam čula preporuke su odlične

tena123
    15. Rujan 2014. 19:11

ja sam isto čula samo najbolje o kiku, a i sama sam većinu tamo kupovala jer stvarno imaju svega i preslatko je, a sad ćemo vidjet iz osobnog iskustva..

koala123
    15. Rujan 2014. 19:16

moje dame, zanima me gdje se moze kupiti jeftinija kadica? malo gledam tu po ducanima ali sve nesto iznad sto kuna a to mi je za komad plastike puno dati. vidjela sam da ima u ikei za 40 kuna sto je super ali mi je jako daleko pa ako ima negdje blize za te novce ili barem da je do sto kuna bilo bi super:) i rucnike s kapuljacom isto trazim.. fala puno na bilo kakvoj informaciji

15. Rujan 2014. 19:18

koala123

moje dame, zanima me gdje se moze kupiti jeftinija kadica? malo gledam tu po ducanima ali sve nesto iznad sto kuna a to mi je za komad plastike puno dati. vidjela sam da ima u ikei za 40 kuna sto je super ali mi je jako daleko pa ako ima negdje blize za te novce ili barem da je do sto kuna bilo bi super:) i rucnike s kapuljacom isto trazim.. fala puno na bilo kakvoj informaciji

Rucnike s kapuljacom imas u Kiku za oko 45 kn, to je najjeftinije sto sam vidjela. Za kadicu ne znam.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

brcka1902
    15. Rujan 2014. 20:04

koala123

Jesi li mozda gledala u offertissimi? I meni treba al nikako da se dogegam tamo..

brcka1902
    15. Rujan 2014. 20:04

koala123

Jesi li mozda gledala u offertissimi? I meni treba al nikako da se dogegam tamo..

bubica11
    15. Rujan 2014. 22:20

koala123

Ta kadica za 40 kn je jako mala.mozes bebu okupati dvaput i onda to preraste...da i ja sam za svoju najobičniju kadicu dala stotku.nisam vidjela povoljnije.i zbilja je glupo dati za komad plastike toliko.mozda rabljena s njuskala?

Gold👑
    15. Rujan 2014. 19:18

Za kadicu ti neznam reći jer ju ni ja nisam još kupila a ručnike sa kapuljačom sam u kiku kupila,mislim da sam platila 45 kn 

• Juta
    15. Rujan 2014. 19:49

Kadice možda pogledaj u lesnini ili vecoj emezetti, ne znam na kojem kraju grada zivis..znam da sam ih negdje vidjela za toliko ali ne mogu se sjetiti. 
    Od robica: 
    lidl - odlican omjer cijene i kvalitete, malo se rastegnu oko vrata
    C&a bodije bolje ne kupovati, 2 puta operes i dobije mucice, hlace i deblje majice za malo vece bebe su ok
    H&M sve je jako mekano na dodir, lijepi uzorci samo se sve stisne dosta tako da treba vece brojeve kupovati, a imaju super akcije 3 za 2 sto se odnosi na bodije, hlacice i tajice
    Carters srednja kvaliteta, bodici izdrze oko 10 pranja a poslije izgledaju malo pohabano ali sam s njima nekako vise zadovoljna

Jedino zarine baby stvari nisam kupila pa ne znam kakvi su..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI